Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Paket Servis Yapan Arkadaşlar Bakabilir Mi? Burger King, Domino's V.b

REKLAM ALANI
    Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    @nedenamaya; Teşekkürler

@Mutlu; Evet işinin eve uzak olması zor :/ Allah'tan benimki arka sokakta
    Bakalım hesap konusunda tırsıyorum biraz :s
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Phantom264 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @nedenamaya; Teşekkürler

@Mutlu; Evet işinin eve uzak olması zor :/ Allah'tan benimki arka sokakta
    Bakalım hesap konusunda tırsıyorum biraz :s
    Tırsma hocam,

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2385567

Şu konuda arkadaşların dediği gibi bozuk almadım üzerime, sipariş tutarı kadar aldım diyorum.

Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Bakalım çekeceğiz bir ayar artık Şimdi ilk paketi götürünce heyecanlanırım elim ayağım dolaşır sonrası kolay

Birde bunu paylaşmadan edemeyeceğim :

http://www.youtube.com/watch?v=orvns...&feature=share buyrunuz

Motosikleti
    Mondial 125 zn...Ufukta cbr 125 r : )
    Bakalım çekeceğiz bir ayar artık Şimdi ilk paketi götürünce heyecanlanırım elim ayağım dolaşır sonrası kolay

Birde bunu paylaşmadan edemeyeceğim :

http://www.youtube.com/watch?v=orvns...&feature=share buyrunuz
    Allah tekerinizi düz bastırsın...Yav gece gece kopardın beni be kardeş...Promasssyonunu ben yedimBakalım bizim patron size ne kadar sokmuş
    [B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]

Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Saol mınçıka_35

Harbiden adam müthiş ya koparniik pizzası bende yarın ilk müşterime yapıcam galaksinin en hızlı pizzası geldi falan

Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Merhabalar.

Bugün ilk günümdü. Saat 12de gittim işe başladım. Muhasebeden sorumlu kişi trafik kazası geçirdiği için sigortam yarın başlıyacakmış

İlk gün olması nedeniyle, daha çok artçı oldum ve yer öğrendim. Bir tanede teslim ettim Teslim ettiğim evde karılı kızlı alem vardı

Onun dışında zor olarak yaptığım tek şey gelen kolaları depoya taşımak oldu.

Şöyle söyliyim okulum gereği daha önce mercedes-benz de staj yapmıştım ve çok yorucuydu + para almıyordum.

Bu iş bana fazla yorucu gelmedi. + para alıcak olduğumu bilmem beni teşvik ediyor.

Ve güzel son; İlk gün nedeniyle büyük boy pizzayla mesai bitiminden 2 saat önce gönderdiler

İyi forumlar

Carbon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    Merhabalar.

Bugün ilk günümdü. Saat 12de gittim işe başladım. Muhasebeden sorumlu kişi trafik kazası geçirdiği için sigortam yarın başlıyacakmış

İlk gün olması nedeniyle, daha çok artçı oldum ve yer öğrendim. Bir tanede teslim ettim Teslim ettiğim evde karılı kızlı alem vardı

Onun dışında zor olarak yaptığım tek şey gelen kolaları depoya taşımak oldu.

Şöyle söyliyim okulum gereği daha önce mercedes-benz de staj yapmıştım ve çok yorucuydu + para almıyordum.

Bu iş bana fazla yorucu gelmedi. + para alıcak olduğumu bilmem beni teşvik ediyor.

Ve güzel son; İlk gün nedeniyle büyük boy pizzayla mesai bitiminden 2 saat önce gönderdiler

İyi forumlar
    Hocam şartları söyleyebilir misin?

Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Çalışma şartları sanırım?

