Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Paket Servis Yapan Arkadaşlar Bakabilir Mi? Burger King, Domino's V.b

REKLAM ALANI

Cumartesi - Pazar MEB kapalı sanırım. Pazartesi'ye kaldı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Sonunda ehliyet işleri halloldu ve sağolsun Kadıköy'deki trafik memurları da iyiydi. 10:30'da orda olmam gerekiyordu 11:15 gibi oradaydım Kağıthane'den geldiğim için. Trafik v.b .. İçeriye danış durumu dedi memur, onlar da direkt kem küm etmeden işlemleri hemen yaptılar. 10 dakika durdum toplamda, evraklarım hazırdı zaten.

Cevaplarınızı bekliyorum.

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    Alıntı MuTLu. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevaplarınızı bekliyorum.
    hayırlı olsun

Alıntı ademacar1963 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun
    Teşekkürler. Cevap bekliyorum derken iş konusunda bilgi demiştim, şimdi ne biçim adam, almış ehliyeti tebrik bekliyor demesinler.

Sağol hocam.

Arkadaşlar Keskinoğlu Tavukçuluk ile görüşmeye gideceğim yarın.

Fast food işine el atmışlar. Bakalım ne olacak. Anlaşabilirsem maaş, yol v.b varsa ve anlaşabilirsek başlamayı düşünüyorum.

Motosikleti
    Mondial 125 zn...Ufukta cbr 125 r : )
    Arkadaşlar Keskinoğlu Tavukçuluk ile görüşmeye gideceğim yarın.

Fast food işine el atmışlar. Bakalım ne olacak. Anlaşabilirsem maaş, yol v.b varsa ve anlaşabilirsek başlamayı düşünüyorum.
    Hayırlısı olsun kardeşim,inşallah gönlüne göre olurÇalışmak lazım,üniversiteyi bitirdik hala cafede garsonluk yapıyoruzBizim cafenin biraz ilerisinde özel üiversite var,bazen imreniyorum ulennnYaş daha 17 senin kardeşim,adam gibi iş yapan bir bölümü oku,sonra üniversiteden sonrada aynı işi yapmak zorunda kalmaHadi hayırlısı bakalım
    [B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]

Alıntı mınçıka_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun kardeşim,inşallah gönlüne göre olurÇalışmak lazım,üniversiteyi bitirdik hala cafede garsonluk yapıyoruzBizim cafenin biraz ilerisinde özel üiversite var,bazen imreniyorum ulennnYaş daha 17 senin kardeşim,adam gibi iş yapan bir bölümü oku,sonra üniversiteden sonrada aynı işi yapmak zorunda kalmaHadi hayırlısı bakalım
    İnşallah dediğin gibi yapacağım abicim. Üniversite hayalim var, köşeye para atıyorum elimden geldiğince ama sağlık sorunlarına gidiyor. Elimden geldiğince köşeye para atmaya devam.

Üniversite ortalama ne kadar tutuyor acaba harçlar? Bazıları diyor kayıt 6 aylık harçlar 2,3 bin lira falan.

Yahu boşa gittik ! Oraya gidiyorum şirketimiz şöyle, böyle.. Tamam dedim sonra diyorlar asgari ücret ile başlanıyor ! Biraz daha açınca muhabbeti bana Şişli'de çalışılcak profilo'ya yakınsınız falan dedi.. Tamam dedim bir de baktım normal ekip üyesi arıyorlar ! Dedim paket servis için geldim, ilanda öyle yazıyor.. Teşvikiye'de görev yapacak paket servis diyor. Hay dedim.... Ne angut insanlar yahu.. Bir de sizi poh pohluyorlar şöyle, böyle, yaşın genç falan fast food işine girilmez !

Çiğ köfteci part time yazmış bakalım paket servis mi arıyor..

Carbon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    Bende durumu yazayım.

Geçen Salı günü dosyamı kurstan aldım, mesai saatine yetişemediğim için Çarşambaya kaldı.Çarşamba dosyayı verdim Pazartesi öğleden sonra ehliyetimi alacağım.

