Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Paket Servis Yapan Arkadaşlar Bakabilir Mi? Burger King, Domino's V.b

REKLAM ALANI

Alıntı Carbon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eskişehirde ortam panayır yeri gibi.Mcdonald,KFC,Pizza Hut,Piano Pizza,Dominos (2 şubesi de) Burger King, Mr.Pizza ve 15'e yakın lokanta hepsi birden A2 ehliyetli kurye arıyor

Yarın KFC ile görüşeceğim.Dominosa pek sıcak bakamıyorum 30 dakika olayı için.Yetiştirmek için gazlamak zorunda olmak pek mantıklı gelmiyor.Allah'tan şart koymuşlar hava şartları vb. zamanlarda geçersizdir diye.

Yarın bakalım neler olacak...
    Hocam Burger'a başvurdum görüştük bugün, eski çalıştığım yerdeki kadın sırf oradan çıktım diye adilik yaptı şimdi bu görüştüğüm müdüre telefon etti, prosedürleri imzalamadan kaçtı, başka yerde işe başlamış diye bir sürü iftiralar attı. Allahından bulsun adi insan. Bana iftira attı, ben Burger King'den çıkışımı vermiştim ondan sonra başka yere başladım. Sırf oradan çıktım diye adilik yaptılar. Ekmeğimle oynadılar yoksa alınacaktım.

Burger King'e giden arkadaşlar bir şey soracağım, siz işe alınırken normal müdürle görüştükten sonra takım elbiseli grup müdürüyle görüşüyorsunuz, onlar mı işe alıyor?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 ----------

Arkadaşlar şaka gibi ! Burger King'in müdürlerinin adiliği karşısında arkadaşla gel ya sinirlerim bozuldu KFC'ye başvuralım dedim, KFC ile pizza hut yan yana. Yanlışlıkla Pizza Hut'a girdiğimizi farkettim, neyse dedim doldurduk formu, sonra alan müdürüyle görüştük, adam aldı işe. Sağolsunlar çay ikram ettiler, oturduk konuştuk, sohbet ettik. İyi birine benziyor.
    banno1957 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı MuTLu. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam Burger'a başvurdum görüştük bugün, eski çalıştığım yerdeki kadın sırf oradan çıktım diye adilik yaptı şimdi bu görüştüğüm müdüre telefon etti, prosedürleri imzalamadan kaçtı, başka yerde işe başlamış diye bir sürü iftiralar attı. Allahından bulsun adi insan. Bana iftira attı, ben Burger King'den çıkışımı vermiştim ondan sonra başka yere başladım. Sırf oradan çıktım diye adilik yaptılar. Ekmeğimle oynadılar yoksa alınacaktım.

Burger King'e giden arkadaşlar bir şey soracağım, siz işe alınırken normal müdürle görüştükten sonra takım elbiseli grup müdürüyle görüşüyorsunuz, onlar mı işe alıyor?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 ----------

Arkadaşlar şaka gibi ! Burger King'in müdürlerinin adiliği karşısında arkadaşla gel ya sinirlerim bozuldu KFC'ye başvuralım dedim, KFC ile pizza hut yan yana. Yanlışlıkla Pizza Hut'a girdiğimizi farkettim, neyse dedim doldurduk formu, sonra alan müdürüyle görüştük, adam aldı işe. Sağolsunlar çay ikram ettiler, oturduk konuştuk, sohbet ettik. İyi birine benziyor.
    Çok mutluyum, şaka gibi olanlar. Kısmet işte.
    banno1957 bunu beğendi.

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçen gün Sirkeci'de Dominos'a gitmiştim. Paket servis elemanı arıyoruz, arkadaşınız varsa yönlendirebilir misiniz diye sordular bana. Ben de öyle iş yapacak arkadaşımın olmadığını ama internetten haberdar edebileceğimi söyledim.

Sirkeci ve civarındaki Dominos'lara servis elemanı alınacakmış...
    www.motorumla.net

Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen gün Sirkeci'de Dominos'a gitmiştim. Paket servis elemanı arıyoruz, arkadaşınız varsa yönlendirebilir misiniz diye sordular bana. Ben de öyle iş yapacak arkadaşımın olmadığını ama internetten haberdar edebileceğimi söyledim.

