arkadaşlar yeni bir motosiklet aldım mct 250 sağlam da kaskım var şimdide sizin önereceğiniz yerden ve önereceğiniz bir mont almak istiyorum fiyat olarak en fazla 250 tl verebilirim önerilerinizi bekliyorum. yardım için şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar yeni bir motosiklet aldım mct 250 sağlam da kaskım var şimdide sizin önereceğiniz yerden ve önereceğiniz bir mont almak istiyorum fiyat olarak en fazla 250 tl verebilirim önerilerinizi bekliyorum. yardım için şimdiden teşekkürler...
Kadıköy evlendirme dairesi karşısına git motomax falan var. Onun arkasında bir mağaza var orda roleff,richa v.s bulursun uygun fiyata. Ya da motomaxda daha ucuzları var tabi Difi.
Türkçe giderse, Türkiye gider!
kadıköy evlendirme dairesinin önüne git.. sırayla motomax,motocapro,mototal,motoplus,anes motor ,hudson deri, delta bisiklet(yamaha bayisii) hatta ismini bilmediğim 3-4 tane daha mağaza var.. hepside yürüyüş mesafesinde hepsini sırasıyla gez dolaş pazarlık yap beğendiğini alırsın... bu arada mototala girmene gerek yok çok pahalı ben girdim çıktım anlık oldu , birde müşteriyi küçümser bir tavır sergiliyorlar (mototal)
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
Alternatif olarak sirkecide doğubank arkasında da bir çok dükkan var
7 Tepe Motosiklet Kulübü
İstanbul gibi bir yerde, hele ki bu sitede reklamı dönen o kadar mağaza varken bunun için başlık açıyorsan diğer illerde yaşayanlar hiç mont falan almasın
cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------
cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Belirtmeme gerek görmesem de yandaş vs vs sayılacağım için belirteyim motoplus ile alakam yok ama bence iyi bir firma.
Öncelikle Hein-Gericke bayisi olmaları (tek) beni en cezbeden nokta oldu.
Cumartesi Gölcükten kalkıp gidip HG botu 100 TL ye aldım (46-47 numara var sadece ) Ancak bir çok HG ürününde indirim var. Ayrıca HG ürünlerini bir çok SAYILI markadan kaliteli ve teknoloji olarak üstün buluyorum. Oraya bir gidin Uzun saçlı sakallı bir arkadaş var ismini bilmiyorum. Baya muhabbet ettik. H.sonu manyağın biri eşiyle gelip sizden bir bot 2 eldiven 1 maske aldı selamı var diyin indirim yapmazlarsa ben konuşurum onlarla
Şakası bir yana şuan dükkan deli gibi malzeme dolu. Fiyatlarına pek bakmadım ama HG nin yumuşak koruma sistemini merak ettiğinizi top deneyini duyduğunuzu söyleyin size göstersinler. Fikriniz değişecektir.
bağcılar meydan da bi pasaj var orada bi abi var ölçülerini alıp dikiyor istediğin paraya istediğin şekli, yunuslara çalışıyor normalde tavsiye ederim çok uyguna geliyor
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)