Dominostan umudu kestik, fast food tarzı bir yerle konuştum adam boş vakitlerinde komilik tuvalet temizliği cam temizliği yapacaksın dedi.Maaş 750. sigorta yok.Günde 12 saat.Ortam da iyi değildi çıktım.

Az önce bir yerle konuştum maaş 800, primle 1000'i bulur dedi, sigorta tam, kuryelik dışında bir şey yok.Çalışma 14 saat.15 dakika konuştum adamla 5 tane sipariş geldi.Çalışan kuryeyi görünce aynı anda kaç sipariş götürülüyor dedim 10'u bulur dedi.Başka bulamazsam bu olacak gibi, 1 ayda 10 kilo veririm herhalde.

Pazartesi Ecza Deposu ile görüşeceğim, olmazsa yukardaki yer.Onda da bir pürüz çıkarsa I'm going to Eskişehir.17 yıl kaldığım memleketim, iş imkanları çok daha fazla, yardımcı olabilecek tanıdıklarım da var.250 liraya bir aparta yerleşirim diye düşünüyorum.

Evde de ortam berbat hiç gidesim yok.Şuan sadece daha kötü nasıl olabilir diye olanları izliyorum , feleğe meydan okuyorum.Gün gelir bunlara gülerim belki, kötü düşünmek yok, sıkıntı yok.Elbet bir kapı açılır...

Alıntı Carbon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende durumu yazayım.

Geçen Salı günü dosyamı kurstan aldım, mesai saatine yetişemediğim için Çarşambaya kaldı.Çarşamba dosyayı verdim Pazartesi öğleden sonra ehliyetimi alacağım.

Dominostan umudu kestik, fast food tarzı bir yerle konuştum adam boş vakitlerinde komilik tuvalet temizliği cam temizliği yapacaksın dedi.Maaş 750. sigorta yok.Günde 12 saat.Ortam da iyi değildi çıktım.

Az önce bir yerle konuştum maaş 800, primle 1000'i bulur dedi, sigorta tam, kuryelik dışında bir şey yok.Çalışma 14 saat.15 dakika konuştum adamla 5 tane sipariş geldi.Çalışan kuryeyi görünce aynı anda kaç sipariş götürülüyor dedim 10'u bulur dedi.Başka bulamazsam bu olacak gibi, 1 ayda 10 kilo veririm herhalde.

Pazartesi Ecza Deposu ile görüşeceğim, olmazsa yukardaki yer.Onda da bir pürüz çıkarsa I'm going to Eskişehir.17 yıl kaldığım memleketim, iş imkanları çok daha fazla, yardımcı olabilecek tanıdıklarım da var.250 liraya bir aparta yerleşirim diye düşünüyorum.

Evde de ortam berbat hiç gidesim yok.Şuan sadece daha kötü nasıl olabilir diye olanları izliyorum , feleğe meydan okuyorum.Gün gelir bunlara gülerim belki, kötü düşünmek yok, sıkıntı yok.Elbet bir kapı açılır...
    Öylelerini gebertsem 1 gram vicdan azabı duymam. Ne kadar adi insanlar ya af edersiniz, 14 saat çalışma. Yok biri demiş 750 TL boş zamanlarda tuvalet v.b temizleme. Resmen sömürüyorlar ya ! Burger King'e bak hocam 780 TL olması lazım. Veya Mc Donald's alırsın kahveni sıran gelene kadar oturuyorsun.

Carbon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    Valla öyle.Adam ayda 10 milyardan aşşağı kazanmıyordur, temizlikçiyi ayrı garsonu ayrı kuryeyi ayrı tutayım elemanlarım da insan demiyor.

Burda Mcdonalds ve KFC yok, Burger King var ama dışarı servis yapmıyor.

Bugün 3 yere CV bıraktım haber gelmezse basıyorum Eskişehire.KFC ilan vermiş internete.İnsan gibi şartlarda çalışırım alırım 700 lira.Fazlasında gözüm yok...

Alıntı Carbon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla öyle.Adam ayda 10 milyardan aşşağı kazanmıyordur, temizlikçiyi ayrı garsonu ayrı kuryeyi ayrı tutayım elemanlarım da insan demiyor.