Sirkeci ve civarındaki Dominos'lara servis elemanı alınacakmış...
    Konuyu gören arkadaşların işine yarayacağını umuyorum, teşekkürler hocam.

Carbon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    Hayırlı olsun.

Kfc ile Pizza hut aynı işletmeler sanırım bugün internette gördüğüm kadarıyla.

Şartlar nasıl, kuryelik dışında işler var mı, ücret, çalışma saati, motorlar nasıl? Mesela benim karşılaşmak istiyeceğim en son şey vitesli Mondial 125MG tarzı motorlar olur.Burda çok var çünkü, zamanla yarışıyorsun birde vitesle debriyajla uğraşmak, ayriyetten onla uğraşırken o kadar trafikte sokak ismi apartman no aramak.Adamı uğraştırır.

Büyük ihtimalle Spacy 110 diye tahmin ediyorum.Başka bir şey çıkmaz umarım.(Kendi açımdan tabi, vitesli sürmeyi seviyorsundur belki)

hayırlı olsunn kardes bende kfc deyım . gunluk 7.5 saat calısırsın .mesaı yapmazsan 800 civarı maaş alırsın .yemekleride güzeldir . burgerde bi personel cıktıgı zaman restoran muduru dosyasına geri alınabilir yada alınamaz yazar ki çoğu zaman sebep olmasa bile alınamaz yazıyorlar. aynı sıstem kfc dede mevcut.

Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsunn kardes bende kfc deyım . gunluk 7.5 saat calısırsın .mesaı yapmazsan 800 civarı maaş alırsın .yemekleride güzeldir . burgerde bi personel cıktıgı zaman restoran muduru dosyasına geri alınabilir yada alınamaz yazar ki çoğu zaman sebep olmasa bile alınamaz yazıyorlar. aynı sıstem kfc dede mevcut.
    Allah'ından bulsunlar.. Ben disiplini elden bırakmayıp işimi düzgünce yaptım. Hatta toplantıda övüyorlardı bile tebrik falan ama takmıyordum, çünkü adamların işi gücü gaza getirip, daha fazla verim almak. Sonra da tekmeyi basmak.

Hocam adam bana 12:00 gibi geldiysen akşam 8 - 9 gibi çıkarsın en geç dedi. Sen 7.5 saat yazmışsın? Sanırım bizde biraz daha fazla..

Motosiklet konusuna gelirsek; KFC ve Pizza Hut'ın ön tarafında motosikletler dizili olurdu. Gittiğimizde göremedik, hatta arkadaşıma yoğun burası boşver demiştim. Motosikletler arkada bir yerde olabilir diye düşündüm ama dükkanın arka tarafı da yok. Valla motosiklet göremedim. Ama sanırsam Spacy 110 almışlardı onlar da.

Arkadaşlar yarın işe başlıyorum, bir şey soracağım, benim şimdi ilk günüm ve çevreyi az çok biliyorum. Beni ilk günden siparişe gönderirken tek başıma mı yollarlar? Nasıl olacak biraz da olsa heyecan var, normalde heyecan yapmam ama paket servis işi için, ehliyeti almak için işe falan girdim amacıma ulaşmanın sevincini yaşıyorum. İlk gün nasıl olur?

Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i EVO
    Normal şartlarda seni 1 hafta kadar başka bir kuryeye artçı olarak verirler çevreyi az çok tanıman açısından. Çevreyi biliyorsan direk pakete verebilirler. Heyecan yapacak birşey yok paketi al teslim et . Yeriştiremem geç kalırım bulamam kaygısıyla acele etme yeter dikkatin motorda olsun. Önce can sonra iş.

Hayırlı olsun

Alıntı Mavi_Anahtar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Normal şartlarda seni 1 hafta kadar başka bir kuryeye artçı olarak verirler çevreyi az çok tanıman açısından. Çevreyi biliyorsan direk pakete verebilirler. Heyecan yapacak birşey yok paketi al teslim et . Yeriştiremem geç kalırım bulamam kaygısıyla acele etme yeter dikkatin motorda olsun. Önce can sonra iş.

Hayırlı olsun
    Teşekkür ederim hocam. Dediğin gibi İnşallah artçı verirler beni de, ben de navigasyonu denemiş olurum. Yeri gelmişken sorayım, arkadaşlar navigasyon montun içinden çekiyor mu?

