Paket Servis Yapan Arkadaşlar Bakabilir Mi? Burger King, Domino's V.b
Reklamlar
-
18 Haziran 2011, 00:52
Reklamlar
-
18 Haziran 2011, 01:12
MuTLu. adlı üyeden alıntı
Hocam dediğin gibi çok teşekkür ederim. Baya alıştım çevreye terliyorum montu giyince. Giymesem olmaz ! Terli terli mecbur soğuk su içiyorum + içeri hava giriyor omuzlarım tutuldu şu an dünden beri aynı. Bacaklar desen kos kocaman merdiven çıkıyorum sipariş geldikçe.. Bunlar sorun değil gerçi çözülebilir.
Arkadaşlar dün 9 saat bugün ise 10 saat çalıştım. Sizce ilk günlerim diye mi böyledir? Normalde 8 saat ama? Sizce sebebi nedir? Yoksa yarın müdürle konuşacağım..
Sesimizi duyuralım da sonra biri gelipte sen 10 saat çalış demesin. Çekerim resti annemle papaz olurum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 ----------
Doğrusunu söylemek gerekirse, yoğun servis ve 3,4 kişiyiz. + Olarak pizza kutusu yapmaya başladık. Hadi bakalım...
dominosda pizza kutusunu herzaman motorcu yapar zaten
mesailer yazılıyorsa saat sorun deıl ama yazılmıyorsa yık ortalığı :D
-
18 Haziran 2011, 01:54
-
18 Haziran 2011, 20:10
Bende bizim burdaki dominos pizzaya başvurmayı düşünüyorum. ordan bir paketçiyle konuştum adam sen bilirsin gibi bişeyler dedi.. ama en güzel maaşı verende orası. artık ne yaptırırlarsa yapacağız..
İyi forumlar
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
19 Haziran 2011, 00:19
KFC şirket prensibi olarak 18 yaş altı almıyormuş.4 ay sonra doğum tarihini 1 gün geçsin direk başla dedi adam bana.Hemen yanı Pizza Hut , hiç uğrama orası da almaz dedi.Mutlu arkadaşımı almışlar, bu sanırım Franchise olayından kaynaklanıyor.Benim gittiğim yer şirketin kendi yeriydi.
Dominos'a gittim, Bölge Müdürü ile işin bütün detaylarını konuştuk çok samimi birisiydi.17 yaşında eleman alıyorum hiç bir sorun yok dedi.10 saat çalışma 750 maaş 60 geçim indirimi standartlar zaten.2 günlük karar verme aşamasından sonra 30 dakika olayından dolayı girmemeye karar verdim.Çünkü o kadar kıl insanlar var ki, 31. dakikadayız parayı ödemiyorum vs. laflar benim o adamı dövmeme sebebiyet verebilirdi.
Bugün sipariş vereyim dedim görüştüğüm Dominos'tan.17. dakikada yola çıktı.60 dakika sonra benim elime geldi.Camdan bakıyorum eleman 2 kere 4 apartmanlık siteyi turladı.Balkona çıktım el ettim, motordan indi ayaklığı açamadı, küt motor yerde... : ( Geldi yukarı zor mu oldu dedim evet abi daha yeniyim dedi.Benim için kaç dakikada geldiği hiç önemli değil, Dominosun 30 dakika kuralı beni hiç iplemiyor, trafikte sakin sürsün, ışıklarda dursun kurallara uysun.Siparişim 2 saatte gelsin.Çünkü onun çektiği zorluğu ben biliyorum, motosiklet.net sitesinin çoğu üyesi de bunu biliyor ve zorluk da çıkartmadığından eminim.Ama herkes ben değil, ücreti alamazsa sıkıntı yaşayacak.Benim tavsiyem bölge karış karış ezbere bilinmiyorsa Dominos'tan başlamayın...
-
19 Haziran 2011, 00:48
Yaklaşık 4 yıldır burda oturuyorum. Karış karış olmasada biliyorum az çok. İlk zamanlar zorlanacağım farkındayım ama çalışmak gerek.. Bu arada bende 18 imi doldurmadım inşallah sorun olmaz.
İyi forumlar.
