merhabalar.Öncelikle hangi iş olursa olsun,kesinlikle anlaşılan saatle adamı çalıştırmıyorlar.En son çalıştığım yerde günde 10 saat anlaşıp maalesef 15 saat çalıştığımı biliyorum.İşiniz hayırlı olsun.Ama canınızı sıkmadan en azından haftanın bir kaç günü kendinizi 11-12 saat çalışmaya hazırlayın
Bir tek büyük AVM'lerde yani 10:00-22:00 çalışan yerlerde tam olarak saatinde gelip saatinde çıkarsınız.Maalesef buralara girmekte büyük referanslarla oluyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------
Kardeşim inşallah gönlündeki motoru sağ salim alırsın
Mübarek kandil gecesinde Allah herkesin gönlüne göre versin...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------
Mutlu gereksiz şahısları kafana takma kardeşim.Maalesef o tipler her iş yerinde var.Nasıl oluyor ben de anlamıyorum.Arkadaş her yerde illaki 1-2 tane dandik olmak zorunda mı?Ben de senin yaşlarındayken bu tipleri takıp kafayı yerdim.Sonra insan zamanla öğreniyor hayatın kuralını.Maalesef ÇAKALLARLA DANS EDE DANS EDE,SEN DE BİR MÜDDET SONRA İSTEMESENDE ÇAKAL OLUYORSUN!.Ha bunu neden yapıyorsun,arkadaş iyi insan olayım diyorsun seni kullanmaya başlıyorlar.Şunu yap,bunu yap,şunu getir,bunu getir
Yani kendi işlerini sana yaptırmaya çalışıyorlar.Ta ki sen de çakal olup tepki verene kadar.Sonra da seninle kötü oluyorlar.OLSUNLAR ARKADAŞ...Kimse hobi olsun diye çalışmıyor.Mutlu sen yine de kafana takma kardeşim.Ki altın kural işine aileni bulaştırma
Öncelikle tavrını ortaya koy.Sana oturuyorsun diyene,buranın patronu sen misin?demen yeterli
Kaldı ki o da senin gibi çalışan.Sıra senin değilken seni göndermeye çalışana kusura bakmayın demeyi bil.Kendini ezdirme.Bırak kötü olan olsun.Yine de belli bir süre çalışacağın için kafana takma kardeşim.Çok bunaldım müdürünle güzelce konuş
İş her zaman için müdürde biter...Ve ayrıca şunu da unutma kardeşim,maalesef nereye gidersen git bu tipler her zaman olacaktır(7-8 yıllık iş hayatımdan biliyorum)