Teşekkür ederim hocam. Dediğin gibi İnşallah artçı verirler beni de, ben de navigasyonu denemiş olurum. Yeri gelmişken sorayım, arkadaşlar navigasyon montun içinden çekiyor mu?
    artcı değilde motorla diğer kuryelerin peşinde gezersın ilk gun ögrenırsın zaten . ben sadece 1 siparişe öyle gittim sonrakileri tarif ettiler öyle gittim hep navigasyon olayını bılmıyorum ama heryerde ceker :D

Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artcı değilde motorla diğer kuryelerin peşinde gezersın ilk gun ögrenırsın zaten . ben sadece 1 siparişe öyle gittim sonrakileri tarif ettiler öyle gittim hep navigasyon olayını bılmıyorum ama heryerde ceker :D
    O da güzel olur hocam. İnşallah navigasyon olur da tek tabanca takılırım.

Hadi ben işe gidiyorum, görüşmek üzere

Motosikleti
    Mondial 125 zn...Ufukta cbr 125 r : )
    kardeşim çok sevindim.Hadi hayırlı uğurlu olsun.Allah utandırmasın inşallah.Sağ salim...
    [B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    Arkadaşlar iyi akşamlar..

Arkadaşlar yaşım 17 ve ehliyetimi aldım sayılır.. 1,2 hafta kaldı trafik işlemleri var.. 2 yıllık motosiklet tecrübem var, 2 kere motosiklet değiştirdi bizimkiler, ben de kullanmıştım o sıra.

Burger King'de kasiyer olarak ve ürün pişirmede çalıştım + satış danışmanlığı yaptım.

Herneyse sormak istediğim; Yeni girdik ve hiç bir yolu bilmiyoruz ! Sorun oluyor mu? Kendileri öğrenmemize yardımcı oluyor mu? Mola süresi, maaş, çalışma saatleri net olarak ne acaba?

Bahşiş durumunu katarsak hem evin borçlarına para yeter, hem okuluma hem de harçlık çıkar diye düşündüm.. Zaten kafamda paket servis işi de vardı.

Yardımcı olursanız bilinçli kurye kazandıracaksınız trafiğe, kırmızı ışıkta duran, kask takan, sakin, dikkatli kullanan..
    kardesım 17 yasındaysan bence hıc ograsma bu ısle sen kasanda calıs satıs danısmanlıgını yap . bu ısler tecrube ıster pratıklık ıster bu yasta bırde platınle ograsmak zorunda kalma derım . hadı yolun acık olsun canım kardesım.

ozan_bursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Hadi ben işe gidiyorum, görüşmek üzere
    hayırlı olsun
    kazasız belasız sürüşler
    sığırlara dikkat et, üzme bizi
    Kelimelerin anlattığı kadarım..
    Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...

Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardesım 17 yasındaysan bence hıc ograsma bu ısle sen kasanda calıs satıs danısmanlıgını yap . bu ısler tecrube ıster pratıklık ıster bu yasta bırde platınle ograsmak zorunda kalma derım . hadı yolun acık olsun canım kardesım.
    Hocam Valla çok geç.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Çevreyi az çok biliyorum. Okuldu, hastaneydi çevreleri bildiğim için tarif kolay oldu ve bugün 12 tane siparişe çıktım, hepsini de zamanında teslim ettim. Açık çıktı 10 TL müdüre baktım cebinden veriyor adam yok abi gerek yok, maaştan kesilsin dedim adama dinletemedim.. Sonra işten çıkışta tekrar saydı slipleri üst üste zımbalamışım. Adam 10 TL'yi geri almadı paran var mı al harçlık yap diyor. Dedim sağol abi var. Çok iyi bir insan bir şey olursa bana gel falan diyor sağolsun. Orada çalışanlar da iyi gerçekten. Burger King resmen cehennemdi. Adam geliyor sana küfrediyordu, vardiyadan çıkarmıyordu bilerek falan.. Paraya ihtiyacım olmasaydı eğer ağzını yüzünü kırar öyle çıkardım o iş yerinde. Buradan çok memnunum.

