Düşünün bir gün böle bir koliyi yanlışlıkla kargo firması sizin evin önüne bırakıyor
Düşünün bir gün böle bir koliyi yanlışlıkla kargo firması sizin evin önüne bırakıyor
O kargo firmasının önünde sağlam bi egzoz sesi ondan sonra şehri terk ederim mutluluktaaan
Motorsiklet Serserilik Değil Bir Tutkudur...!!!{ Nasıl Yaşarsa Öyle Ölür İnsan...Biz Hızlı Olanı Seçtik...}[COLOR="Red"][/COLOR]Motorcu Olmak {G}üven {Ö}zveri {T}ecrübe İster !!! Herkez Motorcu Olamaz
Veya şöyle 2004 Suzuki Suzuki GSX-R 750 bulsan
Ninja-can +100000000000000 ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
adamlar yanlışlığı anlamadan koliyi hemen alıp yatağımın altına saklardım onlar gidincede offffffffffffffffffff
Abiii yaaa bu mesajım altından böyle bir paket cıkacagı hiç aklıma gelmemişti. Off offf CenkKeskin yaraladın bizi
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Sen bide beni bilsen mesajı hazırlarken ne kadar duygulandığımı
gönderelim herkeşe birer zuzuki yımahada isteyen vamı bidene de yımaha yollıverin gali
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
bana öle bi paket gelse kesinlikleşehri diil ülkeyi terkederim sonrada gelir adresimi değiştiririm beni bulamasınlar die
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
KARAKIZ adlı üyeden alıntı
Ahahaha Çok komiksin KARAKIZ ülkeyi terkettikten sonra geri adresi değiştirmeye gelicen demek benim adresi vereyim yeni adrese
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
bu motoru açlır
ömür boyu kargo arabalarını takip ederdim
HEP DAHA FAZLASINI İSTE
musti81 tuttum bu fikri bırakmıcam
bırak şehir değişmei adımı memleketimi herşeimi değişirimm beeee
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ya arkadaslar bu motosikletler pakette ne güzel duruyo öyle hemen almak istiyor insan paylasımın icin saol dostum
"" teknik olarak etnik""
oleeyyyy.....
harika olurdu bea.. mustinin taktiğini uygulardım..
CBR 600F Honda,
yav kargo bööle bişii yapsa kalpten giderim
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Hemen gider kendi adıma ruhsat çıkartırdım... İşi sağlama bağlamak lazım...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
Naylon fatura
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)