Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Marka Düşmanı Bir MT Üyesinin Anatomisi...

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Xciting250i,Accent Era 110 HP
    Alıntı rebellion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    insafmı?
    Yaw ben en azından hondanın bazı motorlarını methederken bazılarını kötülüyorum
    Ama acun bütün honda motorlarına demediğini bırakmıyo.Mesela hondanın sw400'ü şahane motordur , SWT600 çok iyi fiyata çıktı piyasaya.Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yine bir mete_han klasiği oldu bu konu :=)
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bazı arkadaşlar Hondayı eleştirmenin nesi kötü diye soruyor haklı olarak...

olayın özüne halen inilememiş...

aynı kişi SYM yide göklere çıkarıyor...memleketin taşından toprağından sym fışkırsın istiyor...anladınız mı...bu durumda rahatsız edici...

Hondayı eleştirdiği için bu konu açılmadı...benden daha fazla Hondadan şikayetci ve canı yanmış kimse olamaz herhalde...kanımı emdi namussuz Honda...

hiç bir marka ne göklere çıkarılsın ne yerin dibine sokulsun diyorum...
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yine bir mete_han klasiği oldu bu konu :=)

SYM in...Honda out...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Honda için güvenli makina
    yamaha için biraz daha hızlı makina
    suzuki ve kawasaki için ise en hızlıları derler .....bence pazarlama ile ilişki olan bir genellemedir bu...kullanıcı beğenisi önce oluşturmali sonra yorum yapmalıdır derim...

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Çin malı motosıklet kullananları adam yerıne bıle koymuyorlar ki biz sesımızı cıkarmıyoruz hadı kardeşim kullandıklarımız değerınde bır motor yanı cbf yarı fıyatı ama kullandığımız motorun ıkı katı olan cbf nın benım kanımca bakın benım gözümde çinli bır motosıokletten farkı yok bende buna gıcık oluyorum ben honda alacaksam honda almak isterım ama ben markayım ben kalıteyım dıye mılletı soyup soğana cevırerek yan ayaklığına bıle artı para ısteyen cbf almam şu honda taraftarlığıda benı sadece cbf segmentınde gıcık edıyo coğu arkadaşım arka cantasında yedek yağı ile dolaşıyor ıkı zamanlı motosıklet gıbı yağ taşıyorlar yanlarında garıbım bır arkadaşım cbf sahıbı benım çinli motosıkletıme bındi aman dıyor tem den gıtmeyelım yahu sevgılı cbf i gıtmıyorkı garıbımın temde hızlanınca dıyorkı senın motorun ıyı gıdıyormuş dıyor eeee tabı sızler sadece honda hayat onda deyıp göklere cıkarıyorsunuz cbf i ama bızım çinlıler kakalak motor hele hele kullanıyorsan motorcu bıle değilsın ama ben aksıne çinliden vaz gecmıyorum alın hayatınızda hondanızda sızın olsun ama eksılerını anlatıpta yazana da laf etmeyın derım ama metehanında hakkını yemamak lazım cünki o herzaman cbf eksı artı yazmıştır benım lafım marka deyıpte önünü görmeyenlere

Alper41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    abi ortaligi karistirmakta ustune yok valla
    Fikirlere Kurşun İşlemez .

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bu arada acunu korkutup kaçırdınız galiba forumdan.Yazık çocuğa.Honda çok üstüne geliyo bi de siz gitmeyin üstüne.Gelin hepiniz taiwan malı xciting250i alın kilometresi 13 kuruşa dünyayı gezin.Nasıl reklam yaptım ama