*A2 ehliyet

*Temiz sabıka

*Temiz yüz (prezentabl)

*Çevre bilgisi (fazla sorun değil)

*Birde tabi eleman arıyan dominos şubesi

Motosikleti
    Yav kardeşler ben de işin gırgırı falan derken sizin işi bir müddet yapmaya karar verdim gibi.E garsonlukta bir yere kadar.En azından kendi iş yerimi açana kadarİşin zorluğu nasıl?Diyelim ki çevre adresleri konusunda pek bilgim yok.İşe alırlar mı?Bir de içerden "yetiştir koçum,hadi yapıştır goçum" gibi gazlamalar oluyor mu?Recep İvedik ilham kaynağım oldu;Promasssyonunu ben yedim dedimBu arada evde karılı kızlı alem vardı,koptum kardeş yaArkadaşlar ciddiyim beni biraz işle ilgili aydınlatırsanız sevinirim
    [B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]

Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Alıntı mınçıka_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yav kardeşler ben de işin gırgırı falan derken sizin işi bir müddet yapmaya karar verdim gibi.E garsonlukta bir yere kadar.En azından kendi iş yerimi açana kadarİşin zorluğu nasıl?Diyelim ki çevre adresleri konusunda pek bilgim yok.İşe alırlar mı?Bir de içerden "yetiştir koçum,hadi yapıştır goçum" gibi gazlamalar oluyor mu?Recep İvedik ilham kaynağım oldu;Promasssyonunu ben yedim dedimBu arada evde karılı kızlı alem vardı,koptum kardeş yaArkadaşlar ciddiyim beni biraz işle ilgili aydınlatırsanız sevinirim
    Mınçıka_35 valla ne yalan söyliyim ortamdaki insanların en yaşlısı 30 35 yaşında olduğundan ful makara geçiyor Ve o dediğin gazlamalar oluyor Adres bilgisi zamanla gideriliyor ki zaten çok ahım şahım bi problem değil. Biliyorsunuzdur dominosta 30 dk muhabbeti var. Bizden kesmiyorlar. Ben bunu yetiştirememekten korkuyordum o yüzden bugün en uzak mesafeye yolladılar beni ordan bir elemanla. 4 dk kala yetiştik yavaş gitmemize rağmen

Şuanda ben memnunum işten. Tabi ileriki zamanlarda ne olur bilemem

Carbon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    -10 saat çalışma
    -Temizlik
    -Yeri gelince garsonluk yapma
    -Mutfak sıkışırsa mutfağa yardım
    -Pizza Kutusu yapma
    -Menü Dağıtma
    -Telefonda Sipariş Alma

Bunlar yok mu

Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Evet bunlarda var tabi Ama dediğim gibi ortam el verince yapmakta sıkıntı olmuyor zaten bizim şube çok kalabalık ve daha çok paket servis alıyoruz.

Motosikleti
    Mınçıka_35 valla ne yalan söyliyim ortamdaki insanların en yaşlısı 30 35 yaşında olduğundan ful makara geçiyor Ve o dediğin gazlamalar oluyor Adres bilgisi zamanla gideriliyor ki zaten çok ahım şahım bi problem değil. Biliyorsunuzdur dominosta 30 dk muhabbeti var. Bizden kesmiyorlar. Ben bunu yetiştirememekten korkuyordum o yüzden bugün en uzak mesafeye yolladılar beni ordan bir elemanla. 4 dk kala yetiştik yavaş gitmemize rağmen

Şuanda ben memnunum işten. Tabi ileriki zamanlarda ne olur bilemem
    Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim kardeşim.Bakalım ben de çalıştığım yerden bugün yarın çıkışımı alacağım(Ne hikmetse önceden söylememe rağmen 20 gündür bir türlü yerime adam bulamadılar.)Kardeşim kusura bakmazsan son bir kaç soru sorsamMaaş ne kadar acaba?Çalışma saatleri?İşe girerken sağlık muyanesi vs. istiyorlar mı?İstiyorlarsa ücret bedelini onlar mı karşılıyor.Bir de kask haricinde mont vs. veriyorlar mı?Çok teşekkür ederim kardeşim sağolasınHa bir de patron işin başında mı?(Bu benim için çok önemli.PAtron altında bir daha çalışmam diye çok büyük yemin ettim.)

Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    10 saat çalışma 830 lira. Prim var tabi paket başı sanırım 25 kr. Tabi bahşişte oluyor yani 1000 lirayı buluyor diyor arkadaşlar.

