Berbat bir yer, adam gibi yer bulamadım gitti. Ne adi insanlar..
Berbat bir yer, adam gibi yer bulamadım gitti. Ne adi insanlar..
arkadaşlar a2 ehliyet alıcam yakında dominosta ve burger king fln buralara motorcu sürekli alıyorlar mı yoksa belli zamanlarda mı özellikle dominosta çalışan veya çalışmış arkadaşlar varsa işe alım prosedür ve sürecini anlatabilirler mi Paylaş:
İyi akşamlar arkadaşlar ., Bakırköy merkezde ev yemekleri konusunda faal olan firmamıza yaş sınırımız olmadan motor sürücüsü olarak liyakatı olan , iyi niyetli bir çalışma arkadaşı arıyoruz. Operasyon bölgemiz Bakırköy -Ataköy - Yeşilköy Bölgesi ile sınırlıdır. Dolaesiyle bu bölgeler hakkında asgari bilgisi olan ve bu semtlere yakın ikamet eden arkadaşlar tercihimiz olacaktır. Çalışma koşulları aşağıda net bir şekilde belirtilmiş olup ilgilen arkadaşların resimli özgeçmişlerini acilen
anneminyemekleri@yahoo.com adresine göndermeleri halinde ayni gün kendilerine dönüş yapılacaktır.
* İş aşırı yoğun olmayıp günde 20-40 çıkış olmaktadır.
* Semtler zengin oldugu için bahşişler dolgundur.
* Çalışma günleri haftada 6 gün pazartesi/cumartesi
* Çalışma saatleri 11:30 / 21:00 (max.)
* İş durumuna göre pazar ve geciken saat fazla mesaileri oransal olarak ödenir.
* Maaş 1,000 tl. net net tir.
* Sgk 1 ay deneme süresi sonunda hemen yapılır.
* Öğlen ve akşam yemek .
* Motorlar sıfır spacy ve fizylerdir.
* Yağmur ve kar koruyucu giysiler 10 no.alınır.
Ne is be hersey cok iyi.lanet olsun edirne.ilcedede yokki boyle isler
valla bende 3 ayda calısıcam sigorta olmaz diye almıyorlar...17 olunca ehliyet veren devlet calısmaya izin vermiyor..
burger king dominos pizza hut ne olursa farketmez. Anadolu yakasında iş arıyorum. Bilen duyan varsa buradayım.
Merhaba Arkadaşlar,
Firmamızın Levent Bölgesindeki şubelerinde görevlendirmek üzere Paket Servis Görevlisi çalışma arkadaşları aramaktayız.
11:30-22:00 saatleri arası çalışacak
Honda Space kullanacak
1200+ssk+yemek+Tip ile çalışacak
Bilgi için
Mehmet: 0530 513 96 95
Sema : 0530 513 96 79
Neyse, silelim mesajımızı.
dominos çalışanları memnun değiller..ama napacan muhtaçlar olanlar çalışıyor.. kutu katla masa sil pas pas hepsi motorcuların işi ...çalışacaksan kfc .burger king,pizza fan,mc donelds, Müşterisi iyi bir lokantadada çalışabilirsin... bende kuryeyim... kuryeci piyasası şirket motoru ile günlüğü 40-50.. Kendi motorundan çalışacaksan 60-75 tl arası piyayası vardır
Bende son 4 aydır pasaport pizzada full time olarak çalışıyorum.doğan alıcam doğan hastasıyım.8 bin tl ye alıcam.lütfen o paraya o araba alınırmı gibi laflar etmeyin.zevk tarz meselesi bunlar.
isteyen istediğini alır.konuya gelecek olursak ben şuan pasaport pizzada çalışıyorum. ortam oldu.güzel arkadaşlıklar kuruldu o yüzden duruyorum.yoksa bu arkadaşlıklarda olmasa orada 1 dakika bile durmam.her işi yapıyorsunuz aklınızıa gelebilecek her işi.5 dakika bile sigara molası veremiyorsunuz.10 saat çalışma süreleri var ama bu 12 13 saaatte de çıkabbiliyor.mesai saatleri eklenmiyor.!yok aşağı in hamur getir,kutu katla,çöpleri at,masaları sil,masaya servis aç,siparişe git,oraya git ayran al,sevkiyat gelir hepsini aşağı indirirsin,tuvaleti sil,tuvaletteki aynayı sil,paspas at,bulaşıkları yıka,merdivenleri süpür,camları sil,masaları topla içeri al,git para bozdur gel,aşağıdan mantar,peynir,sucuk,salam,sosis,getir.kutu getir,dışarıya paspas at,suyu çek.yani herşey motorculara yüklüdür.birde bizim orda bir kız var.ona ayrımcılık yapıyorlar.kızın yaptığı tek iş telefonlara bakmak.birde bizim yaptığımız işle kendisinin sadece telefona bakmak ile yaptığı işi kıyaslıyor.ama çok iyi ağzının payını verdim oynağa.böyle insanlar bizden uzak dursunlar.adresi bulamazsın örnek veriyorum.hemen müdürlük gösterirler kavga çıkar alttan almazsan.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar. sigortada bir şey yok onu yatırıyorlar.
