Geçmiş olsun.
Aynı olay benim de başıma geldi 3 gün nöbet tuttum.
Türkiye'nin durumuna gelince de "Dur De Türkiye!" diyorum.
Tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Aynı olay benim de başıma geldi 3 gün nöbet tuttum.
Türkiye'nin durumuna gelince de "Dur De Türkiye!" diyorum.
Tekrar geçmiş olsun.
[B]"Yurt toprağı, sana herşey feda olsun. Kutlu olan sensin."[/B] [B][COLOR="DarkRed"]Mustafa Kemal ATATÜRK[/COLOR][/B]
İKİ GÜN ÖNCE BİZİM KOMŞUNUN GÜNEŞ ENERJİSİNİN TANKINI ÇALMIŞLAR 5 KATLI BİNANIN ÇATISINDAN DÜŞÜNÜN İNSANLAR BU KADAR DÜŞMÜŞ ARTIK...
Motoru çalmasi o kadar da hayret verici bi durum degil aslinda.
Çünkü bunun tereddütünü her zaman yaşiyoruz.
Aklimizin bi köşesinde motorun çalinma olasiligi her zaman var.
Fakat motorun içindeki benzinin çalinacagi kimsenin aklina gelmez.
İşi zaten hayret boyutuna getiren durum bu
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Çok geçmiş olsun arkadaşım, garaj şart oldu artık...
Kardeşim geçmiş olsun. Eskiden olmazdı böle Şeyler neyse ucuz atlatmışsın yine olan 20 liralık benzine olsun zaten Depoların üstü komple küflendi. Sağolasın Ak Parti Bütün araçların deposunun üstü küflendi HAYALDİ GERÇEK OLDU
walla biz kucukken arabaların motorların sibop kapaklarını yürütüyorduk dikkat edin :S
valla arkadaşlar hepinize teşekkürler..Ne kadar aciz durumlara geldik böyle..Neyse olan depodaki benzine olsun..Canım sağolsun..
Ama tabi Alarm alıp takmayı da ihmal etmedim..Dün elime geçti montajını kendim yaptım..Ve gerçekte de çok güzel..
Bakalım bir depo vakası daha olabilecek mi..
Ne denir ..bence sadece çok ağır bi şekilde sövülür....sadece sövebiliriz..
bundan 2 sene evvel benim bisikletin sibop kapagını çalmışlardı bisikleti bagladıgım yerde araç vardı bende ondan aldım oda kim bilir kimden almıştır 3 kuruşluk kapak için yaptıgımıza bak ayıp
meclise mesaj yolla kardeşim utanırlar belki dicem ama bunlarda o yüz de yok motorunu algit der ler şimdi ondan sonra albaşına iş....
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
evet girdik ama sadece yukarıdakıler gerci onlarda benzin , vergi vb. şeylerden muaflar. bizim verdiğimiz vergilerle beslenıyorlar. oda yetmiyor hergün zamn üstüne zam yapıoyorlar.
iliğimize kadar
abi yüzlerine tükürsen yarabbi şükür derler.
motorunu al git derse iyi motora el koyup senide içeri almasınlarda
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
zenginiz zaten ama fazla mal göz çıkarmaz abi yaa yani insan ne kadar zengin olursa olsun o kadar daha çok zengin olmak istiyor parasına para katmak istiyor daha fazla değil dünyanın ilk 10una girmek ilk sırasına girsek benzin yine bize girecek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:21 ----------
iyi yine siz sibop kapaklarını yürütüyormuşsunuz biz lastiklarin havasını indiriyorduk çok eğlenceli oluyordu
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)