forumda saçmasapan başlık açanlara...
daha önce birbirleriyle kıyaslanması için yüzlerce başlık açıldığı halde hala ybr mi alsam cbf mi alsam apachemi alsam diye başlık açanlara....
forumda saçmasapan başlık açanlara...
daha önce birbirleriyle kıyaslanması için yüzlerce başlık açıldığı halde hala ybr mi alsam cbf mi alsam apachemi alsam diye başlık açanlara....
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
sarı ışık yandığında gaza asılıp kırmızıda geçmek yerine fren yapıp durduğum için arkamdan korna çalanlara kıl oluyorum.
birde dört yollarda akan trafiğin içine dalıp intihar girişiminde bulunmadığım için arkamdan korna çaldıklarında kan beynime sıçrıyor.
etrafındaki hiç bir şeyi sallamayan harleycilere kıl oluyorum. öyleki bir gün bağdat caddesinde yaya'ya yol verdiğim halde beni geçmek için yaya'ya çarpma riskini göze alan bir amcamla kapışmıştık
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
1.. geçen sene evimin bahçesindne motorumu çalıp götüren kimliği belirsiz şahsa
2.. birdaha motor yok diyen hanıma
3.. baba motorumuza ne oldu diyen kızıma
4.. ne o çaldırdınmı diyen komşuma
5.. kasksız giderken gözüme kaçan böcüğe
6.. trafikte adam yerine koyulmamaya
7.. vfr800 ne oldunu bilmeyip gidip sırf hava olsun diye alan komşuma
8.. motora binmeyip garajda saklayan kayınpederime
9.. çin motorlarının alayına
10..tamirciyim deyip motorun anasını ağlatanlara
11.. orjinal deyip çakma parça kakalamaya çalışanlara
12..kırmızı ışıkta tip tip bakan yandaki araç şöförlerine
13.. choper motorların alayına
14.. mt01 isterken mt03 almaya karar verip internetten gördüğüm ilanla beni taa marmarise kadar götürüp motor sağlam deyip motorun haşatını bana gösteren satıcıya
15.. sahibinden.com da gördüğüm vfr yi bana istdiğim fiyata vermeyen satıcıya
16.. benzine habire zam yapan devlete uyuzuuummm... uyuzzz
1. itiraf - bende "motor alıcam yardım" deyip, çin malı alma skın bak şu, şu modellere bir bak hoşuna gideni al sonra çok üzülür motordan soğursun dememize rağmen 2000-3000 tl ye çin malı motor alanlara uyuz oluyorum. bu tarz motor alanların sonu hep şu şekilde oluyor;
motorun alacalı bulacalı boyasına aldanıp alıyorlar. sonra 300 km sonra egzos vidam düştü, egzosun içinden tıkır tıkır bir ses geliyor, km saatim titreyerek çalışıyor, benzin göstergesi çalışmıyor, ön frenim iyi tutmuyor, motrum sabah çok zor çalışıyor, motorumun her yerinden tıkırtı geliyor, servise gittim ama garantiye sokmadılar, servis çok kötü doğru düzgün ilgilenmiyorlar tanıdık bir servis varmı, motorum çok fazla yakıyor şeklindeşikayet ediyorlar
peki ben sana motoru almadan önce demedimmi çin malı alma diye? e dedim şimdi niye mıçını yırtıyosun o arızalı bu arızalı diye? abi bilmiyodum
sonra bu tipler sütten ağzı yandığı için yoğurtu üfleyerek yerler yani; bir japon yada italyan almak isterler ama onu bile çok sıkı araştırırlar. sonra bütçeye uygun bir makina alınır ve şöyle denir; " çin malından sonra bu motorda motora bindiğimi anladım, sakın çin malına bulaşmayın. işte bu apaçilere uyuz oluyorum.
2. itiraf - efendi gibi kırmızıda beklerken yanıma gelen saçma sapan markalı bir apaçinin cub yada commuter motoruyla aragazı verip yan yan bana bakmasından sonra bir anda gazlayıp gitmesine, küçücük motora araba egzosu ve neon led ışık takan apaçilere uyuz oluyorum.
