Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İstanbul'da motorcu montu nereden alınır yardım lütfen!!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    satılık cbr 125r arıyor
    arkadaşlar yeni bir motosiklet aldım mct 250 sağlam da kaskım var şimdide sizin önereceğiniz yerden ve önereceğiniz bir mont almak istiyorum fiyat olarak en fazla 250 tl verebilirim önerilerinizi bekliyorum. yardım için şimdiden teşekkürler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TutkuluAcemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kadıköy evlendirme dairesi karşısına git motomax falan var. Onun arkasında bir mağaza var orda roleff,richa v.s bulursun uygun fiyata. Ya da motomaxda daha ucuzları var tabi Difi.
    Türkçe giderse, Türkiye gider!

emre_tnl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kadıköy evlendirme dairesinin önüne git.. sırayla motomax,motocapro,mototal,motoplus,anes motor ,hudson deri, delta bisiklet(yamaha bayisii) hatta ismini bilmediğim 3-4 tane daha mağaza var.. hepside yürüyüş mesafesinde hepsini sırasıyla gez dolaş pazarlık yap beğendiğini alırsın... bu arada mototala girmene gerek yok çok pahalı ben girdim çıktım anlık oldu , birde müşteriyi küçümser bir tavır sergiliyorlar (mototal)
    Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!

kim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alternatif olarak sirkecide doğubank arkasında da bir çok dükkan var
    7 Tepe Motosiklet Kulübü

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    İstanbul gibi bir yerde, hele ki bu sitede reklamı dönen o kadar mağaza varken bunun için başlık açıyorsan diğer illerde yaşayanlar hiç mont falan almasın

Motosikleti
    satılık cbr 125r arıyor
    cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı emre_tnl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kadıköy evlendirme dairesinin önüne git.. sırayla motomax,motocapro,mototal,motoplus,anes motor ,hudson deri, delta bisiklet(yamaha bayisii) hatta ismini bilmediğim 3-4 tane daha mağaza var.. hepside yürüyüş mesafesinde hepsini sırasıyla gez dolaş pazarlık yap beğendiğini alırsın... bu arada mototala girmene gerek yok çok pahalı ben girdim çıktım anlık oldu , birde müşteriyi küçümser bir tavır sergiliyorlar (mototal)
    Belirtmeme gerek görmesem de yandaş vs vs sayılacağım için belirteyim motoplus ile alakam yok ama bence iyi bir firma.

Öncelikle Hein-Gericke bayisi olmaları (tek) beni en cezbeden nokta oldu.

Cumartesi Gölcükten kalkıp gidip HG botu 100 TL ye aldım (46-47 numara var sadece ) Ancak bir çok HG ürününde indirim var. Ayrıca HG ürünlerini bir çok SAYILI markadan kaliteli ve teknoloji olarak üstün buluyorum. Oraya bir gidin Uzun saçlı sakallı bir arkadaş var ismini bilmiyorum. Baya muhabbet ettik. H.sonu manyağın biri eşiyle gelip sizden bir bot 2 eldiven 1 maske aldı selamı var diyin indirim yapmazlarsa ben konuşurum onlarla

Şakası bir yana şuan dükkan deli gibi malzeme dolu. Fiyatlarına pek bakmadım ama HG nin yumuşak koruma sistemini merak ettiğinizi top deneyini duyduğunuzu söyleyin size göstersinler. Fikriniz değişecektir.

kyagmur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ F250
    bağcılar meydan da bi pasaj var orada bi abi var ölçülerini alıp dikiyor istediğin paraya istediğin şekli, yunuslara çalışıyor normalde tavsiye ederim çok uyguna geliyor

emre_tnl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belirtmeme gerek görmesem de yandaş vs vs sayılacağım için belirteyim motoplus ile alakam yok ama bence iyi bir firma.

Öncelikle Hein-Gericke bayisi olmaları (tek) beni en cezbeden nokta oldu.

Cumartesi Gölcükten kalkıp gidip HG botu 100 TL ye aldım (46-47 numara var sadece ) Ancak bir çok HG ürününde indirim var. Ayrıca HG ürünlerini bir çok SAYILI markadan kaliteli ve teknoloji olarak üstün buluyorum. Oraya bir gidin Uzun saçlı sakallı bir arkadaş var ismini bilmiyorum. Baya muhabbet ettik. H.sonu manyağın biri eşiyle gelip sizden bir bot 2 eldiven 1 maske aldı selamı var diyin indirim yapmazlarsa ben konuşurum onlarla

Şakası bir yana şuan dükkan deli gibi malzeme dolu. Fiyatlarına pek bakmadım ama HG nin yumuşak koruma sistemini merak ettiğinizi top deneyini duyduğunuzu söyleyin size göstersinler. Fikriniz değişecektir.
    Evet Motoplus çok iyi ama saçma birşey yapmışlar.Arkadaş sen mağazasın sıyah cam neden yaptırıyosun ?ne içerdeki malzemeleri görebiliyoruz ne bişey.. vitrin önemli malı vitrin sattırır. tonla mal var içerde ama dışardan bi bakıyosun simsiyah cam
    Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)