Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

5.000 Bütçeye hangi scooter?

REKLAM ALANI

5.000 tl bütçeme yazın kısa mesafelerde bana ihtiyaçtan lazım olan scooter olarak ne önerirsiniz...

Aklımda Honda PCX 125 var görüntüsü güzel teknik verileri yakıt konusunda tatmin edici geldi bana..

Vespa lx150 i.e. de çok hoş ve motor konusunda beni üzmez gibi geliyor...

Sıfır alırsam böyle alabilirim gibi başka piaggo veya gilerada bana uyan motor yok sanırım veya başka markalarda, alırsam kesinlikle beyaz ve görüntüsü hoş bişey almam gerekiyor yazlıkta sahile giderken bineceğim..

Bana bu iki modelden hangisini önerirsiniz veya başka ne önerebilirsiniz?
    Birde kask beyaz renk olaraktan ne marka ve model almalıyım?

Okuyan arkadaşlara teşekkürler...

Vespa Lx 150 i.e Beyaz

Honda PCX BEYAZ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Bende aynı dertten yanıyorum Cevapları bekliyorum. Bu arada LX150, Su soğutmalı mı ?
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Motosikleti
    gt250R Siyah
    vespa daha hoş duruyor
    İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Tabiki pcx

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    pcx daha kalıplı duruyor trafikte işine yarıyabilir kalıplı olması ayrıca daha rahat gibi

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Pcx daha kalıplı ve rahat. Ayrıca daha orjinal bir tasarımı var. Ve honda servis ve yedek parça imkanları
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

kim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Kymco ne dersin

AGILITY 125 KIRMIZI , SİYAH , GÜMÜŞ 124.6 cc 2.995 TL

AGILITY CITY 125
    Ölçüler U/G/Y (mm) 2045 x 725 x 1240
    Ağırlık (kg) 121.5
    Motor Tipi 4 Zamanlı
    Soğutma Sistemi Hava
    Şanzıman CVT
    Motor Hacmi (cm³) 125cc
    Ateşleme Tipi CDI
    Yakıt Kapasitesi 6
    Yağ Kapasitesi 0,9 lt
    Sele Yüksekliği 780 mm
    Max. Güç (Hp/d/d) 9.5 / 7500
    Max. Tork (Nm/d/d) 9.8 / 6500
    Frenler Ön / Arka Disk / Disk
    Tekerlek Ölçüsü Ön 100/80-16
    Tekerlek Ölçüsü Arka 120/80-16
    7 Tepe Motosiklet Kulübü

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    pcx uzun zaman kullandim, kesinlikle pisman olmazsin, kymco icin ise tek sozum fiyatinin her kurusunu hakeden bir motor, her modeli icin soyluyorum, kymco demek benim icin omurluk motor demektir

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Alıntı kursattekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pcx uzun zaman kullandim, kesinlikle pisman olmazsin, kymco icin ise tek sozum fiyatinin her kurusunu hakeden bir motor, her modeli icin soyluyorum, kymco demek benim icin omurluk motor demektir
    Pcx'i uzun zaman nasıl kullandın yahu motor daha burda çoğu yere gelmedi.

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    herkes istanbul yada turkiyede mi yasiyor yahu burda kac gomlek degistirdi pcx
    YER: Bangkok Tayland

KBC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Honda PCX BEYAZ bence bu ;) ikinci el almayı düşünürsen o fiyatlara SYM GTS 250 şiddetle tavsiye ederim 250 cc max. scooter
    En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
    Kötü motorcular bu günleri asla göremez.

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Alıntı kursattekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkes istanbul yada turkiyede mi yasiyor yahu burda kac gomlek degistirdi pcx
    YER: Bangkok Tayland
    İyimiş valla aklımın ucuna gelmezdi böyle birşey o zaman başka tabi orasını bilemiyeceğim benim yorumum Türkiye şartları için

