Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Başbakanlık Koruma Şubeden Gelen Cevap Maili

REKLAM ALANI
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üstteki mesajımda belirgin olsun diye alıntılı yazdım ama yinede gözden kaçmış.

Not Mesajı: emniyet şeridinde seyreden bir motosiklete çarptı.
    Not Mesajı: Yavuz Uyan'ın kullandığı 34 FD 3405 plakalı motosiklete emniyet şeridinde çarptı.

Emniyet şeridinde seyrettiği söylenmiyor ki?... Ya lastiği patlamışsa?... Ya arıza yapmışsa?....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar malumunuz geçenlerde Başbakanlık korumalarının karıştığı bir kaza oldu...bir gariban skutırcı dostumuza arkadan çarptılar...bu husus zoruma gitti...teşkilatın içyüzünü bildiğimden polis memurlarının ne gadar gamsız ve vurdumduymaz olduğunu bildiğimden olayı merak edip bilgi edinme hakkımı kullanıp açıklama istedim...önce eve bir kağıt geldi...beni (kanun gereği sallayıp) muhatap aldıklarına dair....sonra 2 adet farklı mail geldi...bunları sizle paylaşmak istedim...konu MT de açıldı ve siyasi konular yazılmış kilitlenmiş skul tarafından...

..........

öncelikle kazayı hatırlatayım...

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2011/...ari_kaza_yapti

..............

Öncelikle Emniyete attığım mail...

"Bu Koruma polislerinin iyi eğitildiğinden eminmisiniz... Vatandaşla ilişkilerinden tutun da araç sürüşlerine kadar her hareketleri ofsayt…benim babam da emekli polis ama bu adamlardan tiksiniyorum…emniyetin adını çıkarıp halkın emniyetten nefret etmelerine sebep oluyorlar… bugün yine bir vukuatları olmuş…motosikletli bir vatandaşa arkadan çarpmışlar…yuh be…yahu bi doğru düzgün araç bile süremeyen bu zatlar nasıl güvenlik sağlayacaklar…."

Sonrası bana İstanbul Emniyetinden gelen mail...

From: "koruma" <koruma@iem.gov.tr...

"Sayın Mete &&&&&; e-mail belirttiğiniz üzere; “Koruma Şube Müdürlüğü personelinin (Koruma Polisleri) motosikletli bir vatandaşa arkadan çarpması” şeklinde bir olay vuku bulmamıştır. Diğer bir ifadeyle; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü personel ve aracının karışmış olduğu bir kaza söz konusu değildir. Meydana gelmiş bir kaza mevcut olsa bile, bu konuyla Şube Müdürlüğümüz personeli ve aracının bir ilgisi bulunmamaktadır.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü personeli, ilgili mevzuatın kendisine verdiği yetkiler çerçevesinde, kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları en iyi biçimde yerine getiren ve bu alanda özel eğitime tabi tutulan örnek ve başarılı bir birimdir.

Bilgilerinize rica ederim."

en son olarak Başbakanlık Koruma Şube Müdürlüğünden gelen mail...

ahmet aydemir" <ahmetaydemir58@gmail.com>Add sender to

"Koruma personeli, alanında uzman eğiticiler tarafından eğitime tabi tutlmakta ve uluslararası kabul görmüş üstün nitelikli bir eğitim formatında, gerek nazari gerekse uygulamalı olarak eğitilmektedir.

Ayrıca belirttiğiniz konu münferit bir hadise olabileceği değerlendirilmektedir."

bu da konuyla alakalı gelen bilgi detayı...

..............

şimdi Emniyet bu olayı yalanlıyor...durumu araştırmaya devam ediyorum...bu haberi yapan (CİHAN haber ajansındaki) muhabir arkadaşıda bulup kaynağını sorucam...bu işler bu şekilde tartışılır arkadaşlar...yani siyasete dem vurmaya veya işkembeden sallamaya gerek yok...ya boyalı güdümlü basının malum tavrı...ya da Emniyetin sallama prosedürü...

haberde bir detay var...diyor ki...

