Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

İrc Nasıl Bir Lastiktir?

Motovento
    REKLAM ALANI
    dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    irc kücük hacimli skuter ve cup tarzı motorlara uygun güzel lastikler yapıyor.

ha r25 cbr 250 gibi motosikletlerde irc varsa ve lastik değiştirmek istemiyorsanız birde koruma takozu almanızı öneririm hem şekil durur
    crxforever bunu beğendi.
    Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
    Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kefkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Irc ile anlas arasında hiç fark yok mu?
    Kimi idare eder diyor kimi çok kötü.Açıkçası alıp çöpe gitsin de istemiyorum.
    Arka lastik ölçüsü tamam da 90/90/17 ırc-anlas'tan başka ön lastik yok gibi maalesef..
    90/90/17 ön lastik tavsiyeye açığım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Anlas irc den daha iyi değil miydi ya

Alıntı kefkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Irc ile anlas arasında hiç fark yok mu?
    Kimi idare eder diyor kimi çok kötü.Açıkçası alıp çöpe gitsin de istemiyorum.
    Arka lastik ölçüsü tamam da 90/90/17 ırc-anlas'tan başka ön lastik yok gibi maalesef..
    90/90/17 ön lastik tavsiyeye açığım.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    ben bilmem, bugün benim ön lastik(irc) kaydı. göbekte arabanın birine yol vereyim dedim ve ön frene asıldım sonra kaydı ve kaymasıyla bırakmam bir oldu.

direksiyon yan döner dönmez hemen bıraktım ve istifim hiç bozulmadı çünkü hızım yavaştı zaten. irc yol tutuşu açısından yolun kalitesine göre değişiyor. bugün kaydım yol biraz asfaltı erimiş yoldu belkide o yüzden kaydı yani kaliteli lastik olsa bile kayardı belki.

parke taşlarda fena yol tutuşu var, baya bir yatırıyorum yine bırakmıyor yolu ve sert fren yapıyorum neredeyse arka kalkacak motorun ama yine ön teker kaymıyor.

asfaltta ise asfaltın tazeliğine göre değişiyor. huyumdur ön kaydırmak zevkli oluyor. varacağım yere geldiğim zaman dururken genelde ön kaydırırım.

REKLAM ALANI
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)