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    iyide vespa 5 bin tlden fazla değilmidir :S eğer fazla değilse bir an bile düşünme vespa al scooterın atası o taş gibi sağlam ömürlük ancak pcx te olmazsa senin her işini görür hem çok ekonomikmiş .hiç biri olmadı bir milyar daha koy ps150 al geç
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    sunu belirteyim cok kalipli ve yakitta cok cimri, herkese tavsiyem, buradaki satis fiyati ile nerdeyse ayni fiyata ustelik, cok sasirtti beni, daha once acilan konularda herkes 6000-7000 tahmini yapti, burada PCX ve CBR150 yeni kasa fiyatlari ayni, Turkiyedeki hem CBR125 SOHC 2valf ve 13beygir hemde PCXten pahali, fiyati bence super

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 ----------

pcx dur kalklarda otomotik stop ozellikli, yakiti 3litrenin altinda 100kmde, goruntu dersen mondial zat gibi genis ama oyle kalitesiz basit gorunumlu degil, gormeden yorumlarla karar verme

Motosikleti
    KYMCO LİKE 125 cc '2011
    pcx, kymco agility , kymco like

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    vespa nın adı yeter honda bi gömlek aşşağıda kalır bu katagoride görüntü işide göreceli bi kavramdır fakat vespa 1 adım önde
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Xciting250i,Accent Era 110 HP
    Al kymco agility125 3 bin TL'ye.Paran cebinde kalsın.Seneye üstüne ekleyip maxiscooter alırsın.Honda falan böyle markalara 5 bin TL bayılacağına kymco'yu 3 bin TL'ye al.Hem kymco daha sağlamdır.

Alıntı KBC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda PCX BEYAZ bence bu ;) ikinci el almayı düşünürsen o fiyatlara SYM GTS 250 şiddetle tavsiye ederim 250 cc max. scooter
    Maxi scooterlar bana garip geliyor büyük scooterlar diyeyim kısaca ve sym 23 km de 1 lt yakıyormuş...

Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyide vespa 5 bin tlden fazla değilmidir :S eğer fazla değilse bir an bile düşünme vespa al scooterın atası o taş gibi sağlam ömürlük ancak pcx te olmazsa senin her işini görür hem çok ekonomikmiş .hiç biri olmadı bir milyar daha koy ps150 al geç
    Vespa alırsam 5 bini geçer doğrudur ama ismi yetiyorda oda pcx'ten küçük kalır burda türk milleti vespada bilmez ezik motor der geçer diyede korkuyorum...

Alıntı ToLGa_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pcx, kymco agility , kymco like
    Teşekkürler bakıyorum modellere hemen...

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vespa nın adı yeter honda bi gömlek aşşağıda kalır bu katagoride görüntü işide göreceli bi kavramdır fakat vespa 1 adım önde
    Vespanın lx 150 modeli çok küçük gibi geliyor diğer vespalara göre canlı görmek şart ama

Alıntı AmonRA34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Al kymco agility125 3 bin TL'ye.Paran cebinde kalsın.Seneye üstüne ekleyip maxiscooter alırsın.Honda falan böyle markalara 5 bin TL bayılacağına kymco'yu 3 bin TL'ye al.Hem kymco daha sağlamdır.
    o model bana çok cılız gibi geldi ...

Burakxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym XS125K
    Neden Gilera Runner düşünmüyorsun? 5.000 liraya temiz bir ikinci el bulman olası, hem bu saydığın modellerin hepsinden daha hızlı, daha atik, daha agresif Yazlıkta kullanacağım diye alırsın, bir bakmışsın evinin kapısında duruyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Xciting250i,Accent Era 110 HP
    Alıntı Bloodie adlı üyeden alıntı Mesajı göster

o model bana çok cılız gibi geldi ...
    Bence yarın git bi kymco bayisine.Scooterın uzmanı kymco markası.En çok çeşit model Kymcoda var.Seç beğen bi tanesini.Hondanın pcx'i ne zaman geleceği belli değilmiş.Psi 150'de aşırı fahiş fiyatıyla hiç tutmadı zaten.Honda'ya veya italyanlara bulaşma derim.İkinci el temiz sym gts250 bulabilirsen onu da değerlendirebilirsin.Sym markası da çok sağlam motorlar yapıyo.En iyisi yarın bayiye gidip motorların cüssesini gözünle gör ve değerlendir.İnternetten fotoğraflarına bakarak karar vermek yanıltıcı olabilir.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)