"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunda görevli koruma polislerini taşıyan otomobil, diyor..." bu detayı atlamış olabiliriz...yani olay basit bir trafik kazası da olabilir...ama kazaya karışan arac emniyete ait...yine gamsızca aracı motorun üzerine sürmüş olabilir...sirene basıyor ya o an önünde sis bile olsa çekilmeli...

neyin peşindeyim...polisin ne olduğunu zaten herkes biliyor...emniyet bunu yalanladığı için meraklandım... merak işte benimkisi...

ha birde şu detay var...Arac 06 plakalı...yani Ankara Emniyeti Koruma Şubeye bağlı bir arac..İstanbul emniyeti diyor ki bizle alakası yok...e doğru onlarla alakası yok...Ankara Emniyetiyle alakalı... dur birde Ankara Emniyetine mail atayım... canım sıkılıyor bu aralar...keşke beni gözaltına alsalarda sorgulasalar necisin sen hesabı...

bu konuyu açma sebebim sizinde bir derdiniz sıkıntınız olursa bunu resmi yollarla takip edin ....
    abi senden artık çok tırsıyorum ne olduğunu bi türlü çözemedim
    baban küçükken seni fazla dövdüde ondan mı polislere düşman oldun nedir
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Yahu mete bir öğrenemedin gitti. Artık bi haltlar döndüyse ya münferittir ya da sehven
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı sysroot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi tebrik ediyorum uğraştığından dolayı Adamlar yakında meraklanım gözaltı yapacaklar valla
    çok gözaltına alındım nezarette sabahladım ama sonrasında bir yanlışlık oldu denilip karakol amirinin odasında çay ikram edildim...

Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    müdür seni MT nin banlaması kesmedi galiba TC nin banlamasını istiyorsun...

mücadelen konusunda diyecek pek birşey yok sahanda su dövmek ile aynı ama arkandayız korkma ...
    arkamda olman beni çok rahatlattı...

Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyüksün abi seçimlerde oyum sana
    beni siz var ettiniz...

Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abi formunda yine.
    birde abi eklediğin fotoda ismi silmişin ama tc kimlik no duruyo kabak gibi
    gece Elıntı 25 kez aradım o kadar uzun konuştu ki telde ulaşamadım skul yetişmiş imdadıma...

Alıntı erimozel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kolay gelsin, ek olarak da helal olsun. İnşallah birşeyler öğrenebilirsiniz. Ama ben pek umutlu değilim çünkü bu ülkede adalet terazisi her zaman fakir ve güçsüzlerin tarafına eğilir... Zaten emniyet ve yargı artık kime bağlı bunu herkes biliyor.
    adalete inandığımdan değil zaten fiilim...polis devleti olduk...adaletin temsil ettiği savcının eli kolu polis...savcı önüne ne gelirse o bağlamda karar verir...siz ifade alıp polisin devreden çıktığını zannedersiniz ama polis savcıya yorum ve mütalaada bildirir bazen ve olayın seyri değişir...ben karanlığa haykırıyorum...

Alıntı osmanba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan kardeş motosiklete arkadan çarpma Konusu hakkında bilgim olmadi. Fakat Bu olay avrupa, avrupa dediğimiz ülkelerin herhangi birinde olmuş olsaydı konu gizlenmez detay açıklanırdı. Sn.Başbakanınımız beni koruyun derken yoldakı gariban vatandaşları çiğneyip geçin demez herhalde.

Başbakanın umrudamıdır sence ...o konvoylarda ne kazalar oluyor neyden haberi var ki...

Alıntı AmonRA34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan fazla karıştırma.Ergenekondan içeri atarlar bak sonra.
    Baba beni okula gönder sayın savcım beni içeri al...

Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    silindi neyseki

ohh...

Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla metehan bencede fazla kurcalama
    ya nolcak agam...maksat muhabbet...ben emniyet teşkilatında büyüdüm...çok polis dayağı yedim...pederden değil tabi...küçükken Diyarbakır Silvan Polis Karakolunu taşlayıp kaçarmışım...babam çok cam parası ödermiş...

Alıntı Atahualpa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan yanlış yere sormuşsun kardeşim. İstanbul ya da Ankara koruma şube ye değil; Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Dairesi Başkanlığı na sorman gerekir. Başbakanlık korumaları buraya bağlıdır.
    evet abi yanlış yere mail atmışım... onlar doğru yere maili iletmezler tabi...bilgi edinme hakkımızda olmasa yalan olucaz...

Alıntı cavro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu tip durumlar her zaman onlara göre münferittir
    polis hiç bir zaman aşırı şiddet kullanmaz

hayatlarını belirleyecek sınavı protesto ettikleri için 50 öğrenciye 75 çevik kuvvet polisi gelir bir güzel döverler öğrencileri
    ancak İstanbul'un göbeğinde molotov kokteyli atan adamları sadece izlerler
    polise iftira atmayın... o olayda elemanlar birbirine girmiş olay yerine sonradan polis gelmiş...

