A2 Direksiyon sınavında yapılması gerekenler?
-
Merhaba,
Bugün direksiyon sınavım var arkadaşlar. İşim dolayısıyla eğitimlere pek katılamadım. Yazılı sınava çalışabildim. Motosiklet kullanıcısıyım 2 yıldır, yani biliyorum ama aynayı, lastikleri kontrol gibi şeyler var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi günler..
Reklamlar
-
Ayakları indir, otur, aynaları kontrol et, sinyal ver istenilen yerden git gel. Sağa sola dönüşlerde dar kavisle, geniş kavisle dönmeyi ihmal etme. Çok hızlı olma 50yi geçme.
Türkçe giderse, Türkiye gider!
-
TutkuluAcemi adlı üyeden alıntı
Ayakları indir, otur, aynaları kontrol et, sinyal ver istenilen yerden git gel. Sağa sola dönüşlerde dar kavisle, geniş kavisle dönmeyi ihmal etme. Çok hızlı olma 50yi geçme.
bende girdim hiç bakmadılar bile adamı biri u dönerken 2 kere kaldırıma toslayıp motoru sola yatırdı 75 aldı gerisini sen hesap et
-
Teşekkürler.
-
Fazla heyecan yapma.10 metre gidp,10 metre geri geliyorsun.Yalnız "TutkuluAcemi" arkadaşımızın söylediklerine ben de katılıyorum...Motor sürerken gözlerin hep ileri baksın.Kafanı gösterelere bakmakla meşgul etme.Fazla da hızlanma.Bir de sana neden ehliyet alıyorum diye sorarlarsa;Motor tutkum var,bilinçli bir şekilde binmek için.Cevabın bu olsun.İşin aslı,daha ehliyet alamayan görmedim,duymadım.İllaki veriyorlar
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
-
Bende Çok Korkmuştum Bu sınavda ama kolaymış 3 duba koydular 3 er metre ara ile arasından S çizip geçtik ileriye gidip geri döndük geldik hepsi buydu toplamda 2 dakikalık birşey sıkıntı yok ):
-
Peki arkadaşlar teşekkür ederim. Gerçekten de o olurdu zaten cevabım. Bilinçli kullanmak.. Artislik olsun diye binmiyordum zaten. Tutku.
-
-
Arkadaşlar söylemeyi unuttum..
Ben işe gittiğimden dolayı, direksiyon sınavını geçtik.. Meb, trafik belgesi v.b tüm işlerle abim veya annem ilgilenebilir mi? Bizzat kendim mi gitmem lazım? Zaten yaş 17 ?
Yardım edin, işten izin alabileceğimi sanmıyorum..
-
MuTLu. adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar söylemeyi unuttum..
Ben işe gittiğimden dolayı, direksiyon sınavını geçtik.. Meb, trafik belgesi v.b tüm işlerle abim veya annem ilgilenebilir mi? Bizzat kendim mi gitmem lazım? Zaten yaş 17 ?
Yardım edin, işten izin alabileceğimi sanmıyorum..
Bahsettiğin işleri zaten kurs yapıyor. Sen sadece dosyan hazır olunca kurstan alıp Emniyet Müdürlüğü'ne vereceksin. Son olarak da ehliyetini teslim almaya gideceksin. Bu işlemleri de senden başkası yapamaz çünkü dosyanı emniyete teslim ederken ehliyetini, ehliyetini alırken de teslim aldığına dair bir belgeyi imzalayacaksın. Yani 1-2 hafta arayla 2 kere izin alman gerekecek.
-
çok şükür bu günü atlattık gıcıklık yaptılar yüzlük motorla koymayız dediler kıyamet koptu çok şükür geçtim galiba saat beşte belli olcakmış ama kalma ihtimalim sıfır diyebilirim bastırıncaya kadar motorda geliyo oleyyy yaşadım gerçi öldümmü demelimiydim ;)
-
ben 73 almışım kıl payı geçtim sadece dönerken ayağımı yere koydum oda dengesiz çalışan motor yüzünden...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
Bu sınavlar farklı tarihlerde mi oluyor?
Bizim direksiyon sınavı 29 Mayısta olacakmış...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
evet benim sınav dünsü akşam sonuçları aldım ama 73 deyince şok oldum resmen ya geçemeseydim 2aydaha bekle...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
Ben de 83 aldım. Nerede not kırıldığını sordum, pek bilgi verilmedi. Malum yoğundu zaten, o kafasına güneş geçmiş olan MEB'e bağlı kişi nerden not kırdı acaba !
Motosiklet eğitimlerine hiç girmedim. İşten dolayı giremedim daha doğrusu. Sınavda kaldırırken 10 saniye geciktim. Oda debriyaj olayından.. Sonra güzel ve yavaş bir biçimde aynalarımı düzelterek 8 çizdim. Hâtâ nerede yaptım bilmiyorum.
Yanlış anlaşılmasın; Eğer düşük not aldıysam muhakkak bir hata vardır. Sorun onu tekrarlamamak, hatanın ne olduğunu bilip, dikkatli davranmak
-
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
29 Mayıs'ta sınava girecek var mı_?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Bu hafta sonu bizimde vardı dreksiyon sınavı ama haftaya ertelendi? Tüm illerde ertelendi sandım, sadece Ankarada ertelenmiş o zaman? 21 yada 22 mayısda sınava girecekmişiz biz?
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
-
bugün bende girdim
adam ehliyet sınavına motorla geliyor ve geçirmiyorlar
ben olsam bende geçirmem dalgamı geçyonuz lan diye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------
Brs. adlı üyeden alıntı
Bu hafta sonu bizimde vardı dreksiyon sınavı ama haftaya ertelendi? Tüm illerde ertelendi sandım, sadece Ankarada ertelenmiş o zaman? 21 yada 22 mayısda sınava girecekmişiz biz?
biz girdik bugün
-
fazla gazlama yeter
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)