Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Paket Servis Yapan Arkadaşlar Bakabilir Mi? Burger King, Domino's V.b

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 125 zn...Ufukta cbr 125 r : )
    Mutlu dikkatli ol kardeşim.Bugün maalesef pizza hut servisi taşıyan bir motorlu gözümün önünde düştü.Direkt aklıma sen geldin.Çocuğun yaşı taş çatlasa 19.Allah'a şükür fazla bir şeyi yoktu.Hemen yanına gittim.Bacağı ve dirseği kanıyordu.Abi zaten ay sonunda bırakacaktım dedi.Aman dikkat kardeşim
    [B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Selam arkadaşlar Bugün spacy110 verdiler altıma. Maşallah iyide bahşiş topladım yağmur falanda yağmadı, yarında izinliyim, ooh keyfim yerinde
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

Motosikleti
    Kardeş sen hangi motoru almak için çalışıyorsun(Hayalindeki motor)
    [B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Alıntı Phantom264 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çalışma şartları sanırım?

*A2 ehliyet

*Temiz sabıka

*Temiz yüz (prezentabl)

*Çevre bilgisi (fazla sorun değil)

*Birde tabi eleman arıyan dominos şubesi
    malatya'da var mı dominos? ayda 1100 lira kredi ödemem var da. faturalarımı bile yatıramıyorum :D

Teşekkür ederim arkadaşlar..

Sipariş geliyor fişi ekrana girmeyi bilmiyorum ve müdür geldi 3 siparişi girdi.. Sonra yemeğe çıklmış pizzaları kesen adam müdür onlara kızdı içerdekiler de sanki ben siparişi girmesi için başkasını çağırmamışımda oturuyormuşum ! Adam diyor sipariş gelmiş sen oturuyorsun girmeyi bilmiyorsan çağır birini! Yahu zaten müdür giriyordu siparişleri daha kimi çağırayım kimse yoktu. Burada da sinirlenmeye başladım, ayıp ya her yerde 3,5 kişi çıkıyor böyle! Hiç mi adam gibi yer bulup çalışamayacağız..

Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Alıntı mınçıka_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş sen hangi motoru almak için çalışıyorsun(Hayalindeki motor)
    Ya hayalimdeki motor sürekli değişiyor
    Ama şuan ki hedefim Hyosung GT250R

@maxi97 malatyada yok abi ama bi araştır pizza hut, burger king falan vardır mutlaka

furkanmg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f
    yarın hayırlısıyla bende baslıyorum kocaelı domınos'ta ))

Arkadaşlar oradaki insanlara yavaş yavaş sinir olmaya başladım..

Yemeğe çıkmışım adam arkamdan diyor gelince kapıları sil. Kendileri oturuyor! Yere bir şey düşse Mutlu.. Yapmıyorum dedim tartıştım o ... adamla. Sonrasında adamlar yemek yiyor tavuklu bir şey yapmışlar, ben yeni siparişten gelmişim, sıram olmadığı halde, onların sırası olduğu halde bana gitmemi söylüyorlar.. Yarında böyle olursa restoran müdürüyle durumu konuşacağım baktım olmuyor abime anlatacağım durumu ağız burun onlarla konuşsun, başka dilden anlamıyorlar, siz de bilirsiniz böyle tipleri, yahu adam gibi çalışacağım bir yer bulamadım gitti..

@furkanmg

Hayırlı olsun hocam.

@mınçıka_35

Çok sakat hocam ya dediğin gibi motor işi.. Kumaş pantolonla sürmek zorunda kaldık. Para yok dizlikte alamıyorum, zaten maaş evin borçlarına gidecek. Kaporta Allah'a emanet!

umtglsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK125-7
    paket kuryede en sevmediğim olay bu angarya işler o yüzden adam gibi biyerde yapıcaksın bu işi

furkanmg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f
    hocam 10 saat calısılcagı soylendı domınosta dogrumudur? (ekstra calısmada mesai verıyolarmıs)
    prımden bahsettı ama neye gore tam soylenmedı..
    bırde angaryalar nasıl oluyo

Vallaha bak buraya yazıyorum! 8 saat yerine 10 saat çalışıyorum ama mesaim yatmazsa gerçekten ne yaparım bilmiyorum, siz şahitsiniz!