-
19 Haziran 2011, 01:37
Carbon adlı üyeden alıntı
KFC şirket prensibi olarak 18 yaş altı almıyormuş.4 ay sonra doğum tarihini 1 gün geçsin direk başla dedi adam bana.Hemen yanı Pizza Hut , hiç uğrama orası da almaz dedi.Mutlu arkadaşımı almışlar, bu sanırım Franchise olayından kaynaklanıyor.Benim gittiğim yer şirketin kendi yeriydi.
Dominos'a gittim, Bölge Müdürü ile işin bütün detaylarını konuştuk çok samimi birisiydi.17 yaşında eleman alıyorum hiç bir sorun yok dedi.10 saat çalışma 750 maaş 60 geçim indirimi standartlar zaten.2 günlük karar verme aşamasından sonra 30 dakika olayından dolayı girmemeye karar verdim.Çünkü o kadar kıl insanlar var ki, 31. dakikadayız parayı ödemiyorum vs. laflar benim o adamı dövmeme sebebiyet verebilirdi.
Bugün sipariş vereyim dedim görüştüğüm Dominos'tan.17. dakikada yola çıktı.60 dakika sonra benim elime geldi.Camdan bakıyorum eleman 2 kere 4 apartmanlık siteyi turladı.Balkona çıktım el ettim, motordan indi ayaklığı açamadı, küt motor yerde... : ( Geldi yukarı zor mu oldu dedim evet abi daha yeniyim dedi.Benim için kaç dakikada geldiği hiç önemli değil, Dominosun 30 dakika kuralı beni hiç iplemiyor, trafikte sakin sürsün, ışıklarda dursun kurallara uysun.Siparişim 2 saatte gelsin.Çünkü onun çektiği zorluğu ben biliyorum, motosiklet.net sitesinin çoğu üyesi de bunu biliyor ve zorluk da çıkartmadığından eminim.Ama herkes ben değil, ücreti alamazsa sıkıntı yaşayacak.Benim tavsiyem bölge karış karış ezbere bilinmiyorsa Dominos'tan başlamayın...
Sağolun hocam kurye arkadaşlar kolaylık oluyor. Ben de sipariş etmiştim geç kaldı ama problem etmemiştim, tahmin edebiliyordum. Yaşadıkça anlıyorum zaten.
Valla burası franchise falan mıdır bilmiyorum, eleman açığı vardı aldılar beni. Hala da açık var.
Ben de yokuş yukarı parkettim mecbur apartman orada olunca. Sonrasında el freni olayını yaptım activa'da. Çocuk falan gelir zaten park var hemen şurada, düşürüverir, sakatlık çıkar diye orta ayaklığa aldım ama bu sefer de motosiklet kaldırıma devrildi. Kaldırımdan doğrultması dert, çukurda olduğu için yine devrilmesi ayrı dert, hadi doğrulttun yokuş yukarı ileri doğru itipte ayaklığı kapatması dert, ohoo.. 10 - 12 civarı paket götürdüm yine. Daha kışı, yağmuru da var.
-
19 Haziran 2011, 11:59
Hadi arkadaşlar görüşmek üzere, yalnız bir şey soracağım..
Ben kaskı giyince yanaklarıma çok baskı yapıyor. Yani sürekli giydiğimden kaskı zararı dokunmasın? İçine falan göçmesin bir süre sonra yanaklarım. Sıkıyor yani kafamı falan..
-
19 Haziran 2011, 12:26
-
20 Haziran 2011, 01:15
Phantom264 adlı üyeden alıntı
sünger olduğudundan sorun olmaz bence
ama yinede bilgililere sormak lazım.
Hayırlı işler. bende başvurmaya gidiyorum
Evet arkadaşlar sorun hala devam ediyor ve bekliyorum cevabı..
Ya şurda uyuz olduğum nokta var! Şimdi adam xx sokağa gidecek ve ondan sonraki paket benim sıram. Adam diyor yolumun üstü ama alakası yok adam aşağı gidiyorsa xx sokak yukarıda! Sırf bahşiş / 20 kuruş adisyon parası için yapmadığını bırakmıyor 2,3 paket alıyor. İlk müdüre söyleyeceğim bu durumu o da olmazsa açgözlü ... herifle kavga edeceğim. Ayıp ya biz de ekmek yiyoruz, hakkımızı yiyor adam resmen. Herkes sırasıyla gitsin kardeşim!
