Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Durun be arkadaşım durun!!!

REKLAM ALANI
    Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Kim bunlara para verip 17 yaşında motosiklet sahibi yapıyor be arkadaş!!!!!

Dur ihtarına uymayan motosikletli, polisin ayağını kopardı

Balıkesir'in Havran İlçesi'nde rutin trafik kontrolü sırasında ''dur'' ihtarına uymayan bir motosiklet sürücüsünün çarptığı trafik polisinin bacağı diz altından koptu. Ağır yaralı polis memuru, ambulans helikopterle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

EDREMİT(AHT)

Balıkesir'de Edremit Bölge Trafik İstasyonu'nda görevli trafik ekibi, Çanakkale'yi Balıkesir'e bağlayan E-87 Karayolu'nun Havran İlçesi girişinde rutin trafik kontrolüne başladı. Bu sırada ''dur'' ihtarına uymayan 17 yaşındaki A.K'nin kullandığı plakasız motosikletin çarptığı 46 yaşındaki polis memuru Şuayip Yılmaz'ın bacağı diz altından koptu. İlk olarak ambulans ile Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı trafik polisi, kopan bacağının yerine dikilebilmesi için Çanakkale'den çağırılan ambulans helikopter ile İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Şuayip Yılmaz'ın durumu ciddiyetini korurken, olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı. Askerden izinli olarak geldiği ve hafif yaralandığı öğrenilen A.K. ise gözaltına alındı.
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    Yaralı polise acil şifalar dilerim. Askerden izinli gelip 17 yaşında olması pek mümkün gözükmüyor.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Evet ona dikkat ettim bende astsubay olabilir..
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    cok ama cok acı bir durum içimi buz kestii yazık çok yazık...
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

Atahualpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR 250E-9
    17 yaşındaki adamın Askerde işi ne ?
    YOU WILL NEVER WALK ALONE

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Apaçiler su istese vermem.Küfür edicem edemiyorum.İtiraf edeyim apaçiler düşüp gebersin zerre umrumda olmaz.Balıkesir'deki motorculara Allah kolaylık vesin bol bol ceza ödeyecekler bundan sonra.Tavsiyem apaçi imha timi kurmak ve görüldükleri yerde tekme tokat girişmek.
    Aynasız motorlarına ayna monte etmek tabi önce başka yerlerine ettikten sonra...
    Kasksız adam 50 yaşındada olsa benim için apaçidir.Bunu yazan 50.000 nüfuslu ilçede tek tam korumalı gezen manyak.Polis abiye acil şifalar dilerim.

Motosikleti
    Honda Repsol olacak inş. :)

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1MG8iqPoj
    Bence bunun yaşla değil, alınan eğitimle alakası var. 30 yaşındaki bir adam motoru dört dörtlük kullanmıyor sonuçta..
    17 yaşındaymış ehliyet alsaymış keşke, eseriyle gurur duysun bir insanın hayatını kararttı.
    [B][COLOR="Red"]Honda Repsol Hastası [/COLOR][/B] :bounce: :joker:

Motosikleti
    Hyosung GT250R '11-Vespa ET4 '01-Mondial 150ZC '09
    Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Dur ihtarına uymayan motosikletli, polisin ayağını kopardı

Balıkesir'in Havran İlçesi'nde rutin trafik kontrolü sırasında ''dur'' ihtarına uymayan bir motosiklet sürücüsünün çarptığı trafik polisinin bacağı diz altından koptu. Ağır yaralı polis memuru, ambulans helikopterle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

EDREMİT(AHT)

Balıkesir'de Edremit Bölge Trafik İstasyonu'nda görevli trafik ekibi, Çanakkale'yi Balıkesir'e bağlayan E-87 Karayolu'nun Havran İlçesi girişinde rutin trafik kontrolüne başladı. Bu sırada ''dur'' ihtarına uymayan 17 yaşındaki A.K'nin kullandığı plakasız motosikletin çarptığı 46 yaşındaki polis memuru Şuayip Yılmaz'ın bacağı diz altından koptu. İlk olarak ambulans ile Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı trafik polisi, kopan bacağının yerine dikilebilmesi için Çanakkale'den çağırılan ambulans helikopter ile İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Şuayip Yılmaz'ın durumu ciddiyetini korurken, olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı. Askerden izinli olarak geldiği ve hafif yaralandığı öğrenilen A.K. ise gözaltına alındı.
    Bende 17 yaşındayım ehliyetim var 2 kez villalevent sürücü kursunu bitirdim ne bu 17 yaşındakilere kastın anlamıyorum eminim ki sokaktaki motorcuların %90ından daha bilinçli ve düzgün kullanıyorumdur sorun yaşta değil sorun ülkenin eğitim ve bilinç düzeyinde bunu yapan nice 40 yaşında adamlar var sorunu eğitimsizlikte ara yaşta değil
    ::tutkuy:: ::thanks: ::cheeeeer

GÖKTUĞ TÜREL

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    küfür etmeye gerek yok. Elemanın adı A.K. imiş

Polisimizede şifalar dilerim.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