3. itiraf - hayatında ilk kez motosiklet alıp sonra 125 cc lik motoru "modifiye ettim 160 yapıyor abi" diyenlere kafa atasım geliyor. ulan neyi modifiye ettin bir yazda bizde öğrenelim modifiye şu; tank pad, alta kırmızı pavyon işi neon lamba ve bir kaçta sticker yapıştırmış ve buna da modifiye diyor. haa birde dişli değişimi var onu unutmayalım, egzosa da 3 delik açtınmı modifiye tamamdır bu tipleri trafikten men etmek lazım bence, işte bunlarada ayar oluyorum.
oh be içim rahatladı
bu konu moto itiraf başlığını taşıyor(motor üzerinde yapılan bilinçli yanlışların anlatılacağı) ama daha çok moto çemkirme şeklinde devam ediyor ve yorum yapanlar da hep bu şekilde yorum yapıyor
demek ki camia olarak bir öncekilerin yorumlarına bakıyoruz yorum yazarken
Motosiklet kullanıcılarının birkaç, ama bir o kadarda sayısı hızla artan apaçiler yüzünden aynı kefeye konmasına;
150 cc motor alıp 150km hız yaptırmaya çalışıp birde bunları burada tartışanlara,
gerçekten uyuz oluyorum...
bencede başlık sapıtıldı yada bizim içimizdeki gerçekler bunlar
itiraflara bakılınca kimse kimseyi sevmiyor neredeyse herkez demekki bir birine ayaktan selam veriyor gibi
itiraf değildi motorcu lara uyuz olanlar diye bir başlık açsak iyi olacak bayakı hit olur gibi sankine şimdi bizede uyuz olanlara en baştan 4, veya 5 konudaki uyuz ilacını indirimle pazarlamaya hazırım
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
biraz beni tarif etmiş sanki fakat bazı küçük farklar var.
- kış ve soğuk problem değil, ben kışın kar olmadıkça binerim ama yazın sıcaklık 30 dereceyi buldu mu motor mevsimi kapanmıştır.
- sırf hafta sonları kullanmak benim de hoşuma gitmiyor, ama şirket araba vermiş, benzin bedava, köprü-otoyol bedava. üstelik gün içinde araba da lazım oluyor n'apayım.
- büyük oğluma kask, mont, eldiven buldum, birlikte motosiklete binebiliyoruz. ama küçüğü bir yere götüreceksem mecburen 4 tekere yöneliyorum.
Chopper motorlardan nefret ediyorum diyenlerden, chopperlarda nefret ediyor, bizleri sakın almasınlar diyorlar..
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
itiraflarda insanlar birazda kendilerini eleştirirler!!!!!!!!!!!
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
konu çemkirmeye döndü madem, kimse aman 500-600le başlama, hatta 250lede başlama, malsın sen kullanamazsın, illa çok basarsın ölürsün diyenlere uyuz olmuyormu :D:D
Now the world is gone. Im just one.
*yolu boş bulduğumda dibine kadar çekerim gazı ,
*arabaların arasından süratle geçmek acayip hoşuma gidiyor.
*hayvanlık yapacak derecede canıma kasteden araçların camlarına vurup küfretmek çok hoşuma gidiyor.
*elinde sigara sol kol dışarda aynalara bakmadan giden malların egzost ile akıllarını almaktan büyük haz alıyorum.
*kendini ve motorunun yapabileceklerini bilmez motorcular ışıklarda yanıma yanaşıp kem gözlerle süzüp ara gazı verdiklerinde , sanki onlarla yarışacakmış gibi hazırlanıyorum ışıklardan o gazla çıktıklarında arkadan seyretmek çok hoş oluyor.
*herhangi bir mekana tam teşekküllü korumalar ile girdiğimde masadaki kaskları ile konuşan zaten başkada koruması olmayan tiplerin utanıp başını çevirmesi ve görmezden gelmesinin aslında devekuşu gibi saklanmak olduğunu bilmek çok zevkli.
*trafikte zar zor yanıma gelip egzost sesini dinleyen ardından gaza gelerek varyeteye başlayan enayilere el sallayıp vites bile değiştirmeden uzamaktan büyük haz alıyorum.
daha da uzar gider ama okunmaz , o nedenle burada son veriyorum
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Ara sıra kişiliğimi yansıtmamasına rağmen,bir yarış motorunun üstünde olup meskun bir mahalde egzozu anıra anıra bağırtmak istiyorum(Tabi sadece bir hayal)!
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
ben polislere kılım çoğu egolarını tatmin etmekten başka birşey yapmıyor...
motora binmek için her yere gidilir...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)