sahibinden'deki ilanların %95'i zaten bu şekilde kazasız, masrafsız saçmalığıyla dolu değil mi.
Güvenemediğim için zaten "0" parası biriktirmeye devam.
sahibinden'deki ilanların %95'i zaten bu şekilde kazasız, masrafsız saçmalığıyla dolu değil mi.
Güvenemediğim için zaten "0" parası biriktirmeye devam.
ya motoru alıp sağlam yetkili servise götürüp baktırmak lazım almadan önce... orası tamam diyosa artık yapacak bişey yok... servise ya da güvendiğiniz bi ustaya göstermeden almayın... ben o hatayı yaptım canım yandı, bi daha asla
Sahtekar herif, herkes burdan şikayet etsin arkadaşlar http://www.sahibinden.com/index.php?a=1035&b=47840870
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Üşenmedim şikayet ettim. Siz de şikayet edin.
Arkadaşlar burada sık sık böyle böyle kansızların ilanların paylaşalım ki haberimiz olsun.Sahibinden.com sitesine de şikayet etmeyelim bir kaç gün, iyice bellesinler bu şerefsizleri forumlara girenler.
Zaten dedemin bir lafi vardi, her zaman cok sevmisimdir;
"Alacagin ne olursa olsun eger secmesini bilmiyorsan, saticisini iyi sec" derdi.
Ilandan cok saticinin tavirlari bir cok yerde kendini ele veriyor...
A.Cenk Tuzun
Karsiyaka / Izmir
Bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Hiç olmazsa aramızdan birisi almaya kalkarsa dikkat eder. Bende şikayet ettim.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Erzincan'daki satılık movistar 600RR da gecen sene ; Rize'de büyük bir kaza yaptı.şasesi bile catlamıstı fakat yapıldı ve 12ooo liraya satıldı
Su an sahibi tamamen orjinal diyerek 17ooo lira istiyor;üstelik motorun tüm durumunu biliyor;
kanmayın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1320376/detay/
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bu başlık çok faydalı sabitlenmesi ve böyle ilanların buraya asılıp herkesin bilgilendirilmesi gerekli.
Hayır bu adamlar yüzünden yarın öbür gün motorumuzu satmaya kalkınca millet bize inanmayacak ona yanıyorum ben.
YOU WILL NEVER WALK ALONE
Ben şikayett ettim adamı sahibinden.com a
Motora bakmaya diye gidip adamı güzel bi dövelim, sonra da yaptığının yanlış olduğunu anlatırız
arkadaşlar, aynı adamın 1 ilanı daha var, 1000 tl ye satışı olmayan bir yamaha cygnus rs 125 satıyor. tam dolandırıcı bu adam...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7841696/detay/
En az 50 tane report mesajı gitmiştir Sahibinden'e. Daha neyi bekliyorlar?
www.motorumla.net
Bu konu bence de sabitlenmeli...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
şimdi bu adamı afişe ettik diyelim peki ya bilmediklerimiz. suçlu sadece bu adammı?
Öncelikle şunun çok iyi bilinmesi gerekir. alıcısı bulunmayan malı kimse satmaz. yada başka bir deyişle hırsız bir malı çalmadan önce satacagı yeri bulmuştur.
şimdi diyelimki pazara çıktınız spor ayakkabı bakınıyorsunuz.(örnek olması açısından söylüyorum) dolaşırken birde bektınız tezgahın biri adidas, nike vs dünyaca ünlü markalarla dolu. öncelikle taklit oldugunu düşündügünüz ayakkabılar yakından incelediginizde hiçte öyle olmadıgını gördügünüzde hatta daha iyi inceleyip orjinal oldugunu anladıgınızda satıcıya fiyat sordugunuzda alacagınız cevap 15 lira dese hangimiz bu mal nasıl bu şekilde ucuz satılır çaldın mı sen bunu diye satıcıya çıkışır. adam deseki çaldım satıyorum dese bile müşterisi elindeki malı bırakmaz.
yada başka bir örnek vereyim diyelimki alışverişte para üzeri alırken 20 tl sahte parayı yedirmişler. acaba hangimiz o sahte parayı başkasına yutturmaya çalışmayız. böyle bir olayla karşılaşmamak için o parayı alırken dikkat edeceksin.
biz toplum olarak böyle sahtekarlıklara prim veriyoruz.
talep ne ise arz da ona göre şekillenir. bu heryerde böyledir.
sahibindene girip almayı istedigimiz modeli aratıyoruz sonrada fiyata göre sıralatıyoruz kmsi az olana bakıyoruz. aynı fiyata aynı model aynı renk aynı ayarda motoru biri 5 bin daha fazla yapmış oldugundan digerine yöneliyoruz.
birde işin şu boyutu var diyelim 30 binde motor buldunuz ve gezmeyi seven birisiniz kafanızdan diyorsunuz ki ben bununla senede 20 bin yaparı önümüzdeki sene satmak istesem alıcı çıkmaz. o nedenle düşük kmli bakayım ki elimde kalmasın. böyle bir düşünce var oldugu sürece km hırsızlıgı artarak devam edecektir.
hal böyle olursa bu tür sahtekarlıkların önüne geçilmez.
toplum olarak raydan çıkmışız. birdahada kolay kolay düzelmeyiz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)