racing tarzı hiç bir motoru sevmiyorum. eğilerek motor kullanmaktan nasıl bir zevk alıyorlar çözebilmiş değilim :D
Aynasız motor görünce tekmeyi vurasım geliyor.
Kendini beğenmiş,kompleksli,alaycı ifadelerle konuşan büyük motoru olduğu için kendini benden daha motorcu görenlere kıl oluyorum ve onları dövesim geliyor.
Kasksız,korumasız gezenlere değer vermiyorum çünkü onların ederi asfalta öpüşene kadar.
Kırmızı ışıkta yanıma gelip kapışalım mı diyen apaçi motorculardan nefret ediyorum.
La zaten 125 cc motorum neyin derdindesin sen
Işıklarda yanında durup selam verdiğimde bön bön bakan ya da karşı yönden gelirken selam verdiğimde, selam vermeyip devam eden motorcuya tekme atıp deviresim geliyor !
Motosikletli Kaplumbağa...
tofaşla dolaşan tiplere(bizim buralarda tıstakçı denir) uyuz oluyorum,
o açtırdıkları egsoz borularına teneke bağlamak istiyorum..
Trafik durduğunda motorun aradan yada en sağdan gecemeyeceği kadar dar yapılan yollara geldiğimde sinir oluyorum,hatta birde o yolların kaldırımından gitmeye çalışan kurye kardeşlerimizi görünce onları kardeşlikten sürmeyi istiyorum.
Amaaa en önemlisi Racing motorları da sevmeme rağmen onların çıkarmaması gereken kulak tırmalayan seslerini bize tattıran örümcek beyinli kardeşlerimize sinir oluyorum.
Takdir etmiyoruz tabii ama itiraf güzel Başlığın açılış amacıyla tam uyumlu....
bi itirafım daha var benim...
KÜçük cc'li motorların yanından geçerken hızımı artırıyorum. Arkamdan hep imrenerek baktıklarını düşünmek hoşuma gidiyo. Başka birinden duysam bunları ayar olurum belki ama napıyım öle işte
Not: Bu psikolojinin nedenini çözmek için çocukluğuma indim 125 cc kulanırken yanımdan geçen büyük cc'li motorlara nası imrenerek baktığım geldi aklıma
Yapmayın arkadaşlar.Nesli tükenmek üzere olan araçlara kötü davranmayalım.Bakın klipleri bile var onların :
http://www.izlesene.com/video/sahin-...-klibi/2723977
itiraf ediyorum...huzuru tesadüfen girdiğim bu firmanın web sitesinin intro müziğinde buldum...2 saattir aynı melodi...
http://www.sekosan.com.tr/
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
*Işıklarda yanıma durup 100 cc lik motorlarına hertürlü modifiyeyi yaptıklarını sanıp bana aragaz veren tiplere kıl oluyorum, akıllarını almadan bırakmıyorum. ( allahtan benim motor küçük olsada ybrlere cbflere cuplara falan gücü yetiyor )
*Acayip sinirleniyorum bi hakkım çiğnenince, birisi yolumu kesince yol hakkımı vermeyince yada ters bi hareket yapınca. Bağırıyorum korna çalıyorum el kol yapıyorum o şahinin içinden 4 kişi inse yapcak hiçbişey yok direk sopa
*Arkasına kız arkadaşını alıp korkutmak için aralardan makas atan kız arkadaşına bile kask taktırmayan döt kadar motorlarıyla kendilerinde ss varmış iması vermeye çalışan tiplere felaket kıl oluyorum.
*Minicik yaşlarıyla motora binen tiplere felaket gıcığım. 12 yaşında çocuk almış bi tane döküntü cup egzozu falanda açmış bağırta bağırta geçiyo, bikaç kere indirip dövecektim zor tuttum kendimi.
*Elektrikli pisikletlerin %95ine kılım. Ne kural tanırlar ne bişey. Kurallara uyun denince ben araç değilimki diyolar. YOlun ortasından giderken kızınca bende aracım dikkat etsene oluyo cevapları.
Ne çok kin dolu bi adammışım yahu ben.
[B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]
1-) ne idüğü belirsiz bir yerde köpeklerini bana saldırtan ve durup lan çek köpeklerini yoksa vururum dememe rağmen köpeğine saldır komutu veren (bizim burda kıskıskıs şeklinde oluyo yani "karabaş kıskıskıs" şeklinde) köpek tam beni ısıracakken çekip vurunca "abi ne yaptın o benim herşeyimdi ben köpeği tutmaya geliyordum" şeklinde birde utanmadan yalan söyleyen çobanlara
2-) o köpeği vurduğum yerde 10 metre ötemde durup hiç bir şekilde köpekleri kovmayan ve köpeği vurduğumda niye vurdun la garibanın itlerini diyen köylülere
3-) burda apaçiler hakkında yazı yazan adama bir sürü laf saydıktan sonra başka başlıklarda apaçileri yerin dibine sokanlara
4-) hiç bir şekilde kullanmadığını bırakın internetteki resimlerini bile yanlış gördükleri motorları öven veya yerin dibine sokanlara
5-) iki motosiklet arasında kalıp fikir sorana yok ikiside bi halt etmez diyip o motorlar hakkında aslında hiç bir fikri olmayanlara
aslında biraz daha sayarım ama bazılarının zoruna gider
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Elime bir tüfek alıp, türünü korumak için çiftleşmeyen her pandayı vurmak istiyorum, petrol tankerlerini açıp hiç görmeyeceğim fransız sahillerini kirletmek istiyorum.
DUMAN SOLUMAK İSTİYORUM
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)