Bir yandan evin borçlarına para yetiştirmek, bir yandan okul derken resmen hayatım iş ile geçiyor. Dolaşamıyorum be dışarıya çıkıp, gelmiş bide adam hakkımızı yemeye çalışıyor..
-
20 Haziran 2011, 01:25
Evet arkadaşlar sorun hala devam ediyor ve bekliyorum cevabı..
Ya şurda uyuz olduğum nokta var! Şimdi adam xx sokağa gidecek ve ondan sonraki paket benim sıram. Adam diyor yolumun üstü ama alakası yok adam aşağı gidiyorsa xx sokak yukarıda! Sırf bahşiş / 20 kuruş adisyon parası için yapmadığını bırakmıyor 2,3 paket alıyor. İlk müdüre söyleyeceğim bu durumu o da olmazsa açgözlü ... herifle kavga edeceğim. Ayıp ya biz de ekmek yiyoruz, hakkımızı yiyor adam resmen. Herkes sırasıyla gitsin kardeşim!
Bir yandan evin borçlarına para yetiştirmek, bir yandan okul derken resmen hayatım iş ile geçiyor. Dolaşamıyorum be dışarıya çıkıp, gelmiş bide adam hakkımızı yemeye çalışıyor..
baskı yapması sorun deıl zamanla sungerler gocdükce büyük bile gelecek kafana . o adamda uyanıklık yapmaya calısıyorsa eger hakkını yedırme .
-
20 Haziran 2011, 01:41
ColdhearteD adlı üyeden alıntı
baskı yapması sorun deıl zamanla sungerler gocdükce büyük bile gelecek kafana . o adamda uyanıklık yapmaya calısıyorsa eger hakkını yedırme .
Yahu hocam müdür de çıkmıştı vardiyadan, adama diyorum abi bıraksana benim sıram, zaten yeniyim nardenk sokak eski oturduğum yer benim! Herif dinlemiyor basıp gidiyor. Ne aç gözlü herif yahu! Yarın sakin olmayacağım gibi..
Bu arada çay içmeye beklerim.
-
20 Haziran 2011, 01:49
Garsonlukta mesela tipbox diye bir sistem vardır.Yani bahşiş kutusu.Özellikle kilitlidir ve genellikle kilit patronda ya da güvenilir bir müdürde olur.Bizim kutunun anahtarı müdürde duruyor.Kutu herkesin gözü önünde açılır,para sayılır ve puana göre bölüşülür...Ama sizin sistem tamamen şahsi.Yani bahşişlerinizle kendinize çalışıyorsunuz.Yaşın itibariyle uyanıklık yapabilirler.Fazla yüksek tepki vermeden hakkını yedirme canım kardeşim.Öyle bir güzellik yok.Kimse hobi olsun diye çalışmıyor.Mesela benim tipbox'dan hakkım yenilse mutlaka gereken tepkiyi verirdim.Uygun bir şekilde daha başındayken tepkini koy...Dediğim gibi kimse hobi olsun diye çalışmıyor...
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
-
20 Haziran 2011, 02:49
Valla ne diyebilirim kardeşler ALLAH sabır versin kolaylık versin.Kazandığınız para kuruşuna kadar alın teri emek.Birde amirlerinizin şerefsizliği olmasa bedava çalıştırmasalar.Yaptığınız işe 1500 lira bile az ama ne yazıkki ülkemizde kim yaptığı işin karşılığını alıyorki.ALLAH sabır versin diyorum.Hepinize kazasız sürüşler.
-
20 Haziran 2011, 03:11
Ben de çalışmak istiyorum. Üniversitede harçlığa yardım olur.
undefined
-
20 Haziran 2011, 03:55
Yahu hocam müdür de çıkmıştı vardiyadan, adama diyorum abi bıraksana benim sıram, zaten yeniyim nardenk sokak eski oturduğum yer benim! Herif dinlemiyor basıp gidiyor. Ne aç gözlü herif yahu! Yarın sakin olmayacağım gibi..
