abimin apaçi gibi motor kullanmasına ve motosikletimi bağırtmasına uyuz oluyorum
abimin apaçi gibi motor kullanmasına ve motosikletimi bağırtmasına uyuz oluyorum
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
ben son günlerde paketçilere uyuz olmaya başladım...
insanların yürüdüğü kalabalık kaldırımlarda sırf trafik dolu diye kaldırıma çıkıp insanları rahatsız etmelerini ve buna bağlı motor düşmanlığının arttığına kanaat getirdim...
ikincisi motoru değiştirdiktren sonra sattığı motora eskiden laf söyletmeyip daha sonraları onu yerin dibine sokan kullanıcılara gıcık oluyorum...
ben alkollu kullanmayı seviyorum, hatta dahada iyi kullandıgımı düşünüyorum.
Now the world is gone. Im just one.
iyice fight cluba benzemişsiniz
"siz dünyanın şarkı söyleyip dans eden pisliklerisiniz" Tyler Durdan
http://www.flashokey.com
niye sinir oluyon adam ne güzel evcil böcük besliyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 ----------
ben beni geçeni sevmem uyuz olurum altımdaki makine iyi degil ama sonuçta götürüyor beni her yere bide park sorunu var tabiki geçen pazar günü sabah motorumu bi sokaga park ettim gidiyorum kırmızı huyundaı getz korna çalıyo döndüm baktım adam bana laf koyar gibi motorunu çek kaldırıma, dedim sen çek dedi benim devamlı park ettigim yer senin motorunun oldugu yer dedim git işine babanın malımı sokak sende vergi ödüyorsun bende benim aracım 2 teker diye adam yerinemi koymuyosun dedim adam hala bana laf koyuyor bende motoru çalıştırdım adama bi güzel sövdüm gittim
motoru bisiklet gibi çekeleyip yer değiştirmeye çalışanlar, motorun tepesinde çok tehlikeli abi bunlar bıtbıtbıt konuşanlar, babasının motoru gibi oturup muhabbet eden fotoğraf çekinen tipler, tehlikeli-dikkatsiz araç kullananlar... çekip vurasım geliyo bunları, şimdilik aklıma gelen bunlar
Ninja
'Gardaş motoru bi alıviier.Araba çekeceeez de' diyerekten beyaz şahinin yarısı içinde yarısı dışında el kol hareketleri yapan tipleri öldüresim geliyor.
Atari kolum buzuldugunda böyle üzülmüştüm.
Bide motorumu sattıgımda...
benim de geçen sene hiç motordan anlamama rağmen gidip adamın lafına inanıp motor aldığım için kendime , bana motoru satan adamın benim motorum temiz ben ecza deposunda kuryeyim her gün motorumun bakımı yapılır ben arkamdam sövdürmem diyen(denyoya çok kızıyorum) adama hala kızıyorum onun yüzüne ikinci el almamaya karar verdim
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Şu anda motosikletim yok .
Okmeydanı-Avcılar arası araba ile gidip gelirken özelliklede havalar ısınmışken hepinize uyuz oluyorum
Ama hepinize fırsat olduğunda millete göstere göstere yol veriyorum
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
UYUZ ilacı alsak b u konuda fayda edermi acaba indirimli anlaşalım uyuz olanlara satarız,sürümden köşelik oluruk bakalım bunada uyuz olan olurmu,;;=???;)
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
- Ben sakin ve edepli bir sürücüyüm bu nedenle otobanda 250km/h asla geçmem. Ama yine de beni geçen olursa,sinir oluyorum.Insan gibi gitseler olmaz sanki!!!!
- Parmak arasi terliklerim vites degistirirken arasira takiliyor.Daha fenasi fren pedalinin ustunde de kayiyor.Uyuz oluyorum.!!!
- Sortumun ruzgarda parasut gibi havalanip,bacaklarimdan siyrilmasina ifrit oluyorum.
- Rüzgarin saçlarimi bozmasina gicik oluyorum. Biz bozulmasin diye kask bile takmiyoruz,bu sefer ruzgar bozuyor.Nerde bu devlet!!!!
- Motosikletin aynalarina da sardim. Ne o öyle essek kulagi gibi.Neyseki söktüm de kurtuldum.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)