Günde 2 saatten toplam 15 gün 2x15 30 saat mesaim var demektir. Ortalama 3.5 gün demek.

Motosikleti
    merhabalar.Öncelikle hangi iş olursa olsun,kesinlikle anlaşılan saatle adamı çalıştırmıyorlar.En son çalıştığım yerde günde 10 saat anlaşıp maalesef 15 saat çalıştığımı biliyorum.İşiniz hayırlı olsun.Ama canınızı sıkmadan en azından haftanın bir kaç günü kendinizi 11-12 saat çalışmaya hazırlayınBir tek büyük AVM'lerde yani 10:00-22:00 çalışan yerlerde tam olarak saatinde gelip saatinde çıkarsınız.Maalesef buralara girmekte büyük referanslarla oluyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------

Ya hayalimdeki motor sürekli değişiyor
    Ama şuan ki hedefim Hyosung GT250R

@maxi97 malatyada yok abi ama bi araştır pizza hut, burger king falan vardır mutlaka
    Kardeşim inşallah gönlündeki motoru sağ salim alırsınMübarek kandil gecesinde Allah herkesin gönlüne göre versin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------

Alıntı MuTLu. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar oradaki insanlara yavaş yavaş sinir olmaya başladım..

Yemeğe çıkmışım adam arkamdan diyor gelince kapıları sil. Kendileri oturuyor! Yere bir şey düşse Mutlu.. Yapmıyorum dedim tartıştım o ... adamla. Sonrasında adamlar yemek yiyor tavuklu bir şey yapmışlar, ben yeni siparişten gelmişim, sıram olmadığı halde, onların sırası olduğu halde bana gitmemi söylüyorlar.. Yarında böyle olursa restoran müdürüyle durumu konuşacağım baktım olmuyor abime anlatacağım durumu ağız burun onlarla konuşsun, başka dilden anlamıyorlar, siz de bilirsiniz böyle tipleri, yahu adam gibi çalışacağım bir yer bulamadım gitti..

@furkanmg

Hayırlı olsun hocam.

@mınçıka_35

Çok sakat hocam ya dediğin gibi motor işi.. Kumaş pantolonla sürmek zorunda kaldık. Para yok dizlikte alamıyorum, zaten maaş evin borçlarına gidecek. Kaporta Allah'a emanet!
    Mutlu gereksiz şahısları kafana takma kardeşim.Maalesef o tipler her iş yerinde var.Nasıl oluyor ben de anlamıyorum.Arkadaş her yerde illaki 1-2 tane dandik olmak zorunda mı?Ben de senin yaşlarındayken bu tipleri takıp kafayı yerdim.Sonra insan zamanla öğreniyor hayatın kuralını.Maalesef ÇAKALLARLA DANS EDE DANS EDE,SEN DE BİR MÜDDET SONRA İSTEMESENDE ÇAKAL OLUYORSUN!.Ha bunu neden yapıyorsun,arkadaş iyi insan olayım diyorsun seni kullanmaya başlıyorlar.Şunu yap,bunu yap,şunu getir,bunu getirYani kendi işlerini sana yaptırmaya çalışıyorlar.Ta ki sen de çakal olup tepki verene kadar.Sonra da seninle kötü oluyorlar.OLSUNLAR ARKADAŞ...Kimse hobi olsun diye çalışmıyor.Mutlu sen yine de kafana takma kardeşim.Ki altın kural işine aileni bulaştırmaÖncelikle tavrını ortaya koy.Sana oturuyorsun diyene,buranın patronu sen misin?demen yeterliKaldı ki o da senin gibi çalışan.Sıra senin değilken seni göndermeye çalışana kusura bakmayın demeyi bil.Kendini ezdirme.Bırak kötü olan olsun.Yine de belli bir süre çalışacağın için kafana takma kardeşim.Çok bunaldım müdürünle güzelce konuşİş her zaman için müdürde biter...Ve ayrıca şunu da unutma kardeşim,maalesef nereye gidersen git bu tipler her zaman olacaktır(7-8 yıllık iş hayatımdan biliyorum)