Bu arada çay içmeye beklerim.
cok isderdım be kardeşim ama ben ankaradayım . . meslekle ne alakası var bılmıyorum ama . hayatımda gördüğüm en sahtekar ve en yam yam insanlar genelde kurye :S tekrar soyluyorum kesınlıkle genelleme yapmıyorum aralarında cok sevdıklerımde var ama ,aralarında gözünü para bürümüş ,paranın nerden geldiğine aldırmayan , her önüne cıkanı carpmaya çalışan . şirket motorundan benzın cekıp kendı motoruna koyan , gizliden sodexho bozup kart sahıbıne hep eksık para veren ,müşteriye para üstü olmadığı söyleyip zorla bahşiş alan tipler cok fazla
-
20 Haziran 2011, 11:33
ColdhearteD adlı üyeden alıntı
cok isderdım be kardeşim ama ben ankaradayım
. . meslekle ne alakası var bılmıyorum ama . hayatımda gördüğüm en sahtekar ve en yam yam insanlar genelde kurye :S tekrar soyluyorum kesınlıkle genelleme yapmıyorum aralarında cok sevdıklerımde var ama ,aralarında gözünü para bürümüş ,paranın nerden geldiğine aldırmayan , her önüne cıkanı carpmaya çalışan . şirket motorundan benzın cekıp kendı motoruna koyan , gizliden sodexho bozup kart sahıbıne hep eksık para veren ,müşteriye para üstü olmadığı söyleyip zorla bahşiş alan tipler cok fazla
Valla öyle adi insanlar var hocam dediğiniz gibi. Sabah çıkmadan kasadan para alıyorum. Flöt deniyor sanırım. 20 TL'yi 10 + 5 TL + bozuk para olarak bölüştürüyorum. Bozuk derdi de kalmıyor. Bizim kuryelerden birine şikayet gelmiş müşteriye para üstü vermemiş. Ayıp yahu, bahşiş insanı işine motive eder, isteyen verir isteyen vermez, zorla bahşiş almak, manalı bakışlar atmak ayıp, insan kendinden utanır önce.
@mınçıka_35
Bugün de devam ederse konuşacağım yapan kişiyle, ayıp yani, yeniyim diye sokakları bilmiyorum ama Beşiktaş'ın altını üstünü biliyorum çevre olarak. Bana tarif edilse hemen buluyorum. Böyle gitmez, giderse de konuştuğum halde aynı şeye devam ederse müdüre gideceğim. Allah'tan müdür iyi biri..
@sozyurt
Teşekkür ederim hocam sağolun. Valla en çok sokaklardan korkuyorum. Küçük çocuklar oyuna çok feci kaptırıyor kendini, gelmeden korna çalıyorum, yaklaşırken çalıyorum ama farketmiyorlar. Baya yavaşlamak gerekiyor. Bir de arkadaşlar ben yavaş ve dikkatli gittiğim halde, kırmızı ışıklarda durduğum halde pizza zamanında ve yeni çıkmış gibi sıcak halde müşteriye ulaşıyor. Domino's u bilmem, sınırları var ama Pizza Hut, KFC, Burger King gibi diğer firmaların kuryelerindeki bu telaş nedir?
-
21 Haziran 2011, 21:58
Bende yarın saat 12 de dominos pizzada başlıyorum işe.
Deneyimlerimi buraya yazarım.
-
21 Haziran 2011, 22:41
Allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşlar.
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
22 Haziran 2011, 00:31
Teşekkür ederim arkadaşlar. Başarılar @Phantom264 hocam..
Arkadaşlar bakın ne olmuş!
Şimdi dün dediğim gibi 11 TL açık çıkınca ben düşündüm ve bugün sürekli hesap yaptım ve 38.00 TL'lik siparişe gittiğim görünüyordu! Aslında öyle yere gitmedim, şefi çağırdım yandaki diğer çocuk gitmiş ama sipariş bana atılmış? Dün de sanırım öyle oldu bahşişte yandı + 11 TL girmişti af edersiniz.. Neyse ki bugün iyi farkettim de açık çıkmadı kasamda. Sürekli çantanın fermuarları kapalı mı diye kontrol etmekten paranoyak oldum yahu..
Bir de sınavlar yaklaşıyor, umarım sabahçı yapar beni müdür + 8 saat tam çalışıp evime gitmek istiyorum. Zaten 45 DK yolda geçiyor. 12'de çıkıp 11'de evde oluyorum gece. Ne anladım ben bu işten Allah aşkına? Ne zaman dolaşacağım, ne zaman kendime vakit ayıracağım? Robot olduk yahu..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)