Alıntı aloavera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bahsi geçen siyah mondeo eskort aracı plakasını almamıştım ancak 06 lıyla başlıyor b.çekmece civarında oturuyor sanrım çünkü 3 sefer bu aracı görevi dışında gece b.çekmecede tüm eskort lambaları yanarken sokak arasında gezerken gördüm. ozamanda her halde genç polislerden biri tanıdıgı birine hava atmaya çalışıyor diye düşünmüştüm.
    şimdi birde cadıllacları var...tam holivıd cıa ajanı oldular he...

http://www.hurriyet.com.tr/_np/2694/12852694.jpg

Önde Amerikan Cadıllac koruma aracı...sadrazamlarda alman mercedes bmwler...ssonra gel türk işadamlarından yerli arac bekle...

yerli arac vardı da...hatta olmayan yerli araclarda zırh vardı da biz mi binmedik...

Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konunun başlığı mete_han takipte olsun

Alıntı myagdi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    türk polisi hiç öyle şey yapar mı? skutırlı geri geri gelip korumaların aracına çarpmıştır, sonra da kendini yere atmıştır. öğrencilerin polis copuna kafa attığı gibi...
    Türk Polisi asildir... geçen devriye aracının hoparlöründe bir ses..."devrem napıyonn laaa..."

Alıntı nadrov adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar uyanık olalım her konuda hakımızı arayalım namussuzlardan daha cessur olalım bu ülke için canlarını veren atalarımızın kemiklerini sızlatmayalım

bu düzen değişmez...

Alıntı ferhatdm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim hakkını arasan ne bu ulkede ,sene 2009 yıl sonu , kadıkoy modada abımle takılırken , m.... denız kulubunun bekcısı ıle tartıştık hiç yere , sonra arkadaşlarını çagırdı ordan nemalanan 5 memur geldi anan aşagı baban yukarı abımle bızı darp ettıler( adamların niyeti aşikar yanlız) adamlar sıvıl gıyımlı gorevlı degıl , gorevlı memur çagırdılar bızı karakola goturduler abimde bayagı darbe aldı olayda biz dedık sıkayetcıyiz arkadaş karakol amırı geldı olayı sordu boyle boyle dedık adam ne dese ıyı sız kımsınız kardeşim sızın ... neler neler savcı karşısına cıktık ne dese iyi arkadaşım namuslu polıs memurlarına hakaret etmeyin cevabını aldık sanki biz vatandaş namussuzmuş gibi ve hala bir sonuç yok amirin yargılanması için kaymakam onayı lazımmış neala nelala
    bayağı hırpalandınız demek...hemen hastaneye gidip darp raporu alsaydınız...

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Not Mesajı: Yavuz Uyan'ın kullandığı 34 FD 3405 plakalı motosiklete emniyet şeridinde çarptı.

Emniyet şeridinde seyrettiği söylenmiyor ki?... Ya lastiği patlamışsa?... Ya arıza yapmışsa?....

+1

Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi senden artık çok tırsıyorum ne olduğunu bi türlü çözemedim
    baban küçükken seni fazla dövdüde ondan mı polislere düşman oldun nedir
    biraderim bizim bir lafımız var bilirsin...bana birşey olmaz...babama güvendiğim için bunları yazmıyorum...Hanefi Avcıya bile yapılanları biliyorsun...karşımdaki teşkilatın ne olduğunu biliyorum...korkularını tecrübelerini iyi olduğu alanları zaaflarını...polis düşmanlığı diye birşey yok...sadece polislerde birer memur...nasıl devletin diğer kadamelerinde memurlar varsa...onlarda 657 ye tabi devlet memuru...sadece memur...memurların asli görevi nedir...

Halka hizmet etmek.....amire iktidara değil...sadece halka...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

mbuyuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC750X
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    memurların asli görevi nedir...

Halka hizmet etmek.....amire iktidara değil...sadece halka...
    büyüksün be aga
    Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bravo vallahi metehan çorluya gelmeden önce mesaj at sana birbucuk tekirdağ köftesi ve iki eline iki kahve biz böyle durumlarda yapılan hataları araştırıp sorgularsak düzene sokar yada önleriz kulak arkası yapınca azıtılır önüne geçemeyiz

Motosikleti
    Alıntı mbuyuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyüksün be aga

evet yaşasın ben...

