Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

İspiyonlamam Lazım

REKLAM ALANI
    _pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah hatta bu site biyerde sabitlense, çat çat ispiyonlasak elemanları
    ınternet explorerının sık kullanılanlar sekmesı en guzel sabıtlenecek yer

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:41 ----------

arkadaslar bende hzır bu konuyu gormusken sızlere bır sey sorayım. gecenlerde arabayı renoultun servısıne goturdum orda reno marka 2010-2011 tarzı bır araba vardı bellı yenı alınmıs cok kullanılmamıs usta elıne bayozu aldıgı gıbı dırek arabanın on camına vurmaya basladı ve camı catlattı ama arabanın baska hıc bır yerınde bısey yokdu bunun sebebı ne olabılır?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

arkadaslar bende hzır bu konuyu gormusken sızlere bır sey sorayım. gecenlerde arabayı renoultun servısıne goturdum orda reno marka 2010-2011 tarzı bır araba vardı bellı yenı alınmıs cok kullanılmamıs usta elıne bayozu aldıgı gıbı dırek arabanın on camına vurmaya basladı ve camı catlattı ama arabanın baska hıc bır yerınde bısey yokdu bunun sebebı ne olabılır?
    Eğer cam çatlak ve değişmesi gerekiyorsa daha kolay çıkması için tamamen parçalamadan camı kırıyorlar bazen. Böyle yaptıklarını gördüğüm oldu. Bir de olayın p..liğini düşünürsek. Araç kaskoluysa (yeni olduğuna göre yüksek ihtimal) yılda 1 kez cam değişimi için kaskonun hasarsızlığı bozulmuyor ve diğer hasarlar gibi prosedürü olmuyor. Sadece cam satmak için böyle bir şey de yapmış olabilirler ama pek de ihtimal vermiyorum böyle bir şeye.

Bir de aklıma gelmişken bir olay anlatayım. Adam kaskolu aracının kapısındaki sadece boyayla düzeltilebilecek ufak bir hasar için aracı servise bırakıyor. Ama aracı bıraktıktan sonra bir acil bir işi çıktığı için araç tamire başlanmadan geri alması gerekiyor. Gittiğinde aracın kapısı balyozla parçalanmış durumda. Sebebi servisin kapı sacını değiştirip daha çok para kazanması. Yani 3 kuruş para uğruna böyle şeyler oluyor.
    Not: Servisin neresi olduğunu sormayın, ısrarlarıma rağmen söylemedi. Ben de bilmiyorum.

Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.motosiklet.net/forum/cokl...k-uyarisi.html

Bosuna yaziyorsunuz elemana haber veriyim dedim kendisi fake.
    We are many...

Motosikleti
    Mondial MR250 DESTRO
    bizim komşumuzda aynı şekilde yapıyor ama adam bu konuda ustalaşmış anlamalı tamirci filan hepsini ayarlamış bu da benim ekmek param diyor geçiştiriyor her seferinde uyarmama ragmen nerde sarhoş nerde bi bayan sürücü var kendi hızla giderken önüne kırıp fren yapıyormuş arkadan vurdugu için o suçlu oluyormuş keşke bu kurnazlıkları başka yönlerde kullansalar bakın o zaman ne kadar gelişiyor Türkiye ama ne yapsak nafile bu tür insanlar her yerde ve çokda normal birşeymiş gibi karşılıyor bunu tuhaf ve yazıkkk esefle kınıyorum!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Alıntı Pisikleyt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok Zoruna Gidiyorsa Sende Yapacan Olacak Bitecek
    İşte 2023 e hazır bir Türkiye manzarası ne yaptık ne ettik bu hale geldik varolun

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    eskiden bu işten çok para kazananlar oldu ancak artık eskisi gibi değil
    sigorta şirketleri de uyandı ya küçük bir para ile oda kaza süsü için verecekleri hasarı karşılar karşılamaz yada hiç ödeme yapmadan dosyayı kapatıyorlar...

son 1-2 senedir bu yola başvurup çırak çıkanları seyredip çekirdek çitliyoruz..
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Sen ve senin gibiler gerçek Vatan hainidir benim nazarımda.
    Senden kaçtane varsa (.....)
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beyler tamam adam öldü
    şamaroğlanı gibi gelen geçen vurmuş zaten fakemiş
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    Ulen ne antika insansin millet uzaya cikiyor sen ve senin gibi orumcek kafalilar hala vatandasi ve devleti dolandirmakla mesgul (benim kullandigim kacak elektrik parasini senin cwbinden ciksin hadi hodri meydan ozel sirketlerin yeni uygulamasi )
    Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...

