5.000 Bütçeye hangi scooter?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bende aynı dertten yanıyorum Cevapları bekliyorum. Bu arada LX150, Su soğutmalı mı ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...
-
Tabiki pcx
-
pcx daha kalıplı duruyor trafikte işine yarıyabilir kalıplı olması ayrıca daha rahat gibi
-
Pcx daha kalıplı ve rahat. Ayrıca daha orjinal bir tasarımı var. Ve honda servis ve yedek parça imkanları
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
Kymco ne dersin
AGILITY 125 KIRMIZI , SİYAH , GÜMÜŞ 124.6 cc 2.995 TL
AGILITY CITY 125
Ölçüler U/G/Y (mm) 2045 x 725 x 1240
Ağırlık (kg) 121.5
Motor Tipi 4 Zamanlı
Soğutma Sistemi Hava
Şanzıman CVT
Motor Hacmi (cm³) 125cc
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi 6
Yağ Kapasitesi 0,9 lt
Sele Yüksekliği 780 mm
Max. Güç (Hp/d/d) 9.5 / 7500
Max. Tork (Nm/d/d) 9.8 / 6500
Frenler Ön / Arka Disk / Disk
Tekerlek Ölçüsü Ön 100/80-16
Tekerlek Ölçüsü Arka 120/80-16
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
pcx uzun zaman kullandim, kesinlikle pisman olmazsin, kymco icin ise tek sozum fiyatinin her kurusunu hakeden bir motor, her modeli icin soyluyorum, kymco demek benim icin omurluk motor demektir
-
kursattekin adlı üyeden alıntı
pcx uzun zaman kullandim, kesinlikle pisman olmazsin, kymco icin ise tek sozum fiyatinin her kurusunu hakeden bir motor, her modeli icin soyluyorum, kymco demek benim icin omurluk motor demektir
Pcx'i uzun zaman nasıl kullandın yahu motor daha burda çoğu yere gelmedi.
-
-
Honda PCX BEYAZ bence bu ;) ikinci el almayı düşünürsen o fiyatlara SYM GTS 250 şiddetle tavsiye ederim 250 cc max. scooter
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
-
kursattekin adlı üyeden alıntı
herkes istanbul yada turkiyede mi yasiyor yahu
burda kac gomlek degistirdi pcx
YER: Bangkok Tayland
İyimiş valla aklımın ucuna gelmezdi böyle birşey o zaman başka tabi orasını bilemiyeceğim benim yorumum Türkiye şartları için
-
iyide vespa 5 bin tlden fazla değilmidir :S eğer fazla değilse bir an bile düşünme vespa al scooterın atası o taş gibi sağlam ömürlük ancak pcx te olmazsa senin her işini görür hem çok ekonomikmiş .hiç biri olmadı bir milyar daha koy ps150 al geç
-
sunu belirteyim cok kalipli ve yakitta cok cimri, herkese tavsiyem, buradaki satis fiyati ile nerdeyse ayni fiyata ustelik, cok sasirtti beni, daha once acilan konularda herkes 6000-7000 tahmini yapti, burada PCX ve CBR150 yeni kasa fiyatlari ayni, Turkiyedeki hem CBR125 SOHC 2valf ve 13beygir hemde PCXten pahali, fiyati bence super
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 ----------
pcx dur kalklarda otomotik stop ozellikli, yakiti 3litrenin altinda 100kmde, goruntu dersen mondial zat gibi genis ama oyle kalitesiz basit gorunumlu degil, gormeden yorumlarla karar verme
-
pcx, kymco agility , kymco like
-
vespa nın adı yeter honda bi gömlek aşşağıda kalır bu katagoride görüntü işide göreceli bi kavramdır fakat vespa 1 adım önde
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Al kymco agility125 3 bin TL'ye.Paran cebinde kalsın.Seneye üstüne ekleyip maxiscooter alırsın.Honda falan böyle markalara 5 bin TL bayılacağına kymco'yu 3 bin TL'ye al.Hem kymco daha sağlamdır.
-
KBC adlı üyeden alıntı
Honda PCX BEYAZ bence bu ;) ikinci el almayı düşünürsen o fiyatlara SYM GTS 250 şiddetle tavsiye ederim 250 cc max. scooter
Maxi scooterlar bana garip geliyor büyük scooterlar diyeyim kısaca ve sym 23 km de 1 lt yakıyormuş...
motorcu48 adlı üyeden alıntı
iyide vespa 5 bin tlden fazla değilmidir :S eğer fazla değilse bir an bile düşünme vespa al scooterın atası o taş gibi sağlam ömürlük ancak pcx te olmazsa senin her işini görür hem çok ekonomikmiş .hiç biri olmadı bir milyar daha koy ps150 al geç
Vespa alırsam 5 bini geçer doğrudur ama ismi yetiyorda oda pcx'ten küçük kalır burda türk milleti vespada bilmez ezik motor der geçer diyede korkuyorum...
ToLGa_09 adlı üyeden alıntı
pcx, kymco agility , kymco like
Teşekkürler bakıyorum modellere hemen...
F54 adlı üyeden alıntı
vespa nın adı yeter honda bi gömlek aşşağıda kalır bu katagoride görüntü işide göreceli bi kavramdır fakat vespa 1 adım önde
Vespanın lx 150 modeli çok küçük gibi geliyor diğer vespalara göre canlı görmek şart ama
AmonRA34 adlı üyeden alıntı
Al kymco agility125 3 bin TL'ye.Paran cebinde kalsın.Seneye üstüne ekleyip maxiscooter alırsın.Honda falan böyle markalara 5 bin TL bayılacağına kymco'yu 3 bin TL'ye al.Hem kymco daha sağlamdır.
o model bana çok cılız gibi geldi ...
-
Neden Gilera Runner düşünmüyorsun? 5.000 liraya temiz bir ikinci el bulman olası, hem bu saydığın modellerin hepsinden daha hızlı, daha atik, daha agresif Yazlıkta kullanacağım diye alırsın, bir bakmışsın evinin kapısında duruyor
-
Bloodie adlı üyeden alıntı
o model bana çok cılız gibi geldi ...
Bence yarın git bi kymco bayisine.Scooterın uzmanı kymco markası.En çok çeşit model Kymcoda var.Seç beğen bi tanesini.Hondanın pcx'i ne zaman geleceği belli değilmiş.Psi 150'de aşırı fahiş fiyatıyla hiç tutmadı zaten.Honda'ya veya italyanlara bulaşma derim.İkinci el temiz sym gts250 bulabilirsen onu da değerlendirebilirsin.Sym markası da çok sağlam motorlar yapıyo.En iyisi yarın bayiye gidip motorların cüssesini gözünle gör ve değerlendir.İnternetten fotoğraflarına bakarak karar vermek yanıltıcı olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)