Yahu mete bir öğrenemedin gitti. Artık bi haltlar döndüyse ya münferittir ya da sehven
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
çok gözaltına alındım nezarette sabahladım ama sonrasında bir yanlışlık oldu denilip karakol amirinin odasında çay ikram edildim...
arkamda olman beni çok rahatlattı...
beni siz var ettiniz...
gece Elıntı 25 kez aradım o kadar uzun konuştu ki telde ulaşamadım skul yetişmiş imdadıma...
adalete inandığımdan değil zaten fiilim...polis devleti olduk...adaletin temsil ettiği savcının eli kolu polis...savcı önüne ne gelirse o bağlamda karar verir...siz ifade alıp polisin devreden çıktığını zannedersiniz ama polis savcıya yorum ve mütalaada bildirir bazen ve olayın seyri değişir...ben karanlığa haykırıyorum...
Başbakanın umrudamıdır sence ...o konvoylarda ne kazalar oluyor neyden haberi var ki...
Baba beni okula gönder sayın savcım beni içeri al...
ohh...
ya nolcak agam...maksat muhabbet...ben emniyet teşkilatında büyüdüm...çok polis dayağı yedim...pederden değil tabi...küçükken Diyarbakır Silvan Polis Karakolunu taşlayıp kaçarmışım...babam çok cam parası ödermiş...
evet abi yanlış yere mail atmışım... onlar doğru yere maili iletmezler tabi...bilgi edinme hakkımızda olmasa yalan olucaz...
polise iftira atmayın... o olayda elemanlar birbirine girmiş olay yerine sonradan polis gelmiş...
şimdi birde cadıllacları var...tam holivıd cıa ajanı oldular he...
http://www.hurriyet.com.tr/_np/2694/12852694.jpg
Önde Amerikan Cadıllac koruma aracı...sadrazamlarda alman mercedes bmwler...ssonra gel türk işadamlarından yerli arac bekle...
yerli arac vardı da...hatta olmayan yerli araclarda zırh vardı da biz mi binmedik...
Türk Polisi asildir... geçen devriye aracının hoparlöründe bir ses..."devrem napıyonn laaa..."
bu düzen değişmez...
bayağı hırpalandınız demek...hemen hastaneye gidip darp raporu alsaydınız...
+1
biraderim bizim bir lafımız var bilirsin...bana birşey olmaz...babama güvendiğim için bunları yazmıyorum...Hanefi Avcıya bile yapılanları biliyorsun...karşımdaki teşkilatın ne olduğunu biliyorum...korkularını tecrübelerini iyi olduğu alanları zaaflarını...polis düşmanlığı diye birşey yok...sadece polislerde birer memur...nasıl devletin diğer kadamelerinde memurlar varsa...onlarda 657 ye tabi devlet memuru...sadece memur...memurların asli görevi nedir...
Halka hizmet etmek.....amire iktidara değil...sadece halka...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bravo vallahi metehan çorluya gelmeden önce mesaj at sana birbucuk tekirdağ köftesi ve iki eline iki kahve biz böyle durumlarda yapılan hataları araştırıp sorgularsak düzene sokar yada önleriz kulak arkası yapınca azıtılır önüne geçemeyiz
evet yaşasın ben...
ovv tamam o zaman kahramanlar köfte ile beslenir... ya aga bu teşkilat zirvesi puslu dağ gibidir...bizim gördüğümüz sadece eteklerindeki gariban vatandaşa gücü yeten memur...elinde tesbih bir ayağı oturduğu koltukda bir ayağı kıçının altında ekip otosunda oturan amir bile gördüm yani...neler görmedik ki..Ankarada Silvanda İstanbulda... ha üst düzey polis memuru abilerimde mevcut onlarada güveniyorum işin aslı...beni kulağımdan çeke çeke karakoldan çıkaran müdür abilerimde oldu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
bunu demez ama korumanın başındaki adam der. merak etmeyin. başbakanda ben polisimi kimseye ezdirtmem der olay burada kapanır. mete bak iri yarı olmana bakmadan ezerler haberin olsun.
hatta babanıda al git bile diyebilirler. yaw gene siyasete alet olduk ii mi.
bu işin sonunda :
hani bir tekerleme vardır; su nerde inek içti, inek nerde dağa kaçtı, dağ nerde yandı bitti kül oldu. peki kül nerede onuda rüzgar savurdu. (yada onuda sen bul.)
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
mete_han Ç.
Bir motosikletçi polisiyesi
Uğraşlarındanızın herkese örnek olmasını diliyorum...
aga bir arkadaşımı emniyette bayağı hırpalamışlar zamanında...bana dediği şu oldu...ulen bu pkklılar boşa terörist olmuyor...devlet adına o kadar zulmediyor ki bazı kişiler intikam için teröristlere sempatin bile oluyor...işte böyle devleti temsil eden bir memurun devlete ve kendi annesine sövdürmesinin bir anlamı yok...
bayılıyorum o diziye aga...güzel benzetme...
en son dış hatlar terminalinde girdik polisle birbirimize...
sonrası aleyhime kamu davası açıldı...polise mukavemet hakaret davasına girdim kendi savunmamı yaptım...Bakırköy 26.Asliye Mahkemesi Hakimi beni haklı buldu... mukavemet ve hakaret davası düştü ama bir 69 lira idari para cezası yedim o koydu bak...bende 5188 sayılı kanuna dair eğitim aldım...gözaltına alma ve sonrası tüm ritüeli biliyorum...
bunlar kendilerini ne sanıyor anlamıyorum...beni herhalde gösteri yapan gariban öğrenci zannettiler...
susmaaa sustukçaaa sıraaaa sana gelecekkk...zbankkk cop kafanda...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)