Adam king beyler dağılın
Valla abimiz çok doğru söylüyor hiç tecrübesi olmayan bir adam kesinlikle scooter la başlayıp önce trafikte sürmeyi öğrenip sonra küçük hacimli bi vitesliyle başlaması gerekli..
Adam king beyler dağılın
Valla abimiz çok doğru söylüyor hiç tecrübesi olmayan bir adam kesinlikle scooter la başlayıp önce trafikte sürmeyi öğrenip sonra küçük hacimli bi vitesliyle başlaması gerekli..
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
bana kalırsa 100 cc ve altı vitesli ile başlamak daha mantıklı...
yalnız dayının anlatım süper
-incinen cüzdanından çok gururun olur
birde skuter süperdi...
Şeytan İcadı
Bence söylediklerinde büyük ölçüde haklı.En azından scooter yerine 125-150 cc vitesli bir motorla da başlanabilinir diye düşünüyorum.Ayrıca dün gece İzmir'den İstanbul'a yapmış olduğum otobüs yolculuğunda,3 numarada otururken Manisa yolunda zifiri karanlıkta,siyah motor,siyah pantolon,siyah mont,siyah kask kombinasyonlu motorcu arkadaş otobüsün altında kalmaktan son anda kurtulduğu için 4 teker sürücülerine karşı olan ön yargım kırılmış durumda.SİMSİYAH GİYİNİRSEN KESİNLİKLE GÖRÜNMÜYORSUN.Bizzat olayın merkezinden tecrübe ettim.Şoför sövmekte haklıydı.4 TEKER SÜRÜCÜLERİ BİZİ FARK ETMEK İÇİN UĞRAŞMIYOR,BİZ KENDİMİZİ FARK ETTİRMEK İÇİN UĞRAŞMALIYIZ...Biraz uzun bir anı oldu ama,affınıza sığınıyorum.Ha bu arada sonuç mu,simsiyah motorcu arkadaş zifiri karanlığın içine karıştı ve gözden kayboldu.Şoför ise haklı olarak motorcuya o kadar kızdı ki,3 numarada duman altı oldumTIRLA KAFA KAFAYA GELEYİM KORKMAM,BU ŞEYTAN İCADINDAN TIRSIYORUM(Kaptanın sözü)...
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
esprili ve güzel bir anlatım teşekkürler
Bu abimizi herkes fırsat buldukca tvden takip etsin ki program yayından kalkmasın . Ben ilk başlarda cok basit diye düşünmüştüm anlatış tarzı yüzünden . Sonra internetten biraz bakınınca cidden doğru yaptığını anladım. Güzel bir program olmasının yanı sıra ciddi anlamda motosiklet adına tek program . Mümkünse bu program adına bi başlık sabitleyip her bölümü paylaşılsın
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Arkadaşlar peki 250cc ile başlamak çok sakat mı? Ben küçük bir ilçede olduğum için 2. el pazarı çok durgun yani aldığım motor bende baya bi kalacak gibi...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
İflahımızı kurutan meşhur soru...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)