Devir Göstergesi Takılabilir Mi?
Reklamlar
-
sanırım bu 2. el bir devir saati...sağlamlığı hakkında şüpheler olabilir..
çevrende tanıdığın bir motosiklet tamircisi - servisi varsa önce kazalı pert v.s motorların camı kırık bile olsa (kendisi sağlam olsun) bir devir saati almanı ve onu motorunda çalıştırdıktan sonra istediğin saati alıp montajını yapmanı tavsiye ederim....
ikincisi sıfır galiba.....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Reklamlar
-
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
yanlız aklıma geldi.hiç araştırmadım ama silindir sayısına göre devir saati değişirmi bilmiyorum..
yani tek silindir bir cbf yada ybr nin devir saati çift silindir regalde yada mct de farklılık doğururmu hiç araştırmadım..( yarı yarıya gösterirmi) eğer bu durum varsa motorunda çift silindirse alacağın devir saati ramzeyin ki olmalı sanırım..hem ucuzdur hem yakışıklı....
-
sametagir adlı üyeden alıntı
yanlız aklıma geldi.hiç araştırmadım ama silindir sayısına göre devir saati değişirmi bilmiyorum..
yani tek silindir bir cbf yada ybr nin devir saati çift silindir regalde yada mct de farklılık doğururmu hiç araştırmadım..( yarı yarıya gösterirmi) eğer bu durum varsa motorunda çift silindirse alacağın devir saati ramzeyin ki olmalı sanırım..hem ucuzdur hem yakışıklı....
Benim GV250'nin elektrik şemasına baktım. Devir bilgisi sadece tek silindirden alınıyor. Yani sorun olmaması lazım.
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Benim GV250'nin elektrik şemasına baktım. Devir bilgisi sadece tek silindirden alınıyor. Yani sorun olmaması lazım.
Yahu seninki kranktan almıyor mu bilgiyi ? Bu arada devir saatine iyi bak biraz pahalı imiş :D
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
Atahualpa adlı üyeden alıntı
Yahu seninki kranktan almıyor mu bilgiyi ? Bu arada devir saatine iyi bak biraz pahalı imiş :D
Hayır. Elektrik şemasına baktım aynen daha önce tarif ettiğim gibi cdi ile ateşleme bobini arasındaki kablodan alıyor. Fiyatını bilmiyorum ama kesin pahalıdır zaten
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
doğrudur..
ben daha önce honda cgl devir saatini bir maxı scootere , arabanın devir saatinide mct ye ve hatırlamadığım birkaçtane daha takmıştım...sorun olmadı ama çin malı bunlar hiçbiri birbirini tutmayabiliyor..
yanlız şu anda arabam dizel ve devir saati yok..elimdeki dizel araç devir saatini takabilmem için alternatörün içinden uç almam gerekiyormuş.ama henüz fırsat bulup altenatörsüz kalamadım...
-
gösteyelere bakmak zevk işidir
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)