Ben küçükkem hatırlarım köyde dedemlerde dururken yollarda hep tornavida para ve pim düşmüş oluyordu şimdi artık para falan düşüren yok :D :D hayatımda en çok 5 TL buldum
Ben küçükkem hatırlarım köyde dedemlerde dururken yollarda hep tornavida para ve pim düşmüş oluyordu şimdi artık para falan düşüren yok :D :D hayatımda en çok 5 TL buldum
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
cumartesi pazar toplamda 300 km den fazla yol yaptım
200 km si otobanda idi.
itirafım
korumalı mon yerine sivitşörtle sürdüm.
bu gün aptal gibiyim :(
What goes around, Comes back arround...
SS motor sevmeyenlerin zevki yok diyorum. Tamam sokaklar olmayabilir bu motorun kullanışı fakat gidişi ve o şekil duruşu çok güzel.
Birde ybr ye benzeten çin malları var onlara gıcık oluyorum.
birde benzin fiyatı çok kötü
1.Kedi,Köpek gördüklerinde sırf zevk olsun diye üstüne sürenlere
2.Hayvanlara eziyet edenlere.
3.Ve son olarakta yolda su içen kediyi görünce durup onun su içmesini bekleyen sürücüyü ellerinden öpmek istiyorum
Yerde 100 lira bulacam ve onu harcamıcam hıı?Görülmemiş şey değil
Bugün apaçilik yaptım,sadece kaskla 20 km sürdüm,
35 derece sıcakta amma iyi geldi be
zamanında kaskı koluma takıp sürmeyi denedim ama randıman alamadım.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-Yeni başlayanlara neredeyse "motora hiç başlama" tavrında yorum yapanlara, hayabusa al ve benzer birçok iğrenç espri yapanlara uyuz oluyorum. Bu tür arkadaşlar doğarken yanlarında motosikletle kafalarında kaskla doğuyor galiba.
-Ucuz motor alan arkadaşlara hayırlı olsun demeyip k1300r kapora başlıklarında yatıp kalkanlara uyuz oluyorum
vala ben cok para buldum ooo hata bi gün para bulcamm oglum dedim cok sıcaktı su alcaktık cocukken para yıoktu bi baktım arabanın altında para arkadaşlar dedi oglum kendin koyuo kendin alıyosun inanmadılar vala:D ama su cikolatam yediler:D en son 50tl buldum bugünde yüzsüzlük yapıp bi bayana cartdore supangile dondurması ısmarlattım:D hiçte tanımıyom:D
Motosiklet mucidi
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)