Durun be arkadaşım durun!!!
Reklamlar
-
Kim bunlara para verip 17 yaşında motosiklet sahibi yapıyor be arkadaş!!!!!
Dur ihtarına uymayan motosikletli, polisin ayağını kopardı
Balıkesir'in Havran İlçesi'nde rutin trafik kontrolü sırasında ''dur'' ihtarına uymayan bir motosiklet sürücüsünün çarptığı trafik polisinin bacağı diz altından koptu. Ağır yaralı polis memuru, ambulans helikopterle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
EDREMİT(AHT)
Balıkesir'de Edremit Bölge Trafik İstasyonu'nda görevli trafik ekibi, Çanakkale'yi Balıkesir'e bağlayan E-87 Karayolu'nun Havran İlçesi girişinde rutin trafik kontrolüne başladı. Bu sırada ''dur'' ihtarına uymayan 17 yaşındaki A.K'nin kullandığı plakasız motosikletin çarptığı 46 yaşındaki polis memuru Şuayip Yılmaz'ın bacağı diz altından koptu. İlk olarak ambulans ile Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı trafik polisi, kopan bacağının yerine dikilebilmesi için Çanakkale'den çağırılan ambulans helikopter ile İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Şuayip Yılmaz'ın durumu ciddiyetini korurken, olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı. Askerden izinli olarak geldiği ve hafif yaralandığı öğrenilen A.K. ise gözaltına alındı.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Reklamlar
-
Yaralı polise acil şifalar dilerim. Askerden izinli gelip 17 yaşında olması pek mümkün gözükmüyor.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
Evet ona dikkat ettim bende astsubay olabilir..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
cok ama cok acı bir durum içimi buz kestii yazık çok yazık...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
17 yaşındaki adamın Askerde işi ne ?
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
Apaçiler su istese vermem.Küfür edicem edemiyorum.İtiraf edeyim apaçiler düşüp gebersin zerre umrumda olmaz.Balıkesir'deki motorculara Allah kolaylık vesin bol bol ceza ödeyecekler bundan sonra.Tavsiyem apaçi imha timi kurmak ve görüldükleri yerde tekme tokat girişmek.
Aynasız motorlarına ayna monte etmek tabi önce başka yerlerine ettikten sonra...
Kasksız adam 50 yaşındada olsa benim için apaçidir.Bunu yazan 50.000 nüfuslu ilçede tek tam korumalı gezen manyak.Polis abiye acil şifalar dilerim.
-
Bence bunun yaşla değil, alınan eğitimle alakası var. 30 yaşındaki bir adam motoru dört dörtlük kullanmıyor sonuçta..
17 yaşındaymış ehliyet alsaymış keşke, eseriyle gurur duysun bir insanın hayatını kararttı.
[B][COLOR="Red"]Honda Repsol Hastası [/COLOR][/B] :bounce: :joker:
-
Chronix adlı üyeden alıntı
Kim bunlara para verip 17 yaşında motosiklet sahibi yapıyor be arkadaş!!!!!
Dur ihtarına uymayan motosikletli, polisin ayağını kopardı
Balıkesir'in Havran İlçesi'nde rutin trafik kontrolü sırasında ''dur'' ihtarına uymayan bir motosiklet sürücüsünün çarptığı trafik polisinin bacağı diz altından koptu. Ağır yaralı polis memuru, ambulans helikopterle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
EDREMİT(AHT)
Balıkesir'de Edremit Bölge Trafik İstasyonu'nda görevli trafik ekibi, Çanakkale'yi Balıkesir'e bağlayan E-87 Karayolu'nun Havran İlçesi girişinde rutin trafik kontrolüne başladı. Bu sırada ''dur'' ihtarına uymayan 17 yaşındaki A.K'nin kullandığı plakasız motosikletin çarptığı 46 yaşındaki polis memuru Şuayip Yılmaz'ın bacağı diz altından koptu. İlk olarak ambulans ile Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı trafik polisi, kopan bacağının yerine dikilebilmesi için Çanakkale'den çağırılan ambulans helikopter ile İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Şuayip Yılmaz'ın durumu ciddiyetini korurken, olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı. Askerden izinli olarak geldiği ve hafif yaralandığı öğrenilen A.K. ise gözaltına alındı.
