Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Paket Servis Yapan Arkadaşlar Bakabilir Mi? Burger King, Domino's V.b

REKLAM ALANI

Alıntı 6uven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu dediğim ücrete bahşiş dahil değil onu da sen hesap et artık yol ücreti diye birşey yok sigortan daha işe başladıgın gun yatmaya başlar,yollara gelince herkes doğustan öğrenmiyo zamanla kurdu oluyorsun zaten detaylı bölge haritası var çıkmadan önce hangi sokak nerde bakarsın sorun etme onu,30 dakika ya gelince zaten pizza 11-12 dakika da çıkıyo zaten bölge fazla büyük olmuyo çalıştıgın yer neresi ise yakn mahalleler oluyo merak etme yetiştiremezsen cebinden kesmezler, benim de çoğu zaman 30 dakika yı aştığım oluyo müşteriye güler yüzlü yaklaşırsan daha yeni başladm kusura bakmayın falan işimden olurum damardan girersen sorun olmaz,son olarak işten çıkarken hesabı veriyorsun eksik çıkarsa senden keserler ki o paraya dokunmassan sorun olmaz yani böyle işte dostm
    Nasıl yani 1.100 TL alıyorum dedin de bahşiş dahil değilse normal maaş nasıl bu kadar oluyor?

Ayrıca günde kaç kez pakete çıkıyorsunuz hocam?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Carbon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    Önceki sayfada bir yere başladığımı yazmıştım.

İlk gün 13 saat, 2. gün yani dün 15 saat çalıştım 50 liramı aldım veee buraya kadarmış

Ortalıklarda pek de görünmeyen patron, mutfakçısından kasiyere kadar, temizlikçisinden aşçısına kadar Mersin ve Adana'dan arap kökenli (kendi de öyle) elemanları toplamış getirmiş.Adamlar 18 saat çalışıyorlar ve aldıkları maaş 600 lira.Mutfakta tavuk ve salata yapan abiyle konuştuk biraz, elleri parmakları en az 2 dikiş atılması gereken kesiklerle dolu.Yaralar açık kapanmamış, kesikler artık et bağlamış vücüdunun normal bir yeri gibi.Abi dedim niye dikiş attırmadın kapanırdı yaraların, patron eli sarılı olursa kızıyormuş bant salataya kaçar diye.Çok kötü bir durum...

Dün pek iş yoktu hep pakete çıktım.Benle beraber 3 kurye vardı, sokak ismi yazılı olanlarda hiç sorun çekmedim Ovi Maps sağolsun.Daha önce 10 kere istedilerse adres vermiyorlar direk a yurdu b yurdu, x mobilya y demir doğrama gibi yazılıyor.(Büyük firmalarda bu şekil olacağını sanmıyorum)Onlarda da diğer kurye arkadaşlar tarif ettiler, kapıyı açmayan biri dışında adres bulamadığım olmadı pek bilmediğim halde.Yeri geldi 4-5 tane birden çıkarttım adreslere göre sıraya koymak biraz zor oldu.Benim için de bir deneme oldu acaba kuryelik yapabilir miyim diye düşünüyordum göründüğü kadar zor değil çalışma saatlerini saymazsak.Scooterın tadı başkaymış onu da gördüm.

Adres konusunu dert etme Mutlu arkadaşım, Nokia telefonun varsa Map Loader ile Türkiye haritasını indir at telefona %95 sokak bulmakta zorlanmayacaksın...

Alıntı Carbon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önceki sayfada bir yere başladığımı yazmıştım.

İlk gün 13 saat, 2. gün yani dün 15 saat çalıştım 50 liramı aldım veee buraya kadarmış

Ortalıklarda pek de görünmeyen patron, mutfakçısından kasiyere kadar, temizlikçisinden aşçısına kadar Mersin ve Adana'dan arap kökenli (kendi de öyle) elemanları toplamış getirmiş.Adamlar 18 saat çalışıyorlar ve aldıkları maaş 600 lira.Mutfakta tavuk ve salata yapan abiyle konuştuk biraz, elleri parmakları en az 2 dikiş atılması gereken kesiklerle dolu.Yaralar açık kapanmamış, kesikler artık et bağlamış vücüdunun normal bir yeri gibi.Abi dedim niye dikiş attırmadın kapanırdı yaraların, patron eli sarılı olursa kızıyormuş bant salataya kaçar diye.Çok kötü bir durum...