17 yaşında askerden izin almış?Tezatlık yok mu?

potitocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 McT
    haberin bir kısmı tutarsız ama polis memuruna büyük geçmiş olsun. Bir tane .... yüzünden o bölgedeki tüm motorculara polis ne gözle bakacak kim bilir.
    *Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.Amaç;
    dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Goktug adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende 17 yaşındayım ehliyetim var 2 kez villalevent sürücü kursunu bitirdim
    17-18 yaşında ben de villaleventten A2-B almıştım... hey gidi
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

DarkArchAnGeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung RT 125
    Alıntı Goktug adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende 17 yaşındayım ehliyetim var 2 kez villalevent sürücü kursunu bitirdim ne bu 17 yaşındakilere kastın anlamıyorum eminim ki sokaktaki motorcuların %90ından daha bilinçli ve düzgün kullanıyorumdur sorun yaşta değil sorun ülkenin eğitim ve bilinç düzeyinde bunu yapan nice 40 yaşında adamlar var sorunu eğitimsizlikte ara yaşta değil
    farkettin mi bilmem ama bunlar diyor arkadaş, sen onların sınıfındamısın ? bizde biliyoruz bu tür olayların yaşla değil de başla ilgisi olduğunu. ayrıca senin 2 kez villaleventi bitirmen seni çok iyi bir motorcu yapmaz ..herkes okuyor birşeylerin eğitimini alıyor ama o işin içinde kendini geliştirmedikçe o işin uzmanı olamıyor ...
    Eğitimde Özgürlüğe Hayır Diyenlere [B][COLOR="DarkRed"]HAYIR[/COLOR][/B]

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet ona dikkat ettim bende astsubay olabilir..
    atsubay mı?oldu binbaşı albay falan yapalım bari

polise acil şifalar diliyorum ama eleman lise çağında falandır yoksa ne askeri ne de astsubayı ne de subayı alakası olamaz bence..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Yaw Bırakın Uydurma Bi Haber İşte 17 Yaşında Hangi Ara Askere Gittide İzin Aldı Geldi Daha Somut Şeylerle Gelin

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Ben her motosiklet süren adamı motosiklet tutkunu olarak kabul etmiyorum Gerçek motosiklet tutkunu motosiklet kültürüne sahip olan yani ;çevresine sürüşü , giyimi ve hareketiyle örnek olan kişidir

Ne yazıkki biz bu tür apaçiler yüzünden serseri olarak görülüyoruz ve yolda giderken saygı görmüyoruz
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

QM50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Home Made Kastino Qm 50 Chopper
    Polisarkadaşımıza acil şifalar diliyorum yanlız saçma olan 17 yaşla ne lakası var şuçlunun 17 yaşında olması ve bunun herkeze genellenmesı dogru degıl tıpkı polısler gıbı bır durum ordatay cıkıyor ozmn polisinde namuslusu var yine aynısının binbirtürlüsü var sorun İnsan olmak meseesı bilinç meselesi 17 yaşında almazsa 1 yıl sonra 18 inde arab alacak o daha kötü.
    Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper

Motosikleti
    Mondial 125 zn...Ufukta cbr 125 r : )
    Bence haberde bir tezatlık var.Herkesin de dediği gibi 17 yaşında birinin askerde olması imkansız(seferberlik ilan edilmediyse )Kaldı ki rütbeli askeri personel olduğuna da inanmıyorum.Hiçbir ordu mensubu polisten kaçma gibi saçma bir şey yapmaz.Sonuçta cebinde askeri kimliği varBüyük ihtimalle serseri apaçinin teki.Allah yaralı polise acil şifalar versin.Her şeyden önemlisi sonuçta bir insanın serseri bir velet yüzünden hayatı kararmış durumda...Polisten kaçmakta neyin nesiKorkarım günün birinde polisin dur ihtarına uymayan birisinin arkasından ateş edilerek öldüğü haberini alacağız bu gidişle
    [B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    küfür etmeye gerek yok. Elemanın adı A.K. imiş

Polisimizede şifalar dilerim.

Geçmiş olsun. İnşallah polis memuru normal hayatına dönebilir.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Farukxtm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    17-18 yaşında ben de villaleventten A2-B almıştım... hey gidi
    aynen bende 17-18 de aldım ben yaşa bakmam nasıl kullandıgına bakarım eger dikkatli ve kurallara uygun bir motorcu arkadaşımıza herzaman yardımcı olurum istanbul e5 trafiginde maganda çok 50 motosiklet olsada komple şeritleri kapasak motorcuların gücünü anlasalar 4 teker ve üstü sürücüler, biz kurallara uymayan 4 lastik sürücüsünü uyarmasak bişey demesek bugün bana yaptı ben kurtuldum çarpmaktan yarın başka bir motorcu arkadaşımızada yapar ve kurtulamaya bilir zaten e5 trafiginde yol vermeyenlerde oluyor kenarakaç geçeyim diye işaret ediyorum mal mal bakıyor çıkmadı bende önüne geçtim sövdüm adama biz birşey demezsek bize düzgün davranılmıyorki neyse uzatmayayım konuyu

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)