Burda Mcdonalds ve KFC yok, Burger King var ama dışarı servis yapmıyor.

Bugün 3 yere CV bıraktım haber gelmezse basıyorum Eskişehire.KFC ilan vermiş internete.İnsan gibi şartlarda çalışırım alırım 700 lira.Fazlasında gözüm yok...
    İnsanlar artık insanlıktan çıkmaya başladı ya.

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Domino'sta 1 sene çalıştım.

Çogu bayilik oldugundan dolayı personele pek değer vermiyorlar..
    Bazı yerlerde maaş iyiken bazı bölgelerde asgari ücret olabiliyor.
    Çalışma şartları sıkıntı vs vs..

İlla fastfood kuryeliği yapacak iseniz.
    Burgerking'de çalışmadım ama şartları iyiymiş..Düşünebilirsiniz.

Son 3 aydır Little Caesear's ta çalışıyorum.
    Çelebi Holding sahipleri.
    Personele değer var.
    Motorları iyi.
    Maaşı iyi.
    Günde 9 saat çalışıyorsun.
    Domino'staki gibi her işe koşmuyorsun hırpalamıyolar yani.
    Sigortan yatıyo
    Maaş ayın 1o unda yatıyo.9 unda saat 24 ü geçtikten sonra git maaşını çek yani
    Özel sağlık sigortası yapılıyo senin için yanlış hatırlamıyorsam 250£ değerinde vs vs..
    He yapılacak işmi paket kuryeliği bence değil.
    Üniversteye gidicem seneye boş kalmamak için çalışıyorum bende şaka maka meslek oldu gibi son 2 senedir aynı işi kovaliyorum.

Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Domino'sta 1 sene çalıştım.

Çogu bayilik oldugundan dolayı personele pek değer vermiyorlar..
    Bazı yerlerde maaş iyiken bazı bölgelerde asgari ücret olabiliyor.
    Çalışma şartları sıkıntı vs vs..

İlla fastfood kuryeliği yapacak iseniz.
    Burgerking'de çalışmadım ama şartları iyiymiş..Düşünebilirsiniz.

Son 3 aydır Little Caesear's ta çalışıyorum.
    Çelebi Holding sahipleri.
    Personele değer var.
    Motorları iyi.
    Maaşı iyi.
    Günde 9 saat çalışıyorsun.
    Domino'staki gibi her işe koşmuyorsun hırpalamıyolar yani.
    Sigortan yatıyo
    Maaş ayın 1o unda yatıyo.9 unda saat 24 ü geçtikten sonra git maaşını çek yani
    Özel sağlık sigortası yapılıyo senin için yanlış hatırlamıyorsam 250£ değerinde vs vs..
    He yapılacak işmi paket kuryeliği bence değil.
    Üniversteye gidicem seneye boş kalmamak için çalışıyorum bende şaka maka meslek oldu gibi son 2 senedir aynı işi kovaliyorum.
    Arkadaşımın ablası demiştşi, bak Mutlu tamam aldığın para gidiyor eve ama ilk önce kendini, okulunu vs vs düşün demişti. Şimdilik çalışacağım, bir süreliğine diyorsun iş için ama alışırsan bu senin mesleğin olur, okuluna bak falan demişti. Harbiden alışıyor insan.

Hâlâ iş bulamadım, İstanbul Avrupa Yakası'nda iş arıyorum..

Motosikleti
    Hâlâ iş bulamadım, İstanbul Avrupa Yakası'nda iş arıyorum..
    Kardeşim küçük büfe tarzı yerlere başvurursan muhtemelen 1-2 gün içinde iş bulursun.Kebepçılar,marmaris büfe tarzı yerlere...Çünkü büyük işletmeler,lüks cafeler,ecza depoları vs. genellikle askerliği yapmış ve belli bir deneyimi olan kişilere öncelik verirler.Ama ne yazık ki bir kebapçı da veya küçük bir büfede paket servisçi olarak çok ezilirsinGenellikle zamanında 2 öküzünü,davarını satıp şans eseri böyle bir yerin sahibi olmuş kişiler işin başındadırlar.Ve elemanlarına pek acımazlarPes etme kardeşim,Burger King,domino vs. kapı kapı gez.İş aramak,iş istemek günah değil...Ne yap et,patronun işin başında olmadığı bir işe girmeye bak.Ağzınla kuş tutsan yaptığın işi asla patron kısmına beğendiremezsin.Sürekli azar işitirsin...Allah gönlüne göre versin canım kardeşim
    [B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]