Dün pek iş yoktu hep pakete çıktım.Benle beraber 3 kurye vardı, sokak ismi yazılı olanlarda hiç sorun çekmedim Ovi Maps sağolsun.Daha önce 10 kere istedilerse adres vermiyorlar direk a yurdu b yurdu, x mobilya y demir doğrama gibi yazılıyor.(Büyük firmalarda bu şekil olacağını sanmıyorum)Onlarda da diğer kurye arkadaşlar tarif ettiler, kapıyı açmayan biri dışında adres bulamadığım olmadı pek bilmediğim halde.Yeri geldi 4-5 tane birden çıkarttım adreslere göre sıraya koymak biraz zor oldu.Benim için de bir deneme oldu acaba kuryelik yapabilir miyim diye düşünüyordum göründüğü kadar zor değil çalışma saatlerini saymazsak.Scooterın tadı başkaymış onu da gördüm.

Adres konusunu dert etme Mutlu arkadaşım, Nokia telefonun varsa Map Loader ile Türkiye haritasını indir at telefona %95 sokak bulmakta zorlanmayacaksın...
    Hocam endişeliyim ama Samsung monte telefonum var onda da Google Maps var ama bir türlü çalışmıyor ! internete bağlanıyor + 300 400 metre hata payı diyor. GPS gibi çalışmıyor meret. Telefon kulaklıktan sana sağa sola gideceğini söylüyor mu bari?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:10 ----------

Yahu her yer kaldırmış ilanları. Sultanahmet köftecisi'nde vardı bir tek, orası da kendi motosikletiyle çalışacak eleman arıyordu.

Hâlâ iş bulamadım..

Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    Monte kullandım ben de sadece google maps var.Route 66 da var ücretliydi en son.Kırılmış olabilir.Google maps sesli tarif yapmaz bazen de sapabiliyor.

Ovi maps sesli yönlendirme de yapıyor, kaskın içine sağ kulağına takarsın kulaklığı telefonu da mont cebine koyarsın sağa dön sola dön istediğin sokağa ulaşırsın.Sonrası 1 sokak boyunca apartman no yada ismiyle apartmanı bulup, oradan zili yada kapıyı bulup paketi ulaştırmak...

Monte kullandım ben de sadece google maps var.Route 66 da var ücretliydi en son.Kırılmış olabilir.Google maps sesli tarif yapmaz bazen de sapabiliyor.

Ovi maps sesli yönlendirme de yapıyor, kaskın içine sağ kulağına takarsın kulaklığı telefonu da mont cebine koyarsın sağa dön sola dön istediğin sokağa ulaşırsın.Sonrası 1 sokak boyunca apartman no yada ismiyle apartmanı bulup, oradan zili yada kapıyı bulup paketi ulaştırmak...
    Keşke Ovi Maps Samsung uyumlu olsa.. Böyle olacağını bilsem Nokia'dan vazgeçmezdim.

Yarın bir yere daha görüşmeye gideceğim, İnşallah bulurum yahu..

Arkadaşlar bugün bi görüşme yaptım.

Şartları ;

Haftalık 150 tl

Boş zamanlarda garson olarak çalışcam

Sabah 10.00 akşam 22.30

tuvalet temizleme vs. yok. (tuvalette yok zaten)

Nasıl girmeli miyim sizce?

Alıntı cbr 125'm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bugün bi görüşme yaptım.

Şartları ;

Haftalık 150 tl

Boş zamanlarda garson olarak çalışcam

Sabah 10.00 akşam 22.30

tuvalet temizleme vs. yok. (tuvalette yok zaten)

Nasıl girmeli miyim sizce?
    Hocam ortalama 975 TL'ye denk geliyor sanırım. Güzel para, dayanabilir misin o kadar saat. Ben fazla dayanamamıştım, mecbur çıkmak zorunda kalmıştım. Ben de başvuru yapıyorum ama arayan yok yahu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------

Eheey.. Şansa bak !!! Arkadaşlar Burger King'de 3 ay çalışmıştım malum, şimdi Burger King paket servis arıyor. Referans'ta verebilirim, zaten çalıştığım şubenin müdürün tanıyorlar.

Yarın bakacağım, böyle ara ara bulunmuyor yahu. Burger King 780 TL veriyordu sanırım yanılmıyorsam toplamda agi dahil.

Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    975 mi? Haftalık 150 aylık 600 yapar hocam.

Dün KFC ile konuştum, günlük 7,5 saat sigorta tam, 1 gün tatil, istenirse mesai var, saati 3.6 TL gibi birşey dedi.Oda aylık 800 civarı yapıyor.Form doldurmak gerekiyor cevabı 2-3 gün içinde belli olacakmış.Bu hafta içinde gidip görüşeceğim.Eskişehir Ecza Deposuna da bir form bırakırım.

Mutlu arkadaşım bu tarz yerlere gidiyor musun, çalışma saatleri çok daha uygun...

975 mi? Haftalık 150 aylık 600 yapar hocam.

Dün KFC ile konuştum, günlük 7,5 saat sigorta tam, 1 gün tatil, istenirse mesai var, saati 3.6 TL gibi birşey dedi.Oda aylık 800 civarı yapıyor.Form doldurmak gerekiyor cevabı 2-3 gün içinde belli olacakmış.Bu hafta içinde gidip görüşeceğim.Eskişehir Ecza Deposuna da bir form bırakırım.

Mutlu arkadaşım bu tarz yerlere gidiyor musun, çalışma saatleri çok daha uygun...
    Hocam dediğiniz gibi 800 civarı. Ben de Burger King'e bakacağım. Kuryeler bile tam maaşlarını bilmiyorlardı, biri 780 derken diğeri 800 diyordu. Yarın şartları konuşacağım, alınmam diğerlerine göre biraz daha avantajlı görünüyor daha önce orada çalıştığım için. İnşallah olur ya bıktım artık gerçekten hayatımdan yahu gecenin vakti bu saatte uyurken uyku bile uyutmadılar evde. Biriktireyimde paramı okuyup kendi hayatımı kurayım.

Arkadaşlar Burger King'de çalışan var mı, orası nasıl peki?

Hala iş bulamadım arkadaşlar.

mert961 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben izmirdeyim haftaya istanbul bahceşehire taşınıyorum işe ihtiyacım var istanbula 4.gelişim ama hiç bilmiyorum istanbulu nerelere baksam bi tavsiyen varmı a2 ehliyetim var kuryelik pizzacı felan düşünüyorum izmirde olsam neysede aklım durdu napsam ne etsem bi fikir verin arkadaşlar

Alıntı mert961 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben izmirdeyim haftaya istanbul bahceşehire taşınıyorum işe ihtiyacım var istanbula 4.gelişim ama hiç bilmiyorum istanbulu nerelere baksam bi tavsiyen varmı a2 ehliyetim var kuryelik pizzacı felan düşünüyorum izmirde olsam neysede aklım durdu napsam ne etsem bi fikir verin arkadaşlar
    Hocam bahçeşehir nerede onu bile bilmiyorum. Hani çevre semtlere uğra derim ama bilgim yok. Eğer yakın ise Şişli Mc Donald's paket servis elemanı arıyordu. Sen en iyisi konu aç foruma arkadaşlar yardımcı olur. Hocam kuryeleri işe almıyor şirketler. İstanbul'un her semtini bilmen gerek malesef öyle diyorlar.. Ama Domino's, Burger King, Mc Donald's gibi yerler alıyor. Yani sen semti bilmene gerek yok. Harita var oradan nereye gideceksin diye yönlendiriyorlar. Hiç sorun etme adres konusunu.

Çevrendeki KFC, Pizza Hut, Domino's, Burger King, Mc Donald's gibi şubelere başvur. Eleman arasınlar, aramasınlar sen form doldurmak istiyorum de çoğu zaman işe alıyorlar. Ben öyle girmiştim. Şimdi paket servis işi arayacağım yarın.

Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i EVO
    Alıntı MuTLu. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Burger King'de çalışan var mı, orası nasıl peki?
    Ben çalışmadım ama tanıdığım arkadaşlarım var. TAB gıda her ne kadar normal çalışanlarına pek değer vermese de kuryelere fazlasıyla önem veriyor . Sana kaskından korumalı kıyafetine kadar herşeyini veriyor. Burger king'in yanı sıra aynı TAB gıda bünyesinde bulunan popoyes ve sbarro yada bakabilirsiniz. Maaşlarıda 800 civarı sanırım. Dominos için arkadaşın biri maaş 1000 tl demiş istanbulda öylemidir bilmem ama antalyada asgari ücret (600 tl civarı) veriliyor. Dominos pizzada şahsen çalıştım . Kaskını dahi vermiyolar . Ama bahşiş fena değil . İşi yapabilirmiyim diye fazla düşünme en geç 1 ay içinde işin kurdu olursun. Ama sakın yetiştireceğim diye tehlikeli hareketlere girme ki çok zor bir adres olmadığı sürece çok rahat yetiştirirsin.