Alıntı mınçıka_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar.Öncelikle hangi iş olursa olsun,kesinlikle anlaşılan saatle adamı çalıştırmıyorlar.En son çalıştığım yerde günde 10 saat anlaşıp maalesef 15 saat çalıştığımı biliyorum.İşiniz hayırlı olsun.Ama canınızı sıkmadan en azından haftanın bir kaç günü kendinizi 11-12 saat çalışmaya hazırlayınBir tek büyük AVM'lerde yani 10:00-22:00 çalışan yerlerde tam olarak saatinde gelip saatinde çıkarsınız.Maalesef buralara girmekte büyük referanslarla oluyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------

Kardeşim inşallah gönlündeki motoru sağ salim alırsınMübarek kandil gecesinde Allah herkesin gönlüne göre versin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------

Mutlu gereksiz şahısları kafana takma kardeşim.Maalesef o tipler her iş yerinde var.Nasıl oluyor ben de anlamıyorum.Arkadaş her yerde illaki 1-2 tane dandik olmak zorunda mı?Ben de senin yaşlarındayken bu tipleri takıp kafayı yerdim.Sonra insan zamanla öğreniyor hayatın kuralını.Maalesef ÇAKALLARLA DANS EDE DANS EDE,SEN DE BİR MÜDDET SONRA İSTEMESENDE ÇAKAL OLUYORSUN!.Ha bunu neden yapıyorsun,arkadaş iyi insan olayım diyorsun seni kullanmaya başlıyorlar.Şunu yap,bunu yap,şunu getir,bunu getirYani kendi işlerini sana yaptırmaya çalışıyorlar.Ta ki sen de çakal olup tepki verene kadar.Sonra da seninle kötü oluyorlar.OLSUNLAR ARKADAŞ...Kimse hobi olsun diye çalışmıyor.Mutlu sen yine de kafana takma kardeşim.Ki altın kural işine aileni bulaştırmaÖncelikle tavrını ortaya koy.Sana oturuyorsun diyene,buranın patronu sen misin?demen yeterliKaldı ki o da senin gibi çalışan.Sıra senin değilken seni göndermeye çalışana kusura bakmayın demeyi bil.Kendini ezdirme.Bırak kötü olan olsun.Yine de belli bir süre çalışacağın için kafana takma kardeşim.Çok bunaldım müdürünle güzelce konuşİş her zaman için müdürde biter...Ve ayrıca şunu da unutma kardeşim,maalesef nereye gidersen git bu tipler her zaman olacaktır(7-8 yıllık iş hayatımdan biliyorum)
    Hocam haklısın, kendimi ezdirmem zaten.. Yahu bazen çekip gidesim geliyor ama dediğin gibi her yerde var.

Bugün ise !! Bakın şimdi özetleyim;

Bahçeşehir üniversitesi'ne sipariş götürdüm 12 + 3 TL olarak 2 sodexo kartından çektim.. Sonrasında müşteri fişini çıkardı ama üye kuruluş kopyasını çıkarmadı makine sıkıştı kağıt yazılar kayık.. Müdüre gittim durumu anlattım müdür kopya çıkardı bana. Sonra akşam hesabı verirken 13.5 TL açık !! Ordan birine rica ettim gün sonu çıkardı sodexo makinesinden 12 + 3 TL olan benim hesap gittiğim yer olarakta görünüyor + kopya fişi de var.. Akşamcı vardiya müdürü tutturdu bunun faturası nerede! Herşeyi ispatladığım halde fatura diyor. Aradım taradım yedek fatura kutusunda faturalar yok! 1.5 TL'de benim bahşişlerden biriydi sanırım. Ben adama 12 + 3 TL iki çekim olan fişi verdim kopyayı hala inandıramadım.. İşaretlettirdim adama o fişi yarın kopyasını çıkartan müdüre durumu anlatacağım.