Alıntı tr100a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bravo vallahi metehan çorluya gelmeden önce mesaj at sana birbucuk tekirdağ köftesi ve iki eline iki kahve biz böyle durumlarda yapılan hataları araştırıp sorgularsak düzene sokar yada önleriz kulak arkası yapınca azıtılır önüne geçemeyiz
    ovv tamam o zaman kahramanlar köfte ile beslenir... ya aga bu teşkilat zirvesi puslu dağ gibidir...bizim gördüğümüz sadece eteklerindeki gariban vatandaşa gücü yeten memur...elinde tesbih bir ayağı oturduğu koltukda bir ayağı kıçının altında ekip otosunda oturan amir bile gördüm yani...neler görmedik ki..Ankarada Silvanda İstanbulda... ha üst düzey polis memuru abilerimde mevcut onlarada güveniyorum işin aslı...beni kulağımdan çeke çeke karakoldan çıkaran müdür abilerimde oldu...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    Alıntı osmanba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan kardeş motosiklete arkadan çarpma Konusu hakkında bilgim olmadi. Fakat Bu olay avrupa, avrupa dediğimiz ülkelerin herhangi birinde olmuş olsaydı konu gizlenmez detay açıklanırdı. Sn.Başbakanınımız beni koruyun derken yoldakı gariban vatandaşları çiğneyip geçin demez herhalde.
    bunu demez ama korumanın başındaki adam der. merak etmeyin. başbakanda ben polisimi kimseye ezdirtmem der olay burada kapanır. mete bak iri yarı olmana bakmadan ezerler haberin olsun.

hatta babanıda al git bile diyebilirler. yaw gene siyasete alet olduk ii mi.

bu işin sonunda :
    hani bir tekerleme vardır; su nerde inek içti, inek nerde dağa kaçtı, dağ nerde yandı bitti kül oldu. peki kül nerede onuda rüzgar savurdu. (yada onuda sen bul.)
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti
    Honda Repsol olacak inş. :)
    mete_han Ç.
    Bir motosikletçi polisiyesi
    Uğraşlarındanızın herkese örnek olmasını diliyorum...

seyitster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi yakında seni de buharlaştırmasınlar ))

Motosikleti
    Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunu demez ama korumanın başındaki adam der. merak etmeyin. başbakanda ben polisimi kimseye ezdirtmem der olay burada kapanır. mete bak iri yarı olmana bakmadan ezerler haberin olsun.

hatta babanıda al git bile diyebilirler. yaw gene siyasete alet olduk ii mi.

bu işin sonunda :
    hani bir tekerleme vardır; su nerde inek içti, inek nerde dağa kaçtı, dağ nerde yandı bitti kül oldu. peki kül nerede onuda rüzgar savurdu. (yada onuda sen bul.)
    aga bir arkadaşımı emniyette bayağı hırpalamışlar zamanında...bana dediği şu oldu...ulen bu pkklılar boşa terörist olmuyor...devlet adına o kadar zulmediyor ki bazı kişiler intikam için teröristlere sempatin bile oluyor...işte böyle devleti temsil eden bir memurun devlete ve kendi annesine sövdürmesinin bir anlamı yok...

Alıntı mert helin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete_han Ç.
    Bir motosikletçi polisiyesi
    Uğraşlarındanızın herkese örnek olmasını diliyorum...
    bayılıyorum o diziye aga...güzel benzetme...

Alıntı seyitster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en son dış hatlar terminalinde girdik polisle birbirimize...

sonrası aleyhime kamu davası açıldı...polise mukavemet hakaret davasına girdim kendi savunmamı yaptım...Bakırköy 26.Asliye Mahkemesi Hakimi beni haklı buldu... mukavemet ve hakaret davası düştü ama bir 69 lira idari para cezası yedim o koydu bak...bende 5188 sayılı kanuna dair eğitim aldım...gözaltına alma ve sonrası tüm ritüeli biliyorum...

bunlar kendilerini ne sanıyor anlamıyorum...beni herhalde gösteri yapan gariban öğrenci zannettiler...

susmaaa sustukçaaa sıraaaa sana gelecekkk...zbankkk cop kafanda...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı seyitster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O iyiliği kim yapar ki..... Bulaşmazlar bile...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)