Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Paket Servis Yapan Arkadaşlar Bakabilir Mi? Burger King, Domino's V.b

REKLAM ALANI
    Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Ben 10 gün çalıştım. Maaşın 5 i ile 10 arasında yatar dediler. Ama yatmadı napsam şimdi?
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda Hornet 900
    Benimde bugun 11. günüm.Önümüzdeki ayın 5 in de maaşın yatar.Normalda her ay başı yatar ama.Kayıt işlemleri vs.5 ine kadar uzuyor.
    En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.

Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Ben haziranın 20 sinde girmiştim yanlış hatırlamıyorsam. Temmuzdada bıraktım. Yatmadı hala :( Yatsaydı direk kask alcaktım ls2 :(
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

Alıntı Carbon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada sınav yerleri açıklandı, 23-24 Temmuz sınav tarihi işe dalıp unutma aklında olsun
    Sağol hocam gördüm, bana yeni levent lisesi çıkmış Kağıthane'ye kayıt ettirmek istiyorum dedim ama dinlemediler resmen..

Arkadaşlar bugün yemekte sufle attım fırına bir tane.. Oradaki mutfakta çalışan işe yaramaz, ispiyoncu yalakanın teki de yemen yasak dedi. Ben de zaten açık büfeden pizza yiyoruz, kendi pizzamızı da yaptıramıyoruz dedim.. Sonra gitmiş müdüre ispiyonlamış olacak ki, o sufle senin mi? Dedi.. Evet dedim. Sonra yasak yemek dedi. Ben de ben burada 10 saat çalışıyorum 2 saat mesaim yazmıyor, siz onun hesabını verin ondan sonra yasak koyun dedim. Sonra sustu, gitti. Ben de uyuz oldum yemedim. Vardiya saatim geldi ben çıkıyorum dedim, sufle orda duruyor, yesene dedi. Yemiyorum dedim, beni çağırmış bak bu sufle 5 lira, sen bunu yemezsen 5 liralık malım çöpe gidecek dedi. O zaman siz yiyin, ben yemiyorum dedim. İki saat böyle sürdü, en sonunda çekip gitti.

8 Saate indirmesini söyleyeceğim, mesaim de yatmıyor zaten.. Ufaktan kıvılcımlanmaya başladı, iki ay deneme süresinde olduğum için çıkaracaklar gibi.. Elimden gelen herşeyi yapacağım ama bunlara..

15 Gün için net: 70 TL mesai param + 30 lira adisyon yatması lazımdı ama yatmadı!

Carbon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    Hocam çok takma kafaya.Çok canını sıkarlarsa ay sonu al paranı kaktır motoru denize.Ben size demiştim frenleri yaptırın diye dersin çeker gidersin.
    rangers07 bunu beğendi.

Hocam bana kalsa durmam ama maddi durum + annemin çalışmasını istemiyorum. 25 sene çalıştı memur olarak bu yaştan sonra çalışmasın istiyorum + bana yine iş değiştirdin diye bağıracak.. Yaş 17 olduğu için muvafakatname, sabıka kaydı falan bir sürü iş çıkıyor. Tek halledemiyorum malesef.

Ekim 12'de 18'im.

93 Doğumluyum.

Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    Bugün geçen hafta form bıraktığım Burger King'den aradılar.Baya da sevinmiştim eve de yakındı.Gidince beklediğim gibi olmadı.

Kendine küfreden müdürü de ilk defa görmüş oldum.Şimdi aldı formu geldi yanıma.O sırada AVM'nin içinde çocukların bindiği tren geçiyor.En arkasına da koşa koşa bir çocuk geldi bindi para vermeden.Bu da gördü hemen p.çe bak dedi herkesin de içindeyiz.Neyse güldüm geçtim buna işten konuşuyoruz samimiyet ilerledi, çok adam gördüm ben 1 saat gelmiyorlar neyin ne olduğunu biliyorum ben bu işin ors.pusuyum yemem bunları felan.Konuşuyoruz nasıl ama küfürler havada uçuşuyor.Belki samimi gördü beni ama çok güzel bir durum da değil hani.Bütün her şeyi konuştuk ekip üyesi olarak başlayacaksın 2 ay sonra eleman bırakınca kuryeliğe geçeceksin dedi.Ben de kabul etmedim.