Sırf bu yüzden 1.5 saat geç çıktım + yol derken şu an evdeyim! Kafayı sıyırmak üzereyim, hanzoya diyorum bak sipariş ekranına 15 TL, al bu da sipariş bilgi fişi bahçeşehir üniversitesi. Sipariş ekranıyla tutuyor bilgi fişi. Ee daha ne yapayım yahu herşey ortada! Hala fatura diyor. Fatura ve bilgi fişinde isimler bazen tutmadığından 200 tane faturanın içinden nasıl bulacaksam.. Bir ara sinir oldum aradım ama gözden kaçtı sanırım.

Motosikleti
    Bugün iş görüşmesine ben ve arkadaşım beraber gittik,gitmez olaydıkİçeri girdik iş görüşmesi için geldiğimizi söyledik.Neyse biri önce bize forum verdi doldurduk.Komedi,hobileriniz,en sevdiğiniz yönünüz,hayattaki beklentilerinizMüdür geldi formlarımızı eline aldı bize çeşitli sorular sordu.Ehliyetiniz var mı?Motor kullanmayı biliyor musunuz?Ben haliyle biliyorum,lakin arkadaş bilmiyor ama ehliyeti var.Maaştır vs. anlaştık.Müdür işletmenin motoruyla bir tur atmamızı istedi.Oda ne,activa ama motor demeye 10000000000 şahit ister.Kırık dökük,direksiyonu sağa çeviriyorsun teker sola dönüyorNeyse ben zar zor bir tur atıp geldim.Lakin motora monteli çanta af edersiniz hayvan gibi,zangır zangır oynuyor...Gelgelelim arkadaş motora bindi 20-30 metre gitti kütÇocukta bir şey yok ama sağ olsun müdür demediğini bırakmadı.Yok efendim motor büyük hasar almış,yok efendim motor perte çıkmışLan motor sağlam olsa gam yemeyeceğim.Neyse sonuç olarak işe alınmadıkAma pes etmeyeceğim,bir karar verdim.Kesin olarak arkadaşımı bu işe sokmuyorum.Çocuk yapamaz...Mutlu sizin motorlar nasıl?Her işletmenin motoru böyleyse işimiz var valla.125 zn'mle yaparım daha iyidir...

Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    selam arkadaşlar geçen gün kaza geçirdim.. önümde giden araba aniden durdu altımdaki spacy ile 80 le gidiyorum önümdeki arabaylada mesafe var ama öküz herif dönmek için bi durdu

Sonra sıktım arka freni lastik kayıyor baktım olacak gibi değil önü köklesem düşeceğim bende pompaladım önü hooop tak diye bi vurdum arkadan.

Neyse indik sonra baktık boya sorunu var başka bişey yok. Ama elim ayağım titriyordu.

Arabadan indi bunlar 4 kişi ben bunlara bir bağırdım hepsi kaldı öyle

Neyseki fazla bişey olmadı öylece bitti.

Tabi bu olayı öğrenen ailem işi bırakmam konusunda baskıya başladı. konuştum bende patronla bir iki hafta sonra bırakacağım.

Arkadaşlar dominosu son sıraya bırakmanızı tavsiye ederim. Ha paraya ihtiyacım var derseniz dominos doğru seçim olur. Çünkü bahşiş falan baya iyi oluyor genelde

İyi forumlar

selam arkadaşlar geçen gün kaza geçirdim.. önümde giden araba aniden durdu altımdaki spacy ile 80 le gidiyorum önümdeki arabaylada mesafe var ama öküz herif dönmek için bi durdu

Sonra sıktım arka freni lastik kayıyor baktım olacak gibi değil önü köklesem düşeceğim bende pompaladım önü hooop tak diye bi vurdum arkadan.

Neyse indik sonra baktık boya sorunu var başka bişey yok. Ama elim ayağım titriyordu.

Arabadan indi bunlar 4 kişi ben bunlara bir bağırdım hepsi kaldı öyle

Neyseki fazla bişey olmadı öylece bitti.

Tabi bu olayı öğrenen ailem işi bırakmam konusunda baskıya başladı. konuştum bende patronla bir iki hafta sonra bırakacağım.

Arkadaşlar dominosu son sıraya bırakmanızı tavsiye ederim. Ha paraya ihtiyacım var derseniz dominos doğru seçim olur. Çünkü bahşiş falan baya iyi oluyor genelde

İyi forumlar
    Geçmiş olsun hocam..

