Evet, aynısını ben de yazmıştım ama dün Fransızların bir forumunda uzun kilometrelerde yapılan yolculuklarda (binli rakamlar) hiç sorun yaşatmamasından bahsedenleri okudum. Yani yaşamışlar da ufak tefek buji, sinyal vs gibi şeyler. Sanırım eski motorlarında yaşanan sorunları düzeltmişler, bir de en önemlisi yenilerde enjeksiyon var. Sadece eski motorların mekanik olarak daha basit uzun ömürlü ve kendi başına tamirinin daha kolay olduğunu söylüyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:11 ----------
Modeller birbirlerine çok benzediklerinden bence yanlış değil fakat artçı konforu daha iyi olan bir model seçebilirlerdi, artçısız motor zor satar. Fiyat konusu tabi ki en önemli nokta. Bir de servisini kimler verecek merak ediyorum. Böyle bir motoru Çin motoru servislerinin apaçi çıraklarına teslim etmek istemem.
Himalayan çıktı! Keşke ülkemize de gelse
http://www.gizmag.com/royal-enfield-...db1eb-91338109
https://www.youtube.com/watch?v=9lJL09QrPPY
Yunanistanda varmış bizde yok ://
Burada gördükten sonra baktım markaya gerçekten çok güzel özellikle himalayan çok hoşuma gitti keşke gelse ama işte aması var :/
Himalayan gelmeli turkiyede bu tarz bir motor yok, trk 502 ile beraber 20.000 alti olursa tutabilir.
410cc Himalayan'ın Hindistan fiyatı $3000 civarı olacak denmiş!!
Hadi olsun burda 18.000TL, millet havada kapar! :D
Motor ülkemizde fuar sonrası satışa çıkacak.
fiyat ise belli değil. Sitesinde fuar sonrası belli olacak deniliyor.
Ben Himalayan modelini çok beğendim inşallaha satışı olur
Soru: Bizde neden Royal Enfield yok? Cevap: Önceden getirmiyorlardi yoktu, şimdi 7.000 Euro o yuzden olmayacak.
Valla 125 lik bile olsa, almak isterdim
Fiyatlarına ne üflemişler öyle yahu, koşarak uzaklaştım
Raptor Riders
http://www.raptorriders.com.tr/
Sons Of Anarchy
7600 euro gördüm ben. hayırlı olsun, bu yıl 2 tane satar.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
beyler fuara gidemedim. Gidenler detaylı ilgilenenler bir anlatsın şunu ya. Fiyatlar 7600 euro mu cidden. bunun haricinde parça kalitesi vb konular nasıl şöyle yakından gördüğünüzde ne düşündünüz. izlenim yazabilecek olan var mı ?
Ben inceledim 7600 euro en ucuzu idi. Enfiled leri görmeden önce düşük kaliteli çelimsiz bir motor bekliyordum yalnız gerek boya gerek işçiliğine hayran kaldım işçiliği 10 numara bir motordu yani öyle bir havası vardı ki ne bindiğim 1000rr ne scramber lar bana o hazzı vermedi üstüne oturduğum zaman bende bundan bir tane olmalı dedim açıkcası
Yani anladigim şu mu olmalı ? Eger bu tarz motosikletler ile ilgileniyorsam gerek albenisi gerek işçiliği pişman etmez. Benim de şahsi kanaatim bu yönde açıkçası. Ha tabi keşke daha ucuz olsa idi. Ama bakalım umarım en kisa surede yakından görme şansı yakalarim.
Merhaba Arkadaşlar , alan test eden bekleyen var mı ? Daha sahibinden.com da ilanı bulunmuyor sanırım ?
artık ülkemizde de var fakat japon kazığıyla birlikte geldi
az önce 2.ellerine baktım değer kaybettiren bir motosiklet.
bakım masrafları ne kadar acaba?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)