yamaha ybr 125 dayanıklılık testi
Reklamlar
-
09 Ağustos 2012, 20:47
yamaha mı aldığımda arkadaşlar çok kötü payladılar.."ah be tvs alsaydın yok honda cbf al dedik sana"..falan filan...cılız alet bilmemne alet...
bugün ki deneyimlerim şudurki...valla güle güle binmek deyimini yaşadım yemin ediyorum keyiften kudurmak budur herhalde...
altımda taş gibin alet var..sağlamlığı bir tarafa..çok rahat çok keyifli..bide hakkaten "altın elbiseli adamın dediği gibi".. alet basıncada güzel gidiyo ...ama rodajda 60 ı geçmedim...
uzun yol gideceğim fırsatım oldukça...ve bu motorun sağlamlığına güveniyorum , bu kadarlık tecrübemle.
Reklamlar
-
09 Ağustos 2012, 20:50
K o r @ y adlı üyeden alıntı
yok yok kafayı sökme... sağ, sol ve altta far ayar vidalarını güzelce sık.. eğer camda gevşeklik varsa kafayı sök.. sonra kafanın içinde 2 adet yıldız vida var onları sök ... far kafası eline gelecek.. camı tutan vidaları arkadan sık.. plastik olduğu için kesinlikle önden torna vida ile müdahale etme.. arkadan 8 veya 10 numara açık ağız anahtarla sık
ya kendim ugrasmak ıstemıyorum simdi bişi olur en iyisi servise götrmek :S
-
09 Ağustos 2012, 20:50
rain planet adlı üyeden alıntı
yamaha mı aldığımda arkadaşlar çok kötü payladılar.."ah be tvs alsaydın yok honda cbf al dedik sana"..falan filan...cılız alet bilmemne alet...
bugün ki deneyimlerim şudurki...valla güle güle binmek deyimini yaşadım yemin ediyorum keyiften kudurmak budur herhalde
...
altımda taş gibin alet var..sağlamlığı bir tarafa..çok rahat çok keyifli..bide hakkaten "altın elbiseli adamın dediği gibi".. alet basıncada güzel gidiyo ...ama rodajda 60 ı geçmedim...
uzun yol gideceğim fırsatım oldukça...ve bu motorun sağlamlığına güveniyorum , bu kadarlık tecrübemle.
ne mutlu sana.... biz günü birlik 500 km lik geziler yapıyoruz, hiç yorgunluk yok..
-
09 Ağustos 2012, 20:52
ne mutlu sana.... biz günü birlik 500 km lik geziler yapıyoruz, hiç yorgunluk yok..
benim daha dün 1 bugün 2 88 km olmus ya 2 günde bu kadar gezecegım aklıma gelmezdı windy s varken bundan önce 2 yılda 13 km yapmısım dusunun artık
-
09 Ağustos 2012, 20:58
muhammet_195 adlı üyeden alıntı
benim daha dün 1 bugün 2 88 km olmus ya
2 günde bu kadar gezecegım aklıma gelmezdı windy s varken bundan önce 2 yılda 13 km yapmısım dusunun artık
ybr nin en kötü özelliği ki yıllardır motor sürerim ve çeşitli cc lerde motorlarım oldu.. tecrübeme güvenirim yani..dediğim gibi ybr nin tek eksisi benzinle çalışıyor
---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:56 ----------
muhammet_195 adlı üyeden alıntı
ya kendim ugrasmak ıstemıyorum simdi bişi olur en iyisi servise götrmek :S
tabii öyle imkan bulursan en garantisi olur.. belki duyduğun ses ön kafadan değildir.. onlar bulur..
-
09 Ağustos 2012, 20:59
ybr nin en kötü özelliği ki yıllardır motor sürerim ve çeşitli cc lerde motorlarım oldu.. tecrübeme güvenirim yani..dediğim gibi ybr nin tek eksisi benzinle çalışıyor
---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:56 ----------
tabii öyle imkan bulursan en garantisi olur.. belki duyduğun ses ön kafadan değildir.. onlar bulur..
bi su tıkırtı olmasa bide benzinle çalışmasa tam olucak
-
09 Ağustos 2012, 21:01
ybr hiç bişeye benzemez usta
-
09 Ağustos 2012, 21:03
hıh ybr nin apaçileri teker teker düşüyo buraya
sedatla ramazan eksik
-
09 Ağustos 2012, 21:06
-
09 Ağustos 2012, 21:11
bence istanbul trafiğindeki kuryelerin testi daha zorludur..
-
09 Ağustos 2012, 21:33
külliyen yalan bi yorum 500 km yol yaptıktan sonra eve geldimi 3 saat kendinden geçersin hacı oturduğun yerde uyursun tecrübee
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
09 Ağustos 2012, 21:38
-
09 Ağustos 2012, 21:40
sen yaşlanmışsın kanka.. vallahi 1 ay önce manyas yaptık ..bizim pis cbf ciler janta düştü, bende tık yok ...aha buradaysa onlar yazsınlar
tork makinası tork ... gidiyo mübarek aslanım
herkes senin gibi sporcu değil adamım birakta o kadar farkın olsun kendi adıma konuşayım ben 500 kmden sonra tatlı bi uyku çöküyor sanki yavaş yavaş donuyorum
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
09 Ağustos 2012, 22:02
hıh ybr nin apaçileri teker teker düşüyo buraya
sedatla ramazan eksik
az sonra fırlarlar abi kafaı yorma sen :-) (bizim gibi)
-
09 Ağustos 2012, 22:24
Adem abiyle konuşcam
Bizde Honda titanla everest te cikicaz
Sonra 4 kolluyla indirirler artık
Soğuktan bokumuz donar valla :D
-
09 Ağustos 2012, 22:25
Cbf lemi cıkmıslar 2012 Cbf e 4000 de tüm motor aksamı degişmiş kuryeci kullanımında :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
09 Ağustos 2012, 22:32
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
-
09 Ağustos 2012, 22:34
Tsubasa adlı üyeden alıntı
Adem abiyle konuşcam
Bizde Honda titanla everest te cikicaz
Sonra 4 kolluyla indirirler artık
Soğuktan bokumuz donar valla :D
2300 metre çiçekbaba dağına defalarca artçımla beraber tırmandım. Bi tarafı denizli, bitarafi ortaca,dalaman, köyceğiz. Gezi bölümünde fotolar var. Tık bile demedi. Toprak yol. Yeri geldi, sulardan, derelerden geçtim. Ah bi ybr olacaktıki yanımda o ramalarda görecektim ben uzun dağ yolunda hangisi iyimiş. Ybr nin çıktığı yola yebere de çıkar
-
09 Ağustos 2012, 22:35
gk070 adlı üyeden alıntı
Adem abiyle Titan ben marsa gidicez
Motora jet yakidi koyup
-
09 Ağustos 2012, 22:55
Tsubasa adlı üyeden alıntı
Adem abiyle Titan ben marsa gidicez
Motora jet yakidi koyup
gezi bölümündeki gezimi güncelledim tsubasa. Bi bak bakalım titan dağa nasıl tırmanırmış? Ybr ciler örnek alsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)