0 yada 2. el motor alacak olan her kez okusun
Reklamlar
-
Arkadaşlar 26 nisanda 2. el bir motor aldım sigortasını yaptıraya gittim fakat yaptıramadım sorunu anlayamadılar yaklaşık 10 gün boyunca telefonla aramadığım yetkili kalmadı. Ne varki reklam olacak ama olsun Güneş sigortaya gittim. Sorunu hemen anladılar ve ''motor hacmi uyuşmazlığı'' olarak bana ilettiler ne yapmam gerektiğini sordum. Onlarda trafik tescile gidip 124.5 olan motor hacmini 124 olarak düzelt sorun hallolur dediler. Söylemek istediğim şu, o kadar sigorata şirketi gezdim birisi bile anlamadı kullandıkları sistem sorunu tespit edememiş anlaşılan. Sizler eğer bu şekilde bir problemle karşılaşırsanız motor hacminde ki küsüratı sildirin ertesi gün sigortaya takrar gidin büyük bir ihtimalle sorun hallolmuş olacaktır. İyi günler
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Reklamlar
-
aynı sorunu bikaç hafta önce arkadaşım da yaşadı 250 cc lik makinesi 249 küsür bişey göründüğü için devir işlemleri yarım kalmıştı.. avcılar mı bağcılar mı o tarafta biyerde trafik tescil varmış oraya gitmesi gerekiyordu..en son halledip sattı..
Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)
doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)