Arkadaşlar iş konusunda seçme şansınız varsa öncelikle "çalışma şartları nasıl?" diye bakın derim.Burnundan gelerek 1000 lira kazanmak yerine insan gibi çalışıp 700 lira kazanmak daha iyidir.Kimse zaten bu paralarla zengin olamaz.Bu düzen bizi sürünmeye mahkum ediyor. Maalesef durum bu.

1000 lira kazanacam diye insanlıktan çıkmayın. 200-300 az kazanın ama eve insan olarak gidin.Çünkü bir süre sonra daha fazla kazanmak için harcadığınız saatlerden kalan zaman size yetmeyecek.Yorgunluğunuz ve bıkkınlığınız kalıcı olacak.

Alıntı jawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar iş konusunda seçme şansınız varsa öncelikle "çalışma şartları nasıl?" diye bakın derim.Burnundan gelerek 1000 lira kazanmak yerine insan gibi çalışıp 700 lira kazanmak daha iyidir.Kimse zaten bu paralarla zengin olamaz.Bu düzen bizi sürünmeye mahkum ediyor. Maalesef durum bu.

1000 lira kazanacam diye insanlıktan çıkmayın. 200-300 az kazanın ama eve insan olarak gidin.Çünkü bir süre sonra daha fazla kazanmak için harcadığınız saatlerden kalan zaman size yetmeyecek.Yorgunluğunuz ve bıkkınlığınız kalıcı olacak.
    Hocam siz ve mınçıka nickli üye çok doğru konuşuyorsunuz. Mc Donald's'ta arıyormuş ama 780 civarı veriyor sanırım. Şimdi bunun 120'si yol = 660 TL kalacak bana. Değişen bir şey olmuyor yani. 660'ın çoğu kredi borçlarına gidecek, bana yine bir şey kalmayacak. 4 aydır ev için çalışıyorum, kısmetse borçlar bitsin de kurtulalım yahu.. Burada bir kasap ve kebapçı paket servis elemanı arıyor diye duydum, oraya bakacağım. Sağolsun forumdan bir arkadaşta Şişli'de Mc Donald's eleman arıyor dedi ama malûm yol parası vermiyorlar.

Domino's, Burger King, Mc Donald's gibi yerlerde çalışan arkadaşlara ayıptır söylemesi bir şey soracağım, bahşişler günlük ortalama ne kadar geçiyordu elinize acaba?

Motosikleti
    Kardeşim benim illa ki paket servisçiliği yapacağım diyorsan o ayrı ama,lüks cafelere garsonluk için başvur derim.İyi bir cafede aylık eline 1000 ile 1200 lira arasında para geçer.Artı yol paranı da alırsın...Bahşiş konusu semtine göre farklılık gösterir.Nişantaşın'da bir servise belki 10 lira bahşiş alırsın,Zeytinburnu,Esenler'de belki günde 1-2 lira ya alırsın ya almazsın.Anlatabildim mi dostumBen de lüks bir cafede garsonluk yapıyorum(Bakma canım sıkkın bu aralar) Komşu cafemiz motorla kahve siparişi götürüyor(lüks bir marka) motorcu arkadaş bazen günlük 30 lira bahşiş kazandığını söylüyor.Ama dediğim gibi,bahşiş olayı tamamen sempte kalmış bir olaydır.Müşteriye karşı sıcak kanlı ol.Yaşının verdiği sempatikliği kullan.Arada ilerde üniversite için para biriktiğini vs. söyle.Zamanla bahşişin müdürünün maaşını geçer.Bu işin içinde olan garson bir abin olarak sana bunları tavsiye ederim

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)