Ghost rider kılığında makara yapmak istiyorum full kyafet ama azrail formatında mobilet felan )))
Ghost rider kılığında makara yapmak istiyorum full kyafet ama azrail formatında mobilet felan )))
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Beat ile güneşi gördüm 82 kiloyum beta virajda drift yaptı direksiyonu tam ters yöne çevirip dip gaz yaptım tekrar) topladı yerler ıslaktı kız meslekten garanti bankasına dönerken oldu hadise )) Arkadan gelen araba da inanamadı ))
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
Belki hepiniz imreneçeksiniz ama herşeyimi geride bırakıp paramı kredi kartlarımı motorumu herşeyi bırakap otostop çekerek gerekirse hayvan yiyerek pişirerek hayatıma dewam etmek istıorum...
-- ha bide f16 kullanmak istıorum.. bide Teyzeme burdan selam göndermek istıorum bide motoruma kanat takmamışlar neden takmadın mehmet usta sana burdan kaymak istıorum...
-- bide dünyanın sonu gelsin artık........
-- haaaa bide motorumla yolda giderken,motorumun yzf125r olduğunu gördüğü halde R1 kullanıçısı gelip yanımda ara gaz verip uçtuğunda, birden sniper ci olup motorum son sürat hızla giderken ayağı kalkıp nişan alıp o motorçuyu vurmak istıorum...
Onur cbr a martı kaş mı yaptın ))))
belki biraz mahrem olucak ama sol yanımda megan fox sağ yanımda adriana lima ile istediğim kadar beraber günler geçirmek istiyorum çok çok uzun süre :D hiç güneş açmadan hep akşam takılalım istiyorum :D:D üste belirtilen hatunlar ile :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Arkadas fantazi topigi olmus burasi.
Eleman itiraf edin demis,siz hayallerinizi yazmissiniz.
Bu kadar mi bosa gecti bu hayat yahu?
motorumla yolda giderken,motorumun yzf125r olduğunu gördüğü halde R1 kullanıçısı gelip yanımda ara gaz verip uçtuğunda, birden sniper ci olup motorum son sürat hızla giderken ayağı kalkıp nişan alıp o motorçuyu vurmak istıorum...
150 cc motoru satıp veleskite binmek istiyorum ama nedense bırakamıyorum
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Forumda tanışma başlığı açmayı düşünmüyorum
arkadaşlar coşmuşsunuz herkez bir şeyler istemiş yoksa itirafmı etmiş anlayamadım ama acayip yorumlar var insan pisikolojisinde biri hayatınızı hiçe saydığında çoğumuz kızarız hatta göreceli olarak durumun ehemmiyetine göre karşındakini vurmak dahi isteyebilirsiniz mademki istiyorsunuz bende bir şey isteyeyim o zaman , sizin bir trafik magandası yüzünden katil olup , hayatınızı çürütmenizi istemiyorum , motorların en güzeline , en hızlısına binmenizi , ama hiç bir zaman kötü bir kaza ,kederle karşılaşmanızı istemiyorum,
tüm insanlığın sevgi, barış içinde yaşamasını istiyorum , apaçi bile olsa , kimsenin motosiklet kazası yapmasını istemiyorum,
3 tarzda en iyi motorlara sahip olmayı istiyorum , süper sport, cohooper, cross
1300 cc hayabusa kullanırken yolda gördüğüm , daha küçük motosikletlere selam verip arkamdan bak şu artize demesinler diye yavaş geçmek istiyorum
türkiyedeki tüm insanların motosiklet bilincine ve kültürüne sahip çıkıp , motosikleti bizler gibi sevmelerini istiyorum ,
cahil dostum olmasındansa akıllı düşmanımın olmasını istiyorum ,
motosikletimin içini dışını ,çiğerini bağırsağını dağıtıp toplamak istiyorum,
yelken kanat kendi delta uçağımı yapmak ve onunla ölümüne de olsa uçmak istiyorum
istiyorumda istiyorum
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Benimde yapmayı düşündüğüm (özellikle babamın arabadan ) ve arkadaşımın arada başvurduğu bir yöntem var. Cepte benzin alacak para bulamadımı depo kapağı kilitli olmayan arabalardan benzin çekmek hehehe :D
valla ümitcim zaten geriye senin yapacağın bir o kalmış seni bu satten sonra ancak yelken kanat keser fiyatları ucuz dediğin , bir ara kulaktan dolma birinden duymuştum polaris marka denize iniş ve kalkış yapabilen bir alet 35 bin liraydı
bayağı ucuz yani hatta sudan ucuz neyse uçmayalım fazla
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
1- motoru bir yere park ettiğimde gelip orasını burasını kurcalamaları,sanki ortak almışız gibi üzerine binmelerine uyuz oluyorum
2-kırmızı ışıkta durduğumda yanıma yanaşan araç sürücüsünün ''abi gaç basıyor bu ??'' '' şimdi bunların sıfırı kaç para'' '' yarıştıralım mı ? bu arabayı geçermi bu ?'' gibi saçma salak sorular sorulmasına gıcık oluyorum
3-yakın çevremdeki insanların ''motorla en son kaçı gördün?'' sorusuna bir de buna cvp verdikten sonra sanki hergün arabasıyla 300 basıyormuş ve motosiklet üzerinde hız yapmanın ne demek olduğunu bilmeyen arkadaşlarımın ''yaa okadar mı azmış bea '' demesine deli oluyorum.ama ne yapacaksın arkadaş işte :(
4-bir de şu motora kasksız korumasız binip de trafikte ölümüne yardıranlara uyuz oluyorum ama cesaretlerine hayranım (!)
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
bende motor yokken (şuanda ) motoru olanların tır tır gezmelerine uyuz oluyorum
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)