kanuninin deer 152 modeli acaba hangi sınıfa giriyor ? ve fiyatı hakkında bilgi sahibi olan var mı ? kanuninin yedek parça fiyatları nasıldır ?
kanuninin deer 152 modeli acaba hangi sınıfa giriyor ? ve fiyatı hakkında bilgi sahibi olan var mı ? kanuninin yedek parça fiyatları nasıldır ?
Dostum www.kanuni.com.tr de soruna cevap bulabilirsinn.Orda kendi fiyatı ve yedek parça fiyatları var
0 Rh (+)
06 - 09
Dostum Uzun Süre Bende Onu Almanin Pesindeydim Ancak Halen Kanuninin Yetkili Saticisi Olan Bir Dost Edinmemle Beraber Vazgeçtim. Deer 152 Tip Ve özellikler Bakimindan Iyi Bir Motor Ancak Kanunin Yedek Parça Pahaliliği Servis Problemleri Sikça Bahsediliyor Bu Sitedede. Satan Arkadasimin Söylediğini Aynen Yaziyorum " 4058 Ytl Vereceksen Git Baska Motor Al!!!!" Artik Gerisini Sen Düşün. Arti 2 Kişi Bindiğinde Yolcun özellikle Uzun Yolda çok Sikinti Yasarmiş Sele Darliğindan Ve Bagaj Kapasitesi Yok Denecek Kadar Az. Ve Asil Bomba Motor Denildiği Gibi 15 Hp Değil 10 Hp Bilgilerine
valla modeli çok hoş. gerisini bilmem...
Gitarin.İyisi.com
valla arkadaşlar benimde cok hoşuma gitmiş sayılmaz.cok acaip bir duruşu var.hemde baya pahalı.o parayı ona vermem doğrusu biraz daha sabreder cbr 125 alırım hem daha canlı duruyo.hemde honda
Bu Kanunu'nin sitesinde hiçbir modelin fiyatı yazmıyor mu yoksa ben mi bulamıyorum.
http://www.kanuni.com.tr/fiyatlar.aspx adresinde fiyatlari gorebilirsin.
Not: Fiyatlari gormek icin mouse imlecini resmin uzerinde bir sure bekletmen gerekiyor
Not2: Tum modeller icin fiyat vermemisler
Not3: Deer in tavsiye edilen fiyati 4.058 YTL (Vergiler dahil) yaziyor
yaa bu motor race ile scooter ın karışmış modeli.yani her ikiside sayılabilir ama bu motoru pek tutan yok sen bu motora 4000 ytl vereceğine.150 lik yamaha al daha iyi.
duruşu benim cok hoşuma gidiyor ama pahalı
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Deer 152 nin tasarımı bence olağanüstü , motor taiwan malı cpi motor üretiyor. http://www.cpi-motor.com.tw/ :: Ama 15 değilde 10 hp olması
büyük talihsizlik , birde galiba dijital gösterge paneli bozuluyormuş .
beyler bence hiç güzel bi motor deil bizzat gidip inceledim o para ona cok derim herşeyi tuaf o motorun racinglere benziyo ama bindiğinde scooter gibi eğer hevesleniyosanız bula bilirseniz kiralıyıp binin derim ancak öle daha ıyı anlarsınız...
Arkadaşım burda dur derim. Bunu sana kim söylediyse yalan söylemiş. Bende Kanuni motor sahibiyim. Etrafımda bir sürü insan var kullanan. Her hafta sonu servise uğrar sohbet ederim ustalarla. Ayrıca motosiklet parçaları satan koca bir dükkanın sahibini iyi tanırım. Şu an bu dükkan ağzına kadar Kanuni parçasıyla dolu.Deer 152 Tip Ve özellikler Bakimindan Iyi Bir Motor Ancak Kanunin Yedek Parça Pahaliliği Servis Problemleri Sikça Bahsediliyor Bu Sitedede.
Servis pahalı diyenlere şaşıyorum. Ben motoruma zincir dişlisi istedim. Parça fiyatını kanuni bana 37Ytl+kdv dedi. Ben 47 milyon para verdim takma, kargo masrafı, işçilik falan herşey içinde. Sence pahalı mı? Dışarda bi ton motor var parça bulamıyor servisler laçka, garanti takibinde bir ton sahtekarlık dönüyor, servislere eğitim verilmiyor.
Sanırım bunu diyen arkadaş rakip bir motor firmasının motorlarını satıyor.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
ewt arkadaşım ben de deer 152 kullanıyorum ve tek bir sorun çıktı.o da kilometre teli koptu.zaten onuda garantiden değiştiriyorlar.aymı zamanda servisleri de gayet iyi.parçalar ucuz işçilik mükemmel(((BENCE)))tavsiye ederim...
http://www.cpimoto.co.uk/cpi-gtr.htm
bi bakın derim bu modelin 50 cc lik versiyonu...
G@Zİ net balıkesir
ben de bu motoru almayı düşünüyorum.su soğutmalı scooter racing karışımı bir motor.nasıl beğenilmiyor anlamadım gitti.hem motor süper,hem de kanuni.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)