adres bulma işine gelince ben buraya ilk girdiğimde hiç bir yer bilmiyordum.ama şimdi bulamadığım adres yok.varsada müşteri yanlış adres vermiştir.çıkıyor bazen böyle dangalaklar.adresi sıkıntı etmeyin.2 haftaya kalmaz öğrenirsiniz.ama başka iş yapın derim.bu iş çekilir gibi değil.arabayı alıncaya kadar sabrediyorum.az kaldı 1 2 ay sonra alıcam nasipse.
rangers07 peki işe girişin kolay oldu mu hocam ? Bende düşünüyorum da geçici bi süre bu işi yapmayı tabi mc donalds veya kfc ye girmeyi düşünüyorum orda angarya yokmuş diye duymuştum.
Benim anlamadığım pizzacıların önünde 10-15 tane motor duruyor ama sürekli duruyor yani aynı anda 8-10 tanesinin birden siparişe gittiğini hiç görmedim. Kardeşim 15 tane motorcu alıp her işte çalıştıracağına 5 tane motorcu al 10 tane de diğer işler için eleman al herkes kendi işini bilsin...
pizza vs gıda dağıtımı yapan birinin wc vs tarzı işlere koşturması sağlık açısından sakıncalı...buna çare galiba çevre sağlığı...çalışanın biri tel açıversin...
rangers07 kardeşim şimdiden hayırlı olsun...
brds kardeşim.ne ise onu anlattım ben.yani sadece paketçilik yaparım ben diyen arkadaşlar için yazdım.ve daha fazlasını yazardım ama çalışacak arkadaşların hevesi kaçmasın......
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:43 ----------
Zor olmadı işe girmem.gittim konuştum aldılar işe.1 ayda zaten tamamen her tarafı öğrendim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------
Seni Şuan Çok İyi Anlıyorum.Hele ki İspoyonculuk Meselesini.Bizim Usta Var Bİr Açığını Görsemde Patrona Yalakalık İle Birlikte İspiyonlasam Diye Uğraşıyor.Allah Böyle İnsanları Isla Etsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
Bende Parttime Geçicektim.4 Saat Dediler.Bi Geçtim 2 Aydır Parttime Olarak Çalışıyorum Ve 2 Ay İçinde Hiç 4 Saat Çalışmadım.Hep 6-7-5 Saatt Çalıştım.Yoğunluk 6 Saat Üzerine.Ayın 1 inde Tekrar Fulle Geçiyorum.İnşallah Haziranda İşten Çıkmayı Planlıyorum.Çıkarkende Müdür Beye Bir Acı Süprizim Olucak
[B]Merhaba Arkadaşlar;
Paket servis sektörünün sıkıntılarından yola çıkarak Vınn Paket servis'i kurduk, vınn paket servis olarak hazır yemek sekötründe paket servisi elemanlarını firmamız çatısı altında toplayarak, daha iyi ve kaliteli çalışma ortamı sağlamayı hedefliyoruz. Firma olarak insan kaynakları ilkelerimizden ödün vermeden yrolumuza devam edemek istiyıoruz.
bizimle çalışan arkadaşlar çalışma saatleri ve tatil günleri belli olup fazla çalışmaları durumunda +mesai ücreti maaşlarına dah,l edilir, aynızamanda arkdaşını getiren ve bizde çalışmaya başlaması durmunda arkadaşı çalıştıkça aylık hak ediş ve nakit prim ödülü kazanmaktadır, Vınn Paket Servis ailesine katılan kişi sürekli paket servis elemanı olarak iş yapmaz, kademe kademe yükselme şansı oldukça fazladır. detaylar için http://www.vinnpaketservis.com incelemeniz durmunda detaylara hakim olacağınıza eminim. dahada fazlası bu sektörde yaşadığınız problemleri bizlere iletmeniz durumunda sizlere minnettar olacağımızı önemle belirtmek isteriz. yolunuz açık kazancınız bol olsun. sizleride ailemizde görmekten mutluluk duyacağımızı unutmayınız.
saygı ve sevgiler
[/B]
VİZYON - MİSYON
İlkelerimiz doğrultusunda, hizmet verdiğimiz kuruluşlar ile büyümek ve ülke genelinde VINN PAKET SERVİS’i en iyi ve kaliteli servis akademisi haline getirmektir.
