Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kredi çekme hakkında

REKLAM ALANI

motosiklet almak için 4000 tl kredi çekmek istiyorum .özelsektörde bordrolu olarak çalışıyorum. internetten neredeyse bütün bankalara başvurdum. başvurduğum bankaların çoğu önonay verıyor .bi kaç banka ise olumsuz cevap verıyor.finansbanka başvurdum kredi kartı ödemelerinde bi kaç kere gecikme olmuş o yuzden vermedi . gelelim sorumuza ilk olarak bu önonay veren bankalar neye göre göre önonay verıyor yani benim kkb (kredikayıtbürosu) kayıtlarıma bakarakmı onay verıyorlar yoksa belgelerle şubeden başvuru yaptığımızdamı bu kayıtlara bakılıyor. 2.sorum ise en kolay kredi alabileceğimiz bankalar hangileridir . önonay veren bankalar ( garanti,akbank,işbankası,citibank,teb) vermeyen bankalar ise (ing,bankpozitif,denizbank) .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Dogan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crypton T115
    Walla deniz bank bana 4200 tl ye kadar kredi veriyor ama neye gore veriyor. Sigortali calismiyorum ama kredi kartimi cok duzgun oduyorum onun icin snrm.

Alıntı Dogan88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Walla deniz bank bana 4200 tl ye kadar kredi veriyor ama neye gore veriyor. Sigortali calismiyorum ama kredi kartimi cok duzgun oduyorum onun icin snrm.
    bana internetten önonay vermedi ama neye göre vermedı bılmıyorm

Motosikleti
    FZR 600
    tabiki reklam olmasın ama (garanti)
    hayallerle yaşamak varya bitiriyor beni be... :farao:

groteks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda 750 shadow
    motoru galeriden alacaksan anlaşmalı bankaları ile hallediyorlar.
    bir çok kez kredi çektim ve şubeden şubeye değişiyor onay durumu. bankada bi tanıdığın varsa kolaylık sağlar.

Alıntı groteks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru galeriden alacaksan anlaşmalı bankaları ile hallediyorlar.
    bir çok kez kredi çektim ve şubeden şubeye değişiyor onay durumu. bankada bi tanıdığın varsa kolaylık sağlar.
    motor satışında anlaşmalı banka olayı bitmiş galiba .baydar yamaha hiç bulaşmıyor.honda ise en az 10000 tl de banka kredisi verıyor peki bu anlaşmalı bankalardan cekerken onay ihtimalı dahamı yuksek oluyor ?

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    KKB skoruna bakılıyor, gecikmen var ise, skorunun düzelmesi için borç bitim tarihinden itibaren ortalama 5 yıl geçmeli (bankadan bankaya bu süre değişmektedir)..
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    iş bankası yada garanti

Xallez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Calibre 250R
    Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor satışında anlaşmalı banka olayı bitmiş galiba .baydar yamaha hiç bulaşmıyor.honda ise en az 10000 tl de banka kredisi verıyor peki bu anlaşmalı bankalardan cekerken onay ihtimalı dahamı yuksek oluyor ?
    Peki bu daytona motor bu kredi işini nasıl hallediyor ? Bilginiz var mı ?

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Banka ön onayı senin puanına bakarak verir. Yani kredi kartı kullanıyormusun. Kullanıyorsan ödemelerini ne şekilde yapıyorsun vs vs.
    Ön onayı aldıktan sonra ise karar şubeye kalıyor. Bir takım bilgilerini inceliyorlar ve kredini alıyorsun.
    Bu arada internetten bankalara kredi için başvuru yapıp durma orda onaylanmayan başvuruların senin aleyhine oluyor. Bana akbanktan mesaj geliyordu sürekli 5000 tl krediniz hazır diye, iplemiyordum bende. Sonra ing ye gittim kredi için görevli arkadaş akbanktan 3 kere başvurum olduğunu ve olumsuz sonuçlandığını bildirdi. Bir arkadaşımda bu şekilde internetten bir sürü başvuru yaptı ve kredi kullanacağı zaman 3 bankadan kredi başvurunuz olumsuz sonuçlanmış puanınızı olumsuz yönde etkiliyor denildi
    Motosikletli Kaplumbağa...

Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Banka ön onayı senin puanına bakarak verir. Yani kredi kartı kullanıyormusun. Kullanıyorsan ödemelerini ne şekilde yapıyorsun vs vs.
    Ön onayı aldıktan sonra ise karar şubeye kalıyor. Bir takım bilgilerini inceliyorlar ve kredini alıyorsun.
    Bu arada internetten bankalara kredi için başvuru yapıp durma orda onaylanmayan başvuruların senin aleyhine oluyor. Bana akbanktan mesaj geliyordu sürekli 5000 tl krediniz hazır diye, iplemiyordum bende. Sonra ing ye gittim kredi için görevli arkadaş akbanktan 3 kere başvurum olduğunu ve olumsuz sonuçlandığını bildirdi. Bir arkadaşımda bu şekilde internetten bir sürü başvuru yaptı ve kredi kullanacağı zaman 3 bankadan kredi başvurunuz olumsuz sonuçlanmış puanınızı olumsuz yönde etkiliyor denildi
    benımkilerin çoğuna onay geldi . ama bu krediyi vereceklerı anlamınamı gelir yoksa gittiğim zaman kredi kartı odemelerınızde gecıkme olmus .puanınız düşük vs.vs şeylerlemi karşılaşcam onu merak edıyorum .
    şubeye neden gitmiyorum . çunkü bordroyu almam ayın 3 unu felan bulcak o yüzden gitmedim daha

Motosikleti
    honda 750 shadow
    bana 5000 tl kredi vermeyen bankadan galeri motoru almam için 12000 lira çekti benim adıma. ve bunu araç kredisi değil ihtiyaç kredisi olarak çekti. sigortam bile yoktu o dönem. japon motor satan değilde diğer bayilere bi bak ellerinde aradığın motor varsa yardımcı olmak yada ellerinden motoru çıkartmak için ellerinden geleni yaparlar. bu arada birde devlet memuru kefil yaparsan kendine onay hızlanır ben öyle yapmıştım.

Alıntı groteks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana 5000 tl kredi vermeyen bankadan galeri motoru almam için 12000 lira çekti benim adıma. ve bunu araç kredisi değil ihtiyaç kredisi olarak çekti. sigortam bile yoktu o dönem. japon motor satan değilde diğer bayilere bi bak ellerinde aradığın motor varsa yardımcı olmak yada ellerinden motoru çıkartmak için ellerinden geleni yaparlar. bu arada birde devlet memuru kefil yaparsan kendine onay hızlanır ben öyle yapmıştım.
    2. el motor içinde finans sağlayabilirlermi ?

Motosikleti
    CBF 1000 FA
    O kadar bankadan onay aldıysan eğer verir elbet birinden biri. Ama eski bordronla gidebilirsin bende öyle yapmıştım sıkıntı olmaz yani

Motosikleti
    Dragstar 650
    Kredi başvuruları skorlamaya düşmez o bankacı arkadaş sallamış biraz, Merkez bankası nezdindeki Kredi Kayıt bürosunda sadece kullanılmış nakdi ve gayrinakdi kredi (kefillik) bilgileri sisteme yükleniyor skorlamada kredi başvurusu sayısı önemli değil, biz mecburen borç bildirimi yaparız her ay ve kendi sorgulamamızı her ay yaparız ama puanımız hiç düşmez
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kredi başvuruları skorlamaya düşmez o bankacı arkadaş sallamış biraz, Merkez bankası nezdindeki Kredi Kayıt bürosunda sadece kullanılmış nakdi ve gayrinakdi kredi (kefillik) bilgileri sisteme yükleniyor skorlamada kredi başvurusu sayısı önemli değil, biz mecburen borç bildirimi yaparız her ay ve kendi sorgulamamızı her ay yaparız ama puanımız hiç düşmez
    Doğrudur tabi ben bankacının yalancısıyım Hatta o başvurularınız olumsuz sonuçlandığı için ve kredi kartı kullanmadığınız için çok yüksek değil onaylanma ihtimali demişti çok iyi hatırlıyorum

Motosikleti
    honda 750 shadow
    ben 2. el motor almıştım. yani sağlıyorlar ama dediğim gibi araç kredisi değilde ihtiyaç kredisi olarak

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    2. ele kredi çıkmıyor çünkü sıfır alıyorsun rehinli oluyor 2. el de rehin olayı olmuyor
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Dragstar 650
    Doğrudur tabi ben bankacının yalancısıyım Hatta o başvurularınız olumsuz sonuçlandığı için ve kredi kartı kullanmadığınız için çok yüksek değil onaylanma ihtimali demişti çok iyi hatırlıyorum
    Kredi kartının 3-4 tane olması ve hiç geciktirmemek skorlamanın en önemli kısmı tabiki ama borcunu düzenli ödeseniz bile limiti %75 aşmanız, işte bu kötü etkiliyor

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2. ele kredi çıkmıyor çünkü sıfır alıyorsun rehinli oluyor 2. el de rehin olayı olmuyor
    arkadaşın dediği gibi ihtiyaç kredisi olarak tanıdık vasıtasıyla sağlanabiliyordur muhtemelen .

ama merak ettiğim şu önonay konusu..banka bu önonayı bizim verdiğimiz maaş vs bilgilere göremi veriyor yoksa skor puanına sigorta kayıtlarına felan bakarakmı veriyor

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)