Motosikleti
    hyundai 125
    bizim marketin karşısında otel var,3kat+1 teras var,geçen yıl sahipleri değişmişti,sezon bitimine 1,5 ay kala çatısında yangın çıktı,

kış vakti tamir bakım derken herifler extra bir kat daha çıktılar,otel şimdi oldu 4 kat+1 teras

o yangın ın neden çıktığı belli oldu
    kadir 1973

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    ver bana plakayı ben hallediyim daha ne diyim biz her gün bunlarla uğraşıyoruz yolla plakayı

saintofdream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660Z
    Ben köpeğin dikkatimi bozması sonucu taksiye çarptım bişiy olmadı bana ama amortisör yamuldu. Trafik sigortam flam var. Kaza raporuda tuttuk karşı tarafta. Kusurlu olan ben olmama ragmen. Sigorta bana amortisör alır mı ?
    Stay Rude, Stay Rebel , Stay Sharp ON TWO WHEELS

Motosikleti
    Mondial MR250 DESTRO
    Alıntı saintofdream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben köpeğin dikkatimi bozması sonucu taksiye çarptım bişiy olmadı bana ama amortisör yamuldu. Trafik sigortam flam var. Kaza raporuda tuttuk karşı tarafta. Kusurlu olan ben olmama ragmen. Sigorta bana amortisör alır mı ?
    suçlu olan sensen eger karşılamaz diye biliyorum ama emin değilim

Motosikleti
    DL 650
    trafik sigortasında amaç aracın birbaşkasına vereceği zararı karşılamaktır. mesela suç oranınız 8/5 ise kalan 3 ü zarar neise size karşıtarafın sigortası öder.
    sigorta sahtekarlıgı ıspatlandığı taktirde yeni kanunlar nazarında ciddi cezalar içerir.
    Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
    Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
    F.S.M.HAN

RiDeR_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX RoadraceR
    Alıntı cbrl-ozkn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim komşumuzda aynı şekilde yapıyor ama adam bu konuda ustalaşmış anlamalı tamirci filan hepsini ayarlamış bu da benim ekmek param diyor geçiştiriyor her seferinde uyarmama ragmen nerde sarhoş nerde bi bayan sürücü var kendi hızla giderken önüne kırıp fren yapıyormuş arkadan vurdugu için o suçlu oluyormuş keşke bu kurnazlıkları başka yönlerde kullansalar bakın o zaman ne kadar gelişiyor Türkiye ama ne yapsak nafile bu tür insanlar her yerde ve çokda normal birşeymiş gibi karşılıyor bunu tuhaf ve yazıkkk esefle kınıyorum!!
    Allah korusun benim böyle önüme atlayıp bariz durduk yere fren yapsa ,hiç bi frenleme durumu yokken bunu yapsa o an gözüm döner sonucuna bakmam saldırırım adama ama o da kılıfını hazırlamış sarhoş veya bayan sürücüye yap kurtul oh ne güzel

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı cbrl-ozkn adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Motoru kaç paraki adamın yahu
    benim önüme atlayacak bu arkadaş
    vallahi motorcu falan bakmam veririmde veririm armut odunuyla sopayı,
    sonra gitsin sigortadan alsın parasını,artık o para motoramı yeter hastanesinemi bilemem