Alıntı Mavi_Anahtar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben çalışmadım ama tanıdığım arkadaşlarım var. TAB gıda her ne kadar normal çalışanlarına pek değer vermese de kuryelere fazlasıyla önem veriyor . Sana kaskından korumalı kıyafetine kadar herşeyini veriyor. Burger king'in yanı sıra aynı TAB gıda bünyesinde bulunan popoyes ve sbarro yada bakabilirsiniz. Maaşlarıda 800 civarı sanırım. Dominos için arkadaşın biri maaş 1000 tl demiş istanbulda öylemidir bilmem ama antalyada asgari ücret (600 tl civarı) veriliyor. Dominos pizzada şahsen çalıştım . Kaskını dahi vermiyolar . Ama bahşiş fena değil . İşi yapabilirmiyim diye fazla düşünme en geç 1 ay içinde işin kurdu olursun. Ama sakın yetiştireceğim diye tehlikeli hareketlere girme ki çok zor bir adres olmadığı sürece çok rahat yetiştirirsin.
    Çok teşekkür ederim hocam, Valla bana umut verdin..

Yarın Burger King şubesini arayıp soracağım. Gazetedeki ilan kalkmış. Aslında bugün gidecektim ama yoğunluk olur, tam anlamıyla konuşamayız falan diye gitmedim. Hakkaten doğru söylemişsin, kuryelere önem veriyor ama ben de normal eleman olarak çalıştım, sevkiyatı bile biz çekiyorduk. Bazen gece 2'de geliyordu, bazen ise sabah ezanında geliyordu. Tam kabus.

Evet mesela Domino's halkalı şubesinde arıyorlardı elemanonline.com'da gördüm. Adam oraya 1.000 TL maaş yazmış

800 TL normal maaş, 150 TL adisyon ücreti 60 TL agi dedi adam. + Prim oluyormuş paket başına. Burger King'e gideceğim yarın, gerçekten içim daralıyor yahu iş olmayınca. Kendime CBF 150 alacağım İnşallah işe girince.

Alıntı Mavi_Anahtar adlı üyeden alıntı Mesajı göster

antalyadaki şube merkeze bağlı değil ozaman sanırım yani frenchise . çunkü dominos full kıyafet kask motor ayrıyetende 1000 tl ye yakın maaş verıyor . frenchise restoranlar kişiye ait olduğu için hersey patronun ınsafına baglıdır .. burgerde maaş tam 830 tl ye gelıyor .ama sadece işinizi yaparsınız içeriye felan karışmazsınız. kfc dominos felan angarya işleri hep motorcuya kıtler.

Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    antalyadaki şube merkeze bağlı değil ozaman sanırım yani frenchise . çunkü dominos full kıyafet kask motor ayrıyetende 1000 tl ye yakın maaş verıyor . frenchise restoranlar kişiye ait olduğu için hersey patronun ınsafına baglıdır .. burgerde maaş tam 830 tl ye gelıyor .ama sadece işinizi yaparsınız içeriye felan karışmazsınız. kfc dominos felan angarya işleri hep motorcuya kıtler.
    Evet Burger'da biz iş yaparken kuryeler bize sipariş geldi diye kağıt getiriyordu zırt bırt. Ne zaman görsem adam almış eline çayı askerlik anılarını anlatıyordu.

Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    Eskişehirde ortam panayır yeri gibi.Mcdonald,KFC,Pizza Hut,Piano Pizza,Dominos (2 şubesi de) Burger King, Mr.Pizza ve 15'e yakın lokanta hepsi birden A2 ehliyetli kurye arıyor

Yarın KFC ile görüşeceğim.Dominosa pek sıcak bakamıyorum 30 dakika olayı için.Yetiştirmek için gazlamak zorunda olmak pek mantıklı gelmiyor.Allah'tan şart koymuşlar hava şartları vb. zamanlarda geçersizdir diye.

Yarın bakalım neler olacak...

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)