Müşterilerimize sürekli gelişmeyi, kaliteyi, ekip çalışmasını, en yüksek performanslı hizmeti, en yüksek kalite standartlarını vermek, sosyal sorumluluğu, profesyonel yönetim anlayışını, teknolojik gelişmelere uygunluğu ve paylaşımı Çalışanlara; en iyi eğitim koşullarını esas alan bir anlayışla sektöründe lider bir kuruluş olmayı kendine "MİSYON" edinmiştir.www.vinnpakertservis.com
İNSAN KAYNAKLARI İLKELERİMİZ
İnsan Kaynakları Misyonu
"Paket servis sektöründe tercih edilen ve çalışılmak istenen bir şirket olmak"
İnsan Kaynakları Vizyonu
· Şirket hedeflerine ulaşmada katkı sağlayacak İnsan Kaynakları politika ve uygulamaları oluşturmak,
· Etkin bir işe alım süreciyle şirket değerlerini yükseltecek yeni kişiler istihdam etmek,
· Sonuç odaklı ve hızlı karar alan bir organizasyon yapısı oluşturmak ve her seviyede bunu destekleyen, yetkinlikleri yüksek çalışanlar oluşturmak,
· Rekabetçi, doğru bir ücret ve yan haklar politikası uygulamak,
· Hedef bazlı yönetim modeli ile çalışanlarının başarısını ve sürekli gelişimini destekleyerek, şirketin ana hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamak,
· Efektif insan kaynakları planlaması ile rekabet gücünü artırmak, geleceğin liderlerini yetiştirmek,
· Çalışanlarının memnuniyetini ve şirkete bağlılığını artırmak,
· Şirket hedefleri doğrultusunda ihtiyaçları tespit edip, kariyer gelişim planlarına yönelik gerekli aksiyonları almak,
· Matriks organizasyon yapısını destekleyen iç iletişim faaliyetlerini geliştirmek.
Vınn Paket Servis, değişen sektörel şartlar ve gelişen teknolojinin oluşturduğu piyasa şartlarına gösterdiği adaptasyon ile yakaladığı hızla büyümesinin en etkili dinamiği olan insan unsuruna büyük değer verir.
Vinn Paket servis hedeflerine ulaşması için gerekli olan; ekip çalışmasına yatkın, motive, başarı odaklı, yeniliğe ve kişisel gelişimine önem veren insan kaynağının verimliliğini üst düzeyde tutabilmek için yapılandırılmıştır.
Belirlenen yetkinlik düzeyine sahip insan kaynağının şirkete kazandırıldığı, verimli çalışanların mutluluğun sürekliliğinin sağlandığı, çalışanların hedefler doğrultusunda objektif ve bilimsel yöntemlerle değerlendirildiği, yeniliğe ve gelişmeye açık personele adil yükselme ve gelişme ortamının yaratıldığı bir şirket profili oluşturmak insan kaynakları bölümünün temel amacıdır
Vınn Paket Servis, çalışan bağlılığı ve motivasyonunun performansı beraberinde getirdiğine inanır. Bu yolda katılımcı, paylaşımcı, bireysel liderliğe, öz sorumluluğa değer veren bir kültürün oluşturulmasını ve yaygınlaştırılmasını sağlamayı hedefler. Çalışanların öneri ve beklentilerini dikkate almak, bağlılığı güçlendirici yaklaşımları sürekli geliştirmek, güvenli, sağlıklı ve değerlerin yaşatıldığı bir iş ortamı sağlamak şirketin öncelikleri arasında bulunmaktadır
mutfakta çalışan ispiyoncu mesai arkadaşlarları her yerde var anladığım kadarıyla Ben 3 senedir paket işi yapıyorum ehliyet aldığım gün iş başı yaptım kfc ve pizza hut'ta bi süre çalıştım ikisindede bütün olaylar aynı kfc saat açısından iyi pizza hut paket miktarı olarak ama sahibi aynı Turkent gıda o yüzden yönetim kötü. 2 buçuk senedir bambi cafedeyim gayet güzel aşırı yoğun bi paket trafiği var 8 motorcuyuz ve birbirimizi nadir görüyoruz. Maaş+bahşiş+primle iyi bi miktar kazandırıyor.Yemek sınırsız yeter ki ye. Gavurla çalısıyorsan maaşından başkasını alamazsın. Verdiği yemek bile sayılıdır.
Anadolu yakasında en iyi bahşiş Etiler'de toplanır. (karşı tarafı bilmiyorum)
Atadan zengin olanlar tek kuruş bile bahşiş vermez. Zaten kapıda kendileri değil yardımcıları karşılayıp pakedi teslim alır.
Bahşiş genellikle sonradan parayı bulandan, sarhoştan, kumarbazdan, hovardadan ve fuhuş sektöründe çalışan insanlardan akar akar akar
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)