@mınçıka_35

Hocam frenler tamamen boş. Mesela 20 km ile giderken arka ve ön freni sonuna kadar sıktığımda lastikler kitlenmiyor, gerisini sen düşün. Aynı holding'e bağlı kfc ve pizza hut ama kfc'de spacy'ler var iken bizde kırık dökük activalar var.

Müdüre diyeceğim bacağımda sorun var rüzgar görünce ağrıyor, böylece pantolon alacağım yukarıdan depodan. Kumaş pantolonla sürmeye korkuyorum resmen..

Birden araba fırlayınca bizim arkadaşta çarpmış kadına.. 100 TL vereyim, çek git demiş kadın. Kabul etmemiş. Kendi motosikletim olsa kabul ederdim diyordu.. :D

Yahu bana haritadan tarif edilen yere gittim ve sonrasında meğer başka mahalledeymiş siparişin yeri! Yani iki tane aynı sokaktan varmış.. Gel de çıldırma.. Sonra o kadar yağmurda ara ara.. En son işte tekrar aradılar müşteriyi başka yerde olduğunu tarif ettiler ve tekrar oraya gittim! Fatura ıslandığı için attım.. Sonra kadından para almadık tabi.. Faturayı attım bana patladı olay! Bana niye attın sen, iptal olan şeyde fatura lazımdı falan, filan.. Ben o yağmurun altında uğraşayım, bana verilen adres yanlış çıksın, bir de fatura soruyorlar! Motorcu senden kesilir dedi, akşamcı müdür senlik bir şey yok, gidebilirsin dedi..

Adresi ararken tekel bayi'ye sordum, İyi akşamlar, bir şey sorabilir miyim? xx nerede falan derken, adam birden başladı ilk önce selamın aleyküm denir, sonra abuk sabuk konuştu, adresi de tarif etmedi kafasında bira şişesini patlatasım geldi hayvan herifin..

Sonrasında hızım 10 - 15 km sağa sinyal verdim ve benzinliğin tam köşesinde girişinde durdum, birden 2 saniye sonra pat diye activa kullanan öküzün teki arkadan çarptı! Bana diyor sağa sinyal verdin niye benzinliğe girmiyorsun, kör müsün kardeşim burası benzinlik, köşede duruyorum işte! Dedim.. Hem birader mesafe diye bir şey var, motorun dibine kadar girdin heralde 10 - 15 km hızla giden araca nasıl çarptıysan.. Atıştık, kronun tekiydi zaten başımı belaya sokmaya değmez dedim gittim!

Motosikleti
    Mutlu ben bugün zincir halinde olan bir kitapçıda işe alındım.Hayırlısıyla yarın başlıyorumİşim kitap raflarını düzenlemek,yeni gelen kitapların borkodlarını girmek vs.Temizliğe karışmıyorum.Maaşta primle beraber 850 civarı...Kardeşim diyeceğim o ki,sizin yaptığınız iş gerçekten zor.Biliyorsun ben de bir ara paket servisi işine heves ettim ama kafamdan sildim.Mutlu'm yapabiliyorsan daha düzgün tehlikesinin az olduğu bir işe gir derim.Ben büyük AVM'de iş buldum,saatim belli kafam rahat.Sabah 10:00 akşam 19:00...SSK+YOL+PRİM+YEMEKBakalım hayırlısı olsun.Ama şunu bil ki işin gerçekten zor.Bu işin daha yağmuru,çamuru var...Bu arada tekel bayisindeki adam sana ilk önce selamünaleyküm denir dediğinde;"Kusura bakma haram olan yere Allah'ın selamı verilmez" deseydin keşkeHadi kardeşim her şey gönlünce olsun.Dediğim gibi yapabiiyorsan adam gibi seni üzmeyn,tehlikesi olmayan bir işe gir derim...
    CeyhunEzel bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Arkadaşlar bugün bende işi bıraktım. Ailem istemiyordu bu işi yapmamı bende bıraktım.

İyimi yaptım bilmiyorum ama mutluyum şuan

İyi forumlar.

11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)