Tüm Motorcular Gözümüz Ayıyor
Reklamlar
-
Hava sıcaklıkları Pazar gününden itibaren 8-10 derece artacak, ancak yetkililer karların erimesi nedeniyle su baskını, taşkın ve çığ tehlikesine karşın vatandaşları uyarıyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, sıcaklık artışları hafta sonunda iç ve batı bölgelerde başlayacak. Bu artış gelecek haftanın ilk günlerinden itibaren yurt genelinde etkisini gösterecek. Buna bağlı olarak, hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarına, batı bölgelerinde ise mevsim normallerinin üstüne çıkacağı tahmin ediliyor. Yetkililer karların erimesi nedeniyle su baskını, taşkın ve çığ tehlikesine karşı vatandaşları uyarıyor.
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
Reklamlar
-
Valla benim için farketmiyo benartık kardan motorcu oldum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
Bende ayaz motorcusu ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
sen daha uyumadınmı yat sabah kalkamıycan soora
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
NTV gibi olmuş,eline sağlık...
-
Dün gece tüm Adana gurubu olarak motorluyduk hava sıcaklığı 0 derecenin altıydı. Biz dışardaydık. Yağmur olmadığı sürece sorun yok. Ancak havaların ısınması elbette güzel birşey hehe
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
yaşasın 30 kat giyinmekten kurtulacağız
-
Sabah kalkmak zor oldu be Salih . İşe yarım saat gecikmeli anca gidebildim ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
kurtulduk gerçi ben kardada sürdüm ama keyifli olmuyo kopçaz yani
-
yaa bende karda sirdüm ama yardıramamak devamlı yolu konturol etmek sinir
bide kenardaki karlar erisin diye kürekle yola atan tipler var onlara uyuz oluyorum
-
beni boşver de motoru üşütecem yazık
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Bu habeer erken gelmiş biz daha Güneş Duası yapmadan dualarımız kabul oldu sanırım
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
Antayanin sel sularinda surdum her gun walla motor yuzmeyi ogrengi. Ohh ya isinsin da rahatlayalim biraz.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
-
Ben bu meteorolojiyi Ulen bi kalktım ince ince kar yağıyor... Neyse yarın için 7 derece olacak diyor Ankara'ya, sonraki gün 9 sonraki gün 11. Bari bunlar tutsa bugünü kaçırdık
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
-
burda problem yok,büyük şeeeerde oturanlar düşünsün sular altında ya izmir ya istanbul yada antalya kalıyor adanada su yokki altında kalalım
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
bugün motorumu yıkadım ve bekliyorum.
[COLOR="Magenta"]Büyük farklar küçük ayrıntılarda gizlidir...[/COLOR]
-
ohh be sonunda hasta olmadan motora binebileceğim.
-
14 Ocak'dan beri motorum yatıyor.. Havaları ısınsa da şu hasret bir son bulsa.. Hayır benim garajım da yok. ARkadaşın garajında ve ha deyince çıkar sok yapamıyorum. O yüzden yatara kaldı garibim..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler