Sakin ol tamam honda sucks, kötü tü, kaka, hondanın dizel araçları var avrupada ama türkiyede yok tıpkı toyotanında yüksek hacimli motorlarını türkiyeye sokmadığı gibi binek araçlarında. Nedenide türkiyede ki motorinde partikül sayısı hala çok yüksek.
agility city 200 i daha yeni çıktı oda 2011 model ayrıca, 200 denmesine karşı 163 cc, tork ve güç değerleride pcx 125 le aynı. 200 inin çıkma sebebi ise karbiratörlü city 125 modelinin 5lt den fazla yakıyor olması (bunun sebebide 16" tekerlekleri) yani biraz argesi zayıf bir motordu enjeksiyonlu163 cc motorla bunu kotarmayı amaçlıyor kymco. İşin daha ilgincini ne üstünlüğü varmış diyorsun ya hani, tasarımından (hadi zevkler ve renkler tartışılır bunu geçelim) kullanılan sıvı soğutmalı motor (kymco hava soğutmalı) combined fren sistemi; bir scooterda ilkkez kullanılan stop and go sistemi, diye saysam sana yetmez bunlarada kulp bulursun gerçi.
Ha bak başka bişi daha söykeyeyim birde bunların egsoz borusu paslanıp ortadan ikiye ayrılmıyormuş,
Yinede Pcx 125 almazsam 200i almayı düşünüyorum yani ne ymco kötü dostum nede honda süper ama Ucuz etin yahnisi yaban olur derler ya o hesap herşeyin bir ederi var.
sevgiler saygılar bol güneşli sürüşler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:52 ----------
Baba Start stopu elciğin yanında açıp kapatabiliyorsun yani sen istersen çalışır, Parça fiyatı dersen ok Üstünlük dersen Düşük cc de onada ok derim ama şuda var aynı fiyata iki model var city 200i ve pcx 125, güç ve torkları aynı biri hava biri su soğutmalı birinde değişik ve yeni sitemler kullanılmış (ki yeni sistemler oturana kadar illa sorun çıkartır) diğeride Karbürtatörlü 125 cc nin çok yakmasına çare olarak 163 cc enjeksiyonlu çıkarılmış, motor başka modelde kullanılandan adepte, e kymco kullanan bir arkadaşımın başında binde bir olacak bir olay geldi ve motor kitlendi ustamız kendi insiyatifiyle başka bir motordan aldı taktı parçayı, buda nasıl oldu bilmiyorum ya sonra aylar sonra gittiğimizde kutuyu gösterip senin parça yeni geldi dedi, demem o ki yukarıda da yazdım ne honda çok kötü nede kymco çok iyi artılar eksiler var. ben görüntüye önem veriyorum ve pcx istiyorum ama olmazsa aynı fiyata 200 i de alabilirim kimseye ne pcx kral derim nede 200 i