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Necati abi sen de aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misalisin. Bir yandan Mondial var bir yandan Motorların padişahı BMW. Tabi söyleyecek laf bulamazsın. Aslında işin özü sende gizli bir konuşsan neler yazan kimbilir güzel abim.
    İşin özü ne biliyormusun dostum.
    Bindiğin motordan zevk almasını bileceksin
    Ne kadar ekmek,o kadar köfte misali
    Kusursuz motosiklet olmaz.Eğer kusursuz bir motosiklet yapılırsa,bir süre sonra insana zevk vermeyeceğine emin olabilirsinZira motosiklet kullanan kişi maceracıdır ve monotonluğu sevmez.
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    kurye işi yapan bir arkadaşımda vardı cg 125 250.000 km yi devirmiş,ne yağ eksiltiyor ne arıza çıkartıyor diyordu.sonra merak edip motoru açmışlar bakmışlar piston-sekman no problem kapatmışlar motoru işe devam haftasında keçeyi patlatıyor motor kol çıkarmış motor pert işini düzgün yapmazsan motorun suçu ne düzgün topla motoru.
    peşinden cbf 150 aldı Çinli üretim,ya kardeşim diyor durmadan sorun çıkartıyor bu cbf,yok kontak bozulur,yok yağ eksik çıkar nedir bundan çektiğim diyordu.halıcıoğlu köprüsünde giderken yol üzerine düşen bir tahta parçasının üstünden geçmiş 2 jant birden çatlamış yanaklar o şekilde eve gitmiş.2 jantı 80 tl ye kaynak yaptırdık-boyattık hemen sattı motoru 3.000 tl ye.
    bu arkadaşım her 1000 km de bir motor yağını değiştirirdi ve derdiki o halde bile 150-200 ml eksik çıkıyor yağ nasıl iş anlamıyorum.bende takılırdım Çin işi motor bu kadar olur markayı geç derdim,ama baktım çogunluk aynı dertten muzdarip artık üretim hatasımı desem kullanıcı hatasımı yoksa Çinlinin gazabı-mı.
    bende O zamanlar TVS Apache var,zaten O tavsiye etmişti Tvs daha sağlam güçlü diye.yakıt konusuna geldi mevzu dedi ben dolu depoyla 650-700 km yapıyorum dedim süper,kıyıköy'e gittik yolun çogunluğunda cbf'i ben kullandım maximum hız 120 km'yi geçmedi ve 420 km de benzin bitti ya dedim kardeş 250 km nereye gitti
    sen dedi çok sıkıştırdın motoru ya 150 cc motorun neresini sıkıştırcan zaten ederi 120 yapıyor.ben O zamanlar Tvs ile 680 km de rezerve düşmüştüm vayy be amma az yakıyormuş motor ama titreşim ve ıvır zıvır arızalar 2 Tvs yide satmama neden oldu.
    bayiye çok şikayette bulundum ama beni takan kim ve ya bizi takan kim adam sadece motor satmakla uğraşıyor gerisi boş.
    hiç bir markanın fanatiği olmamışımdır olmamda,motosiklet benim için bir araç,işimi görsün beni istediğim yere taşısın yeter markayı övüpte prim yaptırmaya niyetim yok sanki kullanıcısına bedava parça veriyorlar yasla yasla dur
    gün geçtikçe sağlam motorları daha adi malzemeyle üretmeye başladılar,belki Türkiye'ye özel üretimde olabilir araştırmak lazım.
    hayla YBR 'yi bisiklet gibi üretmeye devam ediyorlar
    birde bu cbr 125 yokmu birde R eklemişer sonuna alan R harfini görünce sanıyor 600 cc motor var altında gazlıyor sonra patlıyor bir yere
    motorun sağına soluna R harfi eklemeyin kardeşim Yurdum insanı duramıyor yerinde.
    konu nerden nereye geldi ;
    herkes haklı istediği yorumu yapsın ,ama İnsanları kırmadan.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kurye işi yapan bir arkadaşımda vardı cg 125 250.000 km yi devirmiş,ne yağ eksiltiyor ne arıza çıkartıyor diyordu.sonra merak edip motoru açmışlar bakmışlar piston-sekman no problem kapatmışlar motoru işe devam haftasında keçeyi patlatıyor motor kol çıkarmış motor pert işini düzgün yapmazsan motorun suçu ne düzgün topla motoru.
    peşinden cbf 150 aldı Çinli üretim,ya kardeşim diyor durmadan sorun çıkartıyor bu cbf,yok kontak bozulur,yok yağ eksik çıkar nedir bundan çektiğim diyordu.halıcıoğlu köprüsünde giderken yol üzerine düşen bir tahta parçasının üstünden geçmiş 2 jant birden çatlamış yanaklar o şekilde eve gitmiş.2 jantı 80 tl ye kaynak yaptırdık-boyattık hemen sattı motoru 3.000 tl ye.
    bu arkadaşım her 1000 km de bir motor yağını değiştirirdi ve derdiki o halde bile 150-200 ml eksik çıkıyor yağ nasıl iş anlamıyorum.bende takılırdım Çin işi motor bu kadar olur markayı geç derdim,ama baktım çogunluk aynı dertten muzdarip artık üretim hatasımı desem kullanıcı hatasımı yoksa Çinlinin gazabı-mı.
    bende O zamanlar TVS Apache var,zaten O tavsiye etmişti Tvs daha sağlam güçlü diye.yakıt konusuna geldi mevzu dedi ben dolu depoyla 650-700 km yapıyorum dedim süper,kıyıköy'e gittik yolun çogunluğunda cbf'i ben kullandım maximum hız 120 km'yi geçmedi ve 420 km de benzin bitti ya dedim kardeş 250 km nereye gitti
    sen dedi çok sıkıştırdın motoru ya 150 cc motorun neresini sıkıştırcan zaten ederi 120 yapıyor.ben O zamanlar Tvs ile 680 km de rezerve düşmüştüm vayy be amma az yakıyormuş motor ama titreşim ve ıvır zıvır arızalar 2 Tvs yide satmama neden oldu.
    bayiye çok şikayette bulundum ama beni takan kim ve ya bizi takan kim adam sadece motor satmakla uğraşıyor gerisi boş.
    hiç bir markanın fanatiği olmamışımdır olmamda,motosiklet benim için bir araç,işimi görsün beni istediğim yere taşısın yeter markayı övüpte prim yaptırmaya niyetim yok sanki kullanıcısına bedava parça veriyorlar yasla yasla dur
    gün geçtikçe sağlam motorları daha adi malzemeyle üretmeye başladılar,belki Türkiye'ye özel üretimde olabilir araştırmak lazım.
    birde bu cbr 125 yokmu birde R eklemişer sonuna alan R harfini görünce sanıyor 600 cc motor var altında gazlıyor sonra patlıyor bir yere
    motorun sağına soluna R harfi eklemeyin kardeşim Yurdum insanı duramıyor yerinde.
    Er5 de hararet yapıyomuş

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda Hornet 900
    CBF 250 hakkında söylediklerine çok güldüm :D allahta seni güldürsün.
    En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.

Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bi markayi tek bi ulkede yaptiklarindan tek bi model uzerinden degerlendirmek sacma.

Amerika da ne yag yakan Honda var ne boyle sacma model kavgalari.

Honda dan once bizdeki servislere ve musteri hizmetine sonrada kullanicilara kizin.

29 bin km de 600RR var tek agrizasi enjeksiyon oldu o da ustundeki egzostan dolayi.
    Canini cikarana kadar bastigim oluyor.

Bana misin demedi makina.

144 bin km de 600RR kullanan tanidigim var makina hala ilk gunku gibi gidiyor daha valfleri bile ayarlanmamis orjinal ici acilmamis.

Turkiye de alir miydim?
    Hayir.
    We are many...

Motosikleti
    Mondial 125 zn...Ufukta cbr 125 r : )
    Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşin özü ne biliyormusun dostum.
    Bindiğin motordan zevk almasını bileceksin
    Ne kadar ekmek,o kadar köfte misali
    Kusursuz motosiklet olmaz.Eğer kusursuz bir motosiklet yapılırsa,bir süre sonra insana zevk vermeyeceğine emin olabilirsinZira motosiklet kullanan kişi maceracıdır ve monotonluğu sevmez.
    Abi çok güzel demişsin be Ben çin malı scooterımdan memnunum.Ha eksikleri yok mu Ama batarsak aynı gemideyiz misali.Düşersek benimde canım acır,sevgili scooterımın da İşin açıkçası konudan da pek bir şey anlamadım ama...Hayat felsefem;En iyi motor bütçenin yettiğidir.Beğendiklerin ise sadece bir hayaldir.Bence tartışmaya gerek yok arkadaşlar.Herkes motorunun tadını çıkarsın Kazasız belasız sürüşler...

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı AmonRA34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Er5 de hararet yapıyomuş
    aynen öyle arkadaş
    yanımda yağ yerine SU taşıyorum,benzin bile gerekmiyor O derece hani

bazen yolda sıkıştırıyorum 215 km de hararet yapıyor,tabi bende hararet yapıyorum sıcaktan
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    黑穆拉特 chinese cub
    ohooooo naaaaaptınız yaw, duman etmişsiniz ortalığı, ne sinirli bi toplum olmuşuz öyle, ne kırarsınız birbirinizi, döferim hepinizi ha, daaaaalın len zaten motorda yeniyim ben çin malı kuba alcam abilerim hem ucuz hem bana motorun motor kısmını öğretir
    'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş KAWA kullanıyon diye seni sevmesemde bu yorumun harika
    şaka bi tarafa kardeşim sana tamamen katılıyorum sadece zamanında isim yapmış diye haybeye bi motora fazladan 3 ila 5 bin lira fazla para vermek hele hele bizim ülkemizde pek akıl karı değil
    arkadaşın biri benim hyo muhabbetime gıcık olmuş mesela
    haklı adam kendince çünkü herkese ybr alacağına git 250 hyo al diyorum
    ama hiç neden sormamış arkadaş
    nedenini ben yazim geçen sene yamaha ybr yi 5600 e kadar çıkardı şimdi internette 4000 liraya satıyo allah aşkına 125 lik motora (eğer kurye değilseniz) 4-5 bin lira vereceğinize 250 lik motor almazmısınız o paraya
    bu hyo meselesi değil ben şaksen gider bi çinli alırım yarı fiyatına amaç gezmekse neden fazla para verim ki
    vel hasıl kelam
    Metehan abi çok güzel başlık olmuş
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Metem bende sana cok fena ayar oluyom aslında

Bi ara acayip hyo dusmanlıgın vardı.

Sonra kanuni

Ve cümle çin malına verdin veriştirdin.

Son zamanlarda seni tanıyamaz oldum.

Ahhhh nerede o eski metehan....Ahhh
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    mete han bey bu arkadaş goruşlerını bıldırır kullanıcı bu yorumları ıster begenır ıster begenmez kışıyı bu kadar takıp etmenız guzel ama onunda o arkadaşınd kendıne gore artıları eksılerı vardır bızede onun soyledıklerıne ya ınanmak yada ınanmamak kalır kımseyı honda duşmanı dıye burd yargılamalıyız saygılar....
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete han bey bu arkadaş goruşlerını bıldırır kullanıcı bu yorumları ıster begenır ıster begenmez kışıyı bu kadar takıp etmenız guzel ama onunda o arkadaşınd kendıne gore artıları eksılerı vardır bızede onun soyledıklerıne ya ınanmak yada ınanmamak kalır kımseyı honda duşmanı dıye burd yargılamalıyız saygılar....

mete_han Nickli Üyeden Alıntı
    bazı arkadaşlar Hondayı eleştirmenin nesi kötü diye soruyor haklı olarak...

olayın özüne halen inilememiş...

aynı kişi SYM yide göklere çıkarıyor...memleketin taşından toprağından sym fışkırsın istiyor...anladınız mı...bu durumda rahatsız edici...

Hondayı eleştirdiği için bu konu açılmadı...benden daha fazla Hondadan şikayetci ve canı yanmış kimse olamaz herhalde...kanımı emdi namussuz Honda...

hiç bir marka ne göklere çıkarılsın ne yerin dibine sokulsun diyorum...

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1KQWh0HAf
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    nova 150 cc
    İT İTİ ISIRMAZ (metehan abinin imzasından alıntı. Güzelmiş aga. )

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)