Bende 17 yaşındayım ehliyetim var 2 kez villalevent sürücü kursunu bitirdim ne bu 17 yaşındakilere kastın anlamıyorum eminim ki sokaktaki motorcuların %90ından daha bilinçli ve düzgün kullanıyorumdur sorun yaşta değil sorun ülkenin eğitim ve bilinç düzeyinde bunu yapan nice 40 yaşında adamlar var sorunu eğitimsizlikte ara yaşta değil
::tutkuy:: ::thanks: ::cheeeeer
GÖKTUĞ TÜREL
-
küfür etmeye gerek yok. Elemanın adı A.K. imiş
Polisimizede şifalar dilerim.
-
17 yaşında askerden izin almış?Tezatlık yok mu?
-
haberin bir kısmı tutarsız ama polis memuruna büyük geçmiş olsun. Bir tane .... yüzünden o bölgedeki tüm motorculara polis ne gözle bakacak kim bilir.
*Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.Amaç;
dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.
-
Goktug adlı üyeden alıntı
Bende 17 yaşındayım ehliyetim var 2 kez villalevent sürücü kursunu bitirdim
17-18 yaşında ben de villaleventten A2-B almıştım... hey gidi
-
Goktug adlı üyeden alıntı
Bende 17 yaşındayım ehliyetim var 2 kez villalevent sürücü kursunu bitirdim ne bu 17 yaşındakilere kastın anlamıyorum eminim ki sokaktaki motorcuların %90ından daha bilinçli ve düzgün kullanıyorumdur sorun yaşta değil sorun ülkenin eğitim ve bilinç düzeyinde bunu yapan nice 40 yaşında adamlar var sorunu eğitimsizlikte ara yaşta değil
farkettin mi bilmem ama bunlar diyor arkadaş, sen onların sınıfındamısın ? bizde biliyoruz bu tür olayların yaşla değil de başla ilgisi olduğunu. ayrıca senin 2 kez villaleventi bitirmen seni çok iyi bir motorcu yapmaz ..herkes okuyor birşeylerin eğitimini alıyor ama o işin içinde kendini geliştirmedikçe o işin uzmanı olamıyor ...
Eğitimde Özgürlüğe Hayır Diyenlere [B][COLOR="DarkRed"]HAYIR[/COLOR][/B]
-
Chronix adlı üyeden alıntı
Evet ona dikkat ettim bende astsubay olabilir..
atsubay mı?oldu binbaşı albay falan yapalım bari
polise acil şifalar diliyorum ama eleman lise çağında falandır yoksa ne askeri ne de astsubayı ne de subayı alakası olamaz bence..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
Yaw Bırakın Uydurma Bi Haber İşte 17 Yaşında Hangi Ara Askere Gittide İzin Aldı Geldi Daha Somut Şeylerle Gelin
-
-
Polisarkadaşımıza acil şifalar diliyorum yanlız saçma olan 17 yaşla ne lakası var şuçlunun 17 yaşında olması ve bunun herkeze genellenmesı dogru degıl tıpkı polısler gıbı bır durum ordatay cıkıyor ozmn polisinde namuslusu var yine aynısının binbirtürlüsü var sorun İnsan olmak meseesı bilinç meselesi 17 yaşında almazsa 1 yıl sonra 18 inde arab alacak o daha kötü.
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
-
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
küfür etmeye gerek yok. Elemanın adı A.K. imiş
Polisimizede şifalar dilerim.
Geçmiş olsun. İnşallah polis memuru normal hayatına dönebilir.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
17-18 yaşında ben de villaleventten A2-B almıştım... hey gidi
aynen bende 17-18 de aldım ben yaşa bakmam nasıl kullandıgına bakarım eger dikkatli ve kurallara uygun bir motorcu arkadaşımıza herzaman yardımcı olurum istanbul e5 trafiginde maganda çok 50 motosiklet olsada komple şeritleri kapasak motorcuların gücünü anlasalar 4 teker ve üstü sürücüler, biz kurallara uymayan 4 lastik sürücüsünü uyarmasak bişey demesek bugün bana yaptı ben kurtuldum çarpmaktan yarın başka bir motorcu arkadaşımızada yapar ve kurtulamaya bilir zaten e5 trafiginde yol vermeyenlerde oluyor kenarakaç geçeyim diye işaret ediyorum mal mal bakıyor çıkmadı bende önüne geçtim sövdüm adama biz birşey demezsek bize düzgün davranılmıyorki neyse uzatmayayım konuyu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)