Daha önceki sayfalarda yazılmamıştı işin detaylarını yazayım.Bunlar Franchise için geçerli.
    -Ekip üyesi 8 saat kurye 9 saat çalışır.
    -Franchise Burger King'de klasik iş, kurye her işi yapar kesinlikle boş durmaz.TAB Gıda'nın yerlerinde sadece kendi işini yapar.
    -Kazada,lastik patlamasında yada arıza olduğunda masrafı kuryeden çıkar.(Sigortanın karşılamadığı durumlar)
    -Kurye mesaiye kalırsa mesai yazılmaz.Ertesi günlerde fazladan çalıştığı saat kadar izin kullandırılır.
    -Herkese şirket telefonu verilir, paket 5 dakika bile gecikecekse arayıp haber verilir.Paket teslim edildiğinde aranıp haber verilir.
    -Kurye temizliğe ve kapanışa karışmaz (tek iyi yönü)

Alıntı Carbon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün geçen hafta form bıraktığım Burger King'den aradılar.Baya da sevinmiştim eve de yakındı.Gidince beklediğim gibi olmadı.

Kendine küfreden müdürü de ilk defa görmüş oldum.Şimdi aldı formu geldi yanıma.O sırada AVM'nin içinde çocukların bindiği tren geçiyor.En arkasına da koşa koşa bir çocuk geldi bindi para vermeden.Bu da gördü hemen p.çe bak dedi herkesin de içindeyiz.Neyse güldüm geçtim buna işten konuşuyoruz samimiyet ilerledi, çok adam gördüm ben 1 saat gelmiyorlar neyin ne olduğunu biliyorum ben bu işin ors.pusuyum yemem bunları felan.Konuşuyoruz nasıl ama küfürler havada uçuşuyor.Belki samimi gördü beni ama çok güzel bir durum da değil hani.Bütün her şeyi konuştuk ekip üyesi olarak başlayacaksın 2 ay sonra eleman bırakınca kuryeliğe geçeceksin dedi.Ben de kabul etmedim.

Daha önceki sayfalarda yazılmamıştı işin detaylarını yazayım.Bunlar Franchise için geçerli.
    -Ekip üyesi 8 saat kurye 9 saat çalışır.
    -Franchise Burger King'de klasik iş, kurye her işi yapar kesinlikle boş durmaz.TAB Gıda'nın yerlerinde sadece kendi işini yapar.
    -Kazada,lastik patlamasında yada arıza olduğunda masrafı kuryeden çıkar.(Sigortanın karşılamadığı durumlar)
    -Kurye mesaiye kalırsa mesai yazılmaz.Ertesi günlerde fazladan çalıştığı saat kadar izin kullandırılır.
    -Herkese şirket telefonu verilir, paket 5 dakika bile gecikecekse arayıp haber verilir.Paket teslim edildiğinde aranıp haber verilir.
    -Kurye temizliğe ve kapanışa karışmaz (tek iyi yönü)
    Hocam dediğin gibi TAB Gıda'ya bağlı kendi şirketlerinde çalışmak lazım. Resmen komik yahu şartlar.. Ne böyle ! Gerçi komik olan şartlarda çalışıyorum ben de Pizza Hut'da. Yapmadığım iş yok...

Arkadaşlar restoran müdürümüz bugün, öbür haftadan itibaren 4 saat çalışacağımı söyledi. Ben dedim sınavlarım haftaya bitiyor, gerek yok.. Sonra jeton düştü, part time mı çalışacağım? Dedim.. Oda kendin bilirsin, istersen part time çalış dedi. Sonra teşekkür ettim ama yoldan eve gelene kadar düşündüm.

Şimdi part time taş çatlasa 400 - 450 arası alacağım. Ama okulum için çok iyi. Bir yandan da derslerime tamamen sıkıca çalışabileceğim. Borçlarımız olduğundan dolayı bankaya, annemin emekli maaşı kesiliyor ve 400 TL civarı para geçiyor eline. Şimdi abimin de işi yok. Hala bulamadı. Elime gelen parayı zaten anneme veriyorum, hadi verdim anneme parayı, 800 TL etti. 800 TL ile aile geçinebilir evimiz de bizim ama yapı kredi'ye de borcumuz var. 250 - 300'de buna kesiliyor. Zaten yapı kredi 2 ay sonra bitiyor sanırım.. 800 TL ile geçiniyoruz diyelim ama benim ilerisi için yani okul için para biriktirmem lazım, dersane, sonra burnumdan ameliyat geçirmem lazım. Dişlerim ile ilgili sağlık problemlerim var... Uzuyor da uzuyor Yani uzun lafın kısası part time bana uymuyor.