Bugün yağmur yağdı + frenler biraz kötü hatta baya kötü. Ön freni az sıksam yavaşlatmaz, orta derece sıksam lastik kilitleniyor. Arkayı sonuna kadar sıkıyorum ama bana mısın demiyor, çok az yavaşlatıyor. Anlattım durumu motosikleti değiştireceğim. Sağolsun müdür bir durum olursa bana gel diyor. Normalde sanırım 1 et + 2 sebzeli pizza yiyebiliyormuşuz ama istediğini ye, sorun olmaz dediler sağolsunlar. Normalde sanırım 8 saat ama eleman açığımız var ve paket servisi yoğun bu yüzden 9 saat çalıştım hiç de sorun etmem böyle bir ortam olduktan sonra arada dayanışma olduktan sonra önemli değil. Tekrar sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için.

Ayıptır söylemesi 4.50 lira bahşiş çıkardım.. Yanlış anlamayın, bahşiş vermeyenin suratına bön bön bakıpta iyi akşamlar / iyi günler demeden gitmeme gibi bir durum yapmıyorum asla.

Arkadaşlar bu taksicilerden harbiden bıktım ! Daracık yol sağda arabalar var solda, önümde çocuklar oynuyor diye yavaşlıyorum, arkadan durmadan korna çalıyor. 2 defa aynı yolda başıma geldi. Sonra çocukların olduğu kısmı geçip hızlanıyorum neredeyse ufacık sokakta 30 km hızla gidiyorum adam hala öküz gibi kornaya basıyor. Ben de uyuz oldum iyice yavaşladım yol da vermedim.

Sonuç: Yağmurlu havalarda ve motosikletin direksiyonu normal tutuğumda sağa sola doğru tokatlama yapmasından şikayetim var, başka da bir şikayetim yok.
    banno1957 bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial 125 zn...Ufukta cbr 125 r : )
    Vallaha çok sevindim kardeşim.İş hayatındaki altın kuraldır ki inan bana paradan çok çok önce gelir.Çalıştığın ortamı seversen,ilişkiler vs. iyiyse gerisi teferruaddırSen yine efendiliğini bozma,efendilik ön planda olsun.Duruşun,giyimin temiz,ruhun dinç olsun.Zaten önceden çalıştığın için sen de iyi bilirsin;İŞİNİ YAPAN ADAMA KİMSE BİR ŞEY DEMEZAma illaki de siparişi yetiştireceğim diye de sakın ha kendini tehlikeye atma.İnan bana kimse senin üzücü haberini duymak istemez.Ne buradaki arkadaşların,ne müdürün,ne de müşteriler...Hadi her şey gönlünce olsun.Ara ara deneyimlerini yaz yine
    [B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    hadı bakalım hayırlı olsun ben bıraz gec kalmısım tavsıyede bulunmak ıcın =)))

Alıntı mınçıka_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallaha çok sevindim kardeşim.İş hayatındaki altın kuraldır ki inan bana paradan çok çok önce gelir.Çalıştığın ortamı seversen,ilişkiler vs. iyiyse gerisi teferruaddırSen yine efendiliğini bozma,efendilik ön planda olsun.Duruşun,giyimin temiz,ruhun dinç olsun.Zaten önceden çalıştığın için sen de iyi bilirsin;İŞİNİ YAPAN ADAMA KİMSE BİR ŞEY DEMEZAma illaki de siparişi yetiştireceğim diye de sakın ha kendini tehlikeye atma.İnan bana kimse senin üzücü haberini duymak istemez.Ne buradaki arkadaşların,ne müdürün,ne de müşteriler...Hadi her şey gönlünce olsun.Ara ara deneyimlerini yaz yine
    Hocam dediğin gibi çok teşekkür ederim. Baya alıştım çevreye terliyorum montu giyince. Giymesem olmaz ! Terli terli mecbur soğuk su içiyorum + içeri hava giriyor omuzlarım tutuldu şu an dünden beri aynı. Bacaklar desen kos kocaman merdiven çıkıyorum sipariş geldikçe.. Bunlar sorun değil gerçi çözülebilir.

Arkadaşlar dün 9 saat bugün ise 10 saat çalıştım. Sizce ilk günlerim diye mi böyledir? Normalde 8 saat ama? Sizce sebebi nedir? Yoksa yarın müdürle konuşacağım..

Sesimizi duyuralım da sonra biri gelipte sen 10 saat çalış demesin. Çekerim resti annemle papaz olurum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 ----------

Doğrusunu söylemek gerekirse, yoğun servis ve 3,4 kişiyiz. + Olarak pizza kutusu yapmaya başladık. Hadi bakalım...

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)