"Başlangıç motoru ne alayım?" sorusunu sorana yollanabilecek bir videodur:
http://www.vimeo.com/23289139
Slmlr,
Brkn
"Başlangıç motoru ne alayım?" sorusunu sorana yollanabilecek bir videodur:
http://www.vimeo.com/23289139
Slmlr,
Brkn
güzel bir video. yeni başlayacak bir arkadaşıma göderip izlemesini istedim hemen. teşekkür ederim...
Çok güzel noktalara değinilmiş ancak sadece scooter örneği olmamış. cbf150 eğer çok istenirse ss tarzı yzf r125 veya cbr 125 örnekleride konmalıydı diyorum. Birde scooterın o minik tekerlekler ile pekte güvenli olduğunu düşünmüyorum..
'1000lik olmaz 600lük olur ama' konusuna değinilmesi güzel olmuş..
bu adamın uslubuna hastayım
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
video için teşekkür ederiz abi motorsiklet sürmesine başlayacaklar için yararlı olacağını düşünüyorum motor alacakları zaman
başlangıç scooter denmiş ama vitesli küçük cc bir şey dense daha iyi olurdu. vites debriyaj alışkanlığı kazanımı konusunda daha faydalı olurdu.
Bir ara bizim sitedeki 600 lük ve litrelik tartışması geldi aklıma
Sahi nerelerde o Mersin li yiğit delikanlı?Litreliğinle mutlumu şu aralar
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Ben videoyu şuanda izleyemiyorum, ses de yok zaten... Nedir, sadece scooter lar üzerine yapılan bir inceleme/tavsiye mi yani?
#sürenadam
hiç resmiyet yok üslupta, gayet iyi
üstat bu videoyu tv deki programda da yayınladın mı?
scooter da motosiklet duygusu daha zayıf olduğu için düşük hacimli bir vitesli daha ideal diye düşünüyorum başlangıç açısından.
eğer ifrat noktasında düşünürsek scooter yerine mobylette tavsiye etmek gerek, gördüğüm bütün iyi motorcuların hatırı sayılır bir mobylette geçmişine sahip
Yahu Barkın bey scooter tavsiye ediyorsun ama fıstık gibi yeşil Z750 ile tek teker yapınca scooter ile motora başlamaya niyet edecekler yemimini bozuyor sonra.
Yanlış örnek oluyorsunuz efenim
Şaka bir yana,
Tavsiye niteliğindeki eğlenceli bu video için teşekkürler.
İlgiyle izliyoruz sizi.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Sunucu kendini cok gelistirmis. Espiriler, sunum cok rahatlamis. Konu 10 numara. Tebrik ederim. Bu videoyu izledikten sonra halen ne motor ile baslayacam diye biri soruyor ise, heleki SS makina diyor ise, hemen beyin nakline basvursun derim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
süper paylaşım için teşekkürler
şuanda sessiz izlemekle yetiniyorum akşama izleyecem
Ben bu altın elbiseli dayıyı seviyorum yahu incelemeleri çok güzel oluyor.
Ama daha çok paylaşım istiyoruz
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
eline sağlık...
mükemmelsiniz, tebrikler.
çok güzel yerlere dğeinilmiş .
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
muhteşem ama sukuter kelimesi beni çok güldürdü
İkarus
paylaşım için çok teşekkürler ve yeni paylaşımlarınızı merakla bekliyorum.
Carl Gustav videonun ilk saniyelerinde Z750R gördüm. Onun test videosu ne zaman yayınlanıyor?
Bu arada paylaşım için tşk
Harika egitici olmus
Lets do it all today and worry bout it all tomorrow
Çok kişi neden scooter tavsiye etmiş vitesli daha iyi falan demiş ama zaten videoda gayet güzel söylemiş. Daha 2 tekerlekli bir taşıtla trafikte nasıl gidilir, ne yapılır bilmeyen birisi vites, debriyaj derken yola ve çevresine yeterli dikkati veremeyebilir. Daha önce araba kullanmış birisi için çok sorun olmayacaktır belki ama ilk kez bir motorlu taşıt kullanan birisi için biraz daha karmaşık olabilir. Bunu vitesliyle başlanmaz anlamında söylediğini düşünmüyorum ama ilk kez trafiğe çıkacak biri için scooter küçük tekerleklerine rağmen daha güvenli olabilir.
Onun test videosunu yayınlamıştı zaten. Şu videonun içinde mevcut;
http://www.vimeo.com/22091921
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)