Full time çalışsam 11:00 - 19:00 arası rica etsem müdürden çok iyi olacak. Kabul etti diyelim, 7'de çıkınca 8 gibi evde olsam, ders çalışma şevkim kalır mı o kadar yorgunlukta? Hadi 2 saat çalıştım diyelim, bazı zamanlar 3,4 saate kadar çıkabilirim. Sizce bu kadar çalışmayla açık lise sınavlarını geçebilir miyim? Biraz çalışmayla da geçiyorum ama amacım diploma notumu yüksek tutmak + ÖSS'ye hazırlanmak. Konuları da su gibi anlayım yani. Sizce ne yapsam arkadaşlar çok kararsızım gerçekten. Full time çalışırsam benim için baya zor olur ama ihtiyaçlarımı karşılıyabilirim sanırım elime geçen parayla + destek olurum eve. Ders konusu bozuyor moralimi..
    rangers07 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    Alanını bilmiyorum Genel Kültür değilse oturup çalışman lazım dersleri geçebilmek için.Sana tavsiyem genel kültüre geç 2 yıl örgün okumuştun sanırım matematik-geometri vb. dersleri zaten vermiş oluyorsun geri kalan dersler çok zor değil.Üniversite sınavında genel kültür bölümünün alan içi olarak tercih edebileceği bölümler var öğretmenlikler-işletme-sinema tiyatro vb. listeyi bulamadım şimdi alan dışı bir yer istesen de katsayılar düşürüldüğünden çok puan farkı olmuyor YGS'de türkçeden 4-5 soruya denk geliyor katsayı farkı.

Mezun grubu ders saatleri salı çarşamba perşembe sabah 9 öğlen 13.00 (5 ders), cuma 3 ders oluyor öğleden sonra da haftalık deneme oluyor 160 dakika öğlen 13.00-15.40 arasında.Denemenin birde sabah seansı oluyordu galiba.Cumartesi-Pazar-Pazartesi tatil.Hafta sonu lise son gruplarına da girebilirsin ama pek tavsiye etmem...

Ağustosta dershaneler başlar (mezun grubu) , ucuz da değil ayda 200 lira ödemen gerekir, hepsini hesaba katarak bir tercih yapmalısın...

Dersaneler amma tuzluymuş. Bu sınavdan sonra önümüzdeki 5 ay full çalışacağım + dersane takviyesi alacağım tabii ki duruma göre elime para geçerse.. :(

Akşam gidebileceğim dersane var mı arkadaşlar? 7'den sonra mesela.

Arkadaşlar geçen odaya baktım, sen full çalışıyorsun dimi falan dediler. 7.5 yazıyorlar 10 saat çalışanlara! Ben de hayır, 10 saat çalışıyorum dediğimde beni bilmiyor sandı ve hee tamam falan diyip geçiştirdi. Şimdi maaşı alana kadar sesimi çıkarmayacağım. Benim aklımda müdürle kavga edip, genel merkezine gidip şikayet etmek var..

Size anlatayım; KFC'den bir eleman gördüm geçen ortaköy'de sen nerdensin falan.. Adam dedi sizin orada çalışma şartları ne? 10 saat dediğimde şaşırdı, ve nasıl mesai olmaz KFC'de oluyor dedi! Evet yanımızdaki KFC'deki adamlara bile mesai yazıyor! Sonrasında, müdürün cebine gidiyor o primler dedi. Ayrıca arkadaşlar personel yemeği olan küçük boy pizzamız var. Onları yiyebiliyoruz.. Ama bize vermiyorlar hakkımızı! Büfeden yiyin diyorlar :@ Böylece müdür maliyeti az gösterip, prim yapıyormuş. Bana bir fikir verin, aklımda o adi herifle kavga edip, genel merkeze şikayet etmek var. Gerekirse mahkemeye kadar giderim.

İyice tepem atmaya başladı bunlara.

Arkadaşlar Personellere yemek yedirmiyorlar!

Yani mesela günlük personel yemeğiniz küçük pizza ise onu vermiyorlar, böylece prim yapıyorlar maliyeti az gösterip.. 2 saat fazladan çalıştığınız halde mesainizi alamıyorsunuz! Bu ayın 5 inde ne yapacağım bilemiyorum! İleri gideceğim ama bu sefer de paraya ihtiyacım var..