12 saat çalışma 960 lira. Aynı şekilde oda geçerli. oda 1200 ü falan buluyor dediler.

Çalışma saatleri (benim) 12 den 22.oo ye kadar.

Sağlık raporu istemediler benden. Sabıka kaydı ve 2 tane İkametgah belgesi istediler parasını ben karşıladım.

Montlar var orda. Ama sıcak olduğundan kimse giymiyor. Kaskta sağlam.

Motosikleti
    Çok sağ ol kardeşim.En güzeli 10 saat yeterİnşallah bende yakında aranıza katılırım.Hadi tekeriniz düz bassın

Arkadaşlar Beşiktaş Pizza Hut şubesine sabahçı veya akşamcı eleman alınacak. Benim çalıştığım şube. Umarım işinize yarar..

800 - 850 TL gibi bi maaş, paket başına 20 kuruş adisyon ücreti, o dediğim 10 saatin 2 saati mesai mi bilmiyorum ama büyük ihtimal mesai. Bu ay bitiminde belli olur. Müdür en fazla 8 - 9 saat çalışırsın demişti çünkü. Büyük ihtimal mesai, saçmalık olur aksi bence de.

Ayrıca bahşiş bir gün 10 - 14 TL alırken benim gibi bugün 1 TL'de alabiliyorsunuz.. Saçları kestirdim mağara adamına döndüm, pişman oldum kestirdiğime ama hava alması gerekiyordu. Acaba millet tipe göre mi bahşiş veriyordu

Şaka bir yana yol parasını zor çıkarttık Valla .. Üstelik bugün 20'ye yakın siparişe gittim. Normalde 10 - 12 arası gidiyordum. Akşama doğru patlama oldu 3 tane götürmeye başladım. :D

Motosikleti
    honda cbf 150
    selam arkadaslar bahçeşehir dominos pizza şubesine a2 ehliyetli kurye arıyoruz. çevre bilgisi önemli değil, öğretiriz. detay konusmak isteyen arkadaslar 0532 391 18 62 den ulasabilirler ergun.

nedenamaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Carbon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    -10 saat çalışma
    -Temizlik
    -Yeri gelince garsonluk yapma
    -Mutfak sıkışırsa mutfağa yardım
    -Pizza Kutusu yapma
    -Menü Dağıtma
    -Telefonda Sipariş Alma

Bunlar yok mu
    Arkadaşlar bu pizza kutusu yapma olayına kafam takıldı.Nasıl oluyor bu iş? Size malzemeleri vs. veriyorlar mı?
    Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
    http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf

Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Pizza kutuları katlı değil. Onları katlayıp hazır hale getiriyorsun

Bugün acayip yoğundu ve yoruldum.

Bir motorcu arkadaşımız kaza yaptı :(

Kask sağlam olmasına rağmen kaşı patlamış ve yanağında yara olmuş motor pert :(

İyi forumlar

Motosikleti
    Kardeş kısmetse pazartesi işten çıkmış olacağım.Hayırlısıyla sizin işe ben de gireceğimYalnız cafede benimle beraber çalışan bir arkadaşım daha işten çıkışını alıyor,benimle beraber motorla paket servisi işine girmek istiyor.Fakat hayatında ilk kez bugün benim scootera bindiHiç scooter deneyimi olmadan bu işi yapabilir mi?Ben 1 günde scooter'a binmeyi öğrenmiştim.Adamın hiç motor deneyimi yok,heba etmeyelim.İşin şakası tabi,arkadaş benden heves etti,hiç scooter deneyimi olmadan bu işi kavrayabiliri mi?Cevap için teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:48 ----------

Bu arada kaza geçiren arkadaşınıza büyük geçmiş olsun.Durumu nasıl?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 ----------

Mutlu daha önce hiç scooter kullanmamış biri bu işi yapabilir mi?Ya da işe girse 1-2 günde işi kavrayıp motorda ustalaşabilir mi?(Bu arkadaş içindi) Pizza hut nasıl memnun musun?Kuryelik dışında ekstra ne işler yapıyorsun?(temizlik vs. yaptırıyorlar mı?(Bu kendim için)

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)