Motosikleti
    nx4 falkon
    Zamanında bu sigorta patlatma olaylarını yeni race makinası olan bazı arkadaşlarım yaptı.Şu an biraz yapmak zor.Ama imkansız değil.Hatta pek samimi olmadığım bi zat bu işten kazandığı paralarla şu an kızıltoprak ta servis açtı.Yaklaşık 3 yıldır da sigorta şirketleri yerine motosiklet binicilerine kitliyo.Arkadaşlar elbette yanlış ama memlekette kimse üçkağıt yapmasada fiyat düşmez.Kimse kaçak kullanmasa elektriğin fiyatının düşeceğini sanmayın.Asıl dolandırıcı asıl ahlaksız devlet.Benzinin fiyatından bunu anlayın.Ekmeğin fiyatından bunu anlayın.Bugün mecliste olup bu memleketin ekmeğini yiyip bu cumhuriyeti yıkmaya çalışan ihalelere fesat karıştıran cebinin yararını memleket meselelerinden önde gören soysuz köpekler sigorta patlatan elektriği kaçak kullanandan daha büyük şerefsiz daha büyük dolandırıcıdır.Bunlara neden izin veriyoz.Bunları neden şikayet etmiyoruz.Memleket zaten güllük gülistanlıkmı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı sozyurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zamanında bu sigorta patlatma olaylarını yeni race makinası olan bazı arkadaşlarım yaptı.Şu an biraz yapmak zor.Ama imkansız değil.Hatta pek samimi olmadığım bi zat bu işten kazandığı paralarla şu an kızıltoprak ta servis açtı.Yaklaşık 3 yıldır da sigorta şirketleri yerine motosiklet binicilerine kitliyo.Arkadaşlar elbette yanlış ama memlekette kimse üçkağıt yapmasada fiyat düşmez.Kimse kaçak kullanmasa elektriğin fiyatının düşeceğini sanmayın.Asıl dolandırıcı asıl ahlaksız devlet.Benzinin fiyatından bunu anlayın.Ekmeğin fiyatından bunu anlayın.Bugün mecliste olup bu memleketin ekmeğini yiyip bu cumhuriyeti yıkmaya çalışan ihalelere fesat karıştıran cebinin yararını memleket meselelerinden önde gören soysuz köpekler sigorta patlatan elektriği kaçak kullanandan daha büyük şerefsiz daha büyük dolandırıcıdır.Bunlara neden izin veriyoz.Bunları neden şikayet etmiyoruz.Memleket zaten güllük gülistanlıkmı.
    Ohoooo arkadaşım sen hala oradamısın yahu onlar 2023 uçuş planlarını açıkladılar,memleket bittiğinde kaçmak için uçaklarda hazır 4er 5 er tane
    Hepsi tatminde oldu
    sen hala tatmin olamadınmı

Motosikleti
    nx4 falkon
    Alıntı ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ohoooo arkadaşım sen hala oradamısın yahu onlar 2023 uçuş planlarını açıkladılar,memleket bittiğinde kaçmak için uçaklarda hazır 4er 5 er tane
    Hepsi tatminde oldu
    sen hala tatmin olamadınmı
    Doğru diyorsunda bunların kaçacağını falan düşünmüyorum.Çünkü başka yerde barınamazlar.5 LİRAYA BENZİN SATACAK ADAMI NEREDE BULURLAR ACEP........

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer cam çatlak ve değişmesi gerekiyorsa daha kolay çıkması için tamamen parçalamadan camı kırıyorlar bazen. Böyle yaptıklarını gördüğüm oldu. Bir de olayın p..liğini düşünürsek. Araç kaskoluysa (yeni olduğuna göre yüksek ihtimal) yılda 1 kez cam değişimi için kaskonun hasarsızlığı bozulmuyor ve diğer hasarlar gibi prosedürü olmuyor. Sadece cam satmak için böyle bir şey de yapmış olabilirler ama pek de ihtimal vermiyorum böyle bir şeye.

Bir de aklıma gelmişken bir olay anlatayım. Adam kaskolu aracının kapısındaki sadece boyayla düzeltilebilecek ufak bir hasar için aracı servise bırakıyor. Ama aracı bıraktıktan sonra bir acil bir işi çıktığı için araç tamire başlanmadan geri alması gerekiyor. Gittiğinde aracın kapısı balyozla parçalanmış durumda. Sebebi servisin kapı sacını değiştirip daha çok para kazanması. Yani 3 kuruş para uğruna böyle şeyler oluyor.
    Not: Servisin neresi olduğunu sormayın, ısrarlarıma rağmen söylemedi. Ben de bilmiyorum.
    benimn dediğim işlem arac sahıbının yanında yapıldı ama :(

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)