Aslında bambi cafe aradı ama şartlar ne bilmiyorum.
    rangers07 bunu beğendi.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Mutlucum bi yüzün gülmedi be aga...koyalım c4 ü mekana sen emret yeter... şaka bir yana arzu edersen şube müdürünün kulağını çekerim...önce tebligat sonra tahsilat...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    Hocam sana kolay gelsin işin zor.

Şunu şöyle yap diyemiyorum durumunu bildiğim için.Haksızlığa tahammül edemiyorsan başka bir yere girmeye çalış diyebilirim ancak sana.18 yaşını doldurduğunda MNG kargoya girebilirsin mesela, evine servisi vardır, paket işi gibi git gel yapmazsın sabah çıkarsın dosyaları dağıtır-toplarsın ikindi gelirsin.Bunun dışında ecza depoları var, pakete göre daha rahattır sadece eczanelere gideceğin için.

Hem çalışıp hem okumak durumundaysan , Koçtaş'ı düşünebilirsin.Bu tarz firmalar yöneticilerini alt kademeden başlayıp kendini geliştirmiş, bir yandan da diplomasını almış elemanlardan seçerler.İşine de yeterince sahip çıkıyorsun gördüğüm kadarıyla...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    IKEA da bir dostum var günlük 6 saat çalışıp deli para alıyorlar...oraya da sorayım ....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

@mete_han

Abim eksik olma yav. Valla böylelerine değmez bile be abi baksana

IKEA'yı sor da abi Avrupa yakasında nerede var uzak yav?

-----------------------------------------------------------

@Carbon

Hocam şu an yaşım itibariyle 3 işte çalıştım, ayıptır söylemesi övgüyle bahsedildi adımdan. Burger King'de toplantılarda teşekkür etmişlerdi. Sonrasında Colin's'e girmiştim. İki günlük eğitim vardı. Eğitim dediğim video izledik sadece oturup 6 saat.. Sonrasında sınav yapıldı ve 80 almıştım. Bir tebrikte ordan.

Kısacası benim hakkımı yemesinler, insanca şartlar olsun, ben işimi kendi işimmiş gibi şirket menfaatine göre en iyi şekilde yaparım. Aç ayı oynamaz misali. Şu an bunlar mesaimi vermedikleri sürece ben baştan savma yapıyorum.. Yani müşterilerde kabahat yok, müşteriye karşı bir tavır koymuyorum kesinlikle ama içerdeki işleri yavaş yapıyorum. Siparişi teslim ettikten sonra kısayol yerine uzun yoldan gidiyorum. Adamlar çok ciddiyetsiz. Hocam senin de haberin var yazmıştım, frenler hala aynı malesef. Dediğin gibi denize mi uçursak napsak?

Evet,

Ecza deposunu duydum. Yeni işe başlayan arkadaşa sordum, ya şu Nolan kask xx modeli değil mi? Ne kadara aldın, bluetooth falan da var, alacaktım amaa çok pahalı be! Çocuk dedi ecza deposunda çalışıyorum, ordan verdiler. Yaz - kış kıyafet, yağmurluk, kask.. En iyisinden herşeyi veriyorlar. Pazar günü izin! Vay be ! Dedim .. O arkadaş samimi birine benziyordu, laf çıkacağını sanmam. Bir çıtlatayım ona konuyu..

Tek sorun vitesli motosiklet konusunda pratik yapmam. Zig zag yapabiliyorum, scooter kadar iyi kullanabiliyorum. Vitesleri değişebiliyorum ama kalkıştaki kavrama noktası ve mesela kısa mesafede yuvarlak çizerken motosiklet kendini atıyor. Debriyajdan kaynaklı bir sorun.. Ehliyet eğtiminde kullanılan motosikletten kaynaklı da olabilir.. Motosiklet olsa vitesli ybr, cbf falan hemen kavrarım ama bulamadık.

Malesef yine işe gidiyorum. Görüşmek üzere! İçimde hiç heves kalmadı bu yüzden çalışmak için..

650 TL maaş almışım.. 13 gün part time çalıştım ama 1.5 ay da 10 saat çalıştım. Yani mesai yine yok! Üstelik part time yazmışlar.. 7.5 yazsalar ya? 10 saat çalıştırıp, 7.5 yazmayı biliyorlar ama! Mesaisi yatan adam ise 1.100 TL almış, kafayı yiyeceğim. Ona yatıyor bize yatmıyor!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)