Sürüş Esnasında ki Paranoyalarım...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
abi süper yaa tarzın :D ...bende haftada bikaç gün işe motorla gidiyorum..beylikdüzü-hadımköy-arnavutköy ..bu sabah sakin sakin hadımköyü geçtim bilenler varsa sazlıbosna gölüne inen bi yokuş var..hava güneşli yerler kuru şöyle yata yata döneyim virajları dedim..ama istanbulda yaşadığımızı unuttuk tabi..ilk virajın ortasında benim şerit komple ıslak hafif kayar gibi oldu ama düşmedik allahtan..Yani kısaca 15. maddeyi ekleyim..
15 ) 30 saniye önce ordan geçmediysen viraja asla sert girme kamyondan kum dökülür, tankerden su dökülür, arabadan yağ dökülür..Reklamdaki gibi ''burası istanbul''.
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
-
binmeyin şu şeytan icadına kardeşim....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
arifziyaar adlı üyeden alıntı
abi süper yaa tarzın :D ...bende haftada bikaç gün işe motorla gidiyorum..beylikdüzü-hadımköy-arnavutköy ..bu sabah sakin sakin hadımköyü geçtim bilenler varsa sazlıbosna gölüne inen bi yokuş var..hava güneşli yerler kuru şöyle yata yata döneyim virajları dedim..ama istanbulda yaşadığımızı unuttuk tabi..ilk virajın ortasında benim şerit komple ıslak hafif kayar gibi oldu ama düşmedik allahtan..Yani kısaca 15. maddeyi ekleyim..
15 ) 30 saniye önce ordan geçmediysen viraja asla sert girme
kamyondan kum dökülür, tankerden su dökülür, arabadan yağ dökülür..Reklamdaki gibi ''burası istanbul''.
ovvv yola düşmüş malzeme ...katil kamyoncuların kaplattığı uyduruk lastik parçaları... ama lastikler ucuz olsa olastik kaplama diye bir sıkıntı olmaz ayrı konu...
sametagir adlı üyeden alıntı
aga havalar sovuk zaten motoru bugün çıkarmışım değme keyfime oh mis...bir trafk var ama namussuz İstanbulun bize kazığı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
-
-
Yaşlandık be artık.Şehirlerarası yola çıkmayı hiç canım istemiyo.Bi gezmeye çıkınca benim kız 10 kere arıyo "nerdesin , ne zaman geliyon".Diğer araçlarla ilgili bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım ama yine de gözümü korkutuyolar.Git gide paranoyaklık katsayımız artıyo.Az yakan dizel araba da aldık.Şeytan diyo sat şu xcitingi arabayla gez.Bi yandan da kıyamıyorum.Her türlü kahrımı çekiyo , çok güzel motor.Elime biraz para geçince yazın ortasına doğru xcitingi satıp üzerine ekleyip f650 gs de alabilirim.Bu yaştan sonra ancak enduro paklar bizi.Büyük endurolarda gözüm yok.Ya f650gs alırım ya da küçük endurolardan alırım.
-
-
13. Uzun yolda kaderim kahrolası bir gaz telinin kopmasına ...bujinin ıslanmasına veya elektrikle alakalı çözülmesi çok zor bir sıkıntıya bağlı...
Yani : İşte bu en baba stresim...uzun yolda motorun birden gaz kesmesinden daha çok korktuğum bir şey yok...
+++++++++++
bazı apaçilerinde yolda beni sağlam motor sanıp, benimle kapışması (sanki altımda 1000rr var).. tırsıyorum, adamlar demir kutunun içindeler, herşeyi yapabilirler, nede olsa onlara bişey olmaz..hemen gaz kesiyorum, ''bırak gitsinler yaw'' diyorum
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
-
abi bende köpekleri eklemek istiyorum bu listeye kork mu yo rum fakat karanlık yolda aheste aheste giderken harrrrrrrrr diye atlıyor namussuzlar bi gece ödüm koptu
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
8 ve 13 deki korkularına aynen katılıyorum.Sebep;
-hiç iyi lastigim olmadı
-ulan akyarmayı çıkarken ateşleme beynim yansa şerefsizim kamyoncuya yem olurum..
Atari kolum buzuldugunda böyle üzülmüştüm.
Bide motorumu sattıgımda...
-
Cep telefonu sol üst cepte olacak! bacak kırık, motorun yanında yada metrelerce uzağında yatıyor olursanız en azından 112yi aramk için yoldan geçen birinin gelmesini beklemeyin!
-
F54 adlı üyeden alıntı
abi bende köpekleri eklemek istiyorum bu listeye kork mu yo rum fakat karanlık yolda aheste aheste giderken harrrrrrrrr diye atlıyor namussuzlar bi gece ödüm koptu
aynen katılıyorumm...
-
taksici,dolmuşcu ve otobüscülerden olabildiğince uzak olacaksın sol seritte giderlerken bir müşterinin işaretiyle en sağ şerite girerek önünü kapatıp hayatını karartabiliyorlar .
bknz : ben
-
Kadın sürücülerden her zaman uzak dur!
Yani: Trafikte onlara asla güvenme sağ gösterip sol çakabilirler.
-
kanucan adlı üyeden alıntı
kadın sürücü olayına katılıyorum,arabam varken başıma çok işler açmaya çalıştılar ama çok şükür kurtulabildim,bir keresinde ara sokakta gidiyorum boş yol,hani gürültü falan da yok ,birden zart diye biri park halinden önüme fırladı,deli gibi kornaya asıldım, aramızda 5 metre ya var ya yok,ALLAH tan yol biraz genişti hemen sağa manevra yaptım(bu arada hanım efendi soldan soldan geliyordu üstüme )hala durmadı o kadar yırtınmama rağmen. ileride kavşakta durdu,gittim yanına camı tam açıp başımı çıkardım bir de ne göreyim,5 bayan aynı arabada,gülüşüyorlar. dedim sen ehliyetini nerden aldıysan keşke ben de oradan alsaymışım,heralde bedavaya veriyorlar ben boşuna masraf etmişim
şimdi araba gitti bende sıra motora geldi,inş gelecek motorum ama korkuyorum işin açıkçası,birşey gelmez başıma inşaALLAH,kimsenin başına gelmez inşaALLAH. burada apaçi çok bakalım, hayırlısı...
güzel paylaşım abi,teşekkür ederim...
saygılarımla...
[COLOR="#DAA520"][/COLOR][B]Deveye sormuşlar neren eğri diye,bir türlü öğrenemediniz ALLAH sizi bildiği gibi yapsın demiş[/B]
-
mete_han adlı üyeden alıntı
7.Kaskla sakın kafa atma karşıdakine vereceğin hasarlar ağır olabilir basit yaralamadan değilde darptan yargılanabilirsin...alacağın ceza artar...
Yani : yanisi yok kaskla kimseye kafa atmayın işte...
forumcak mutlu oluruz...
üstü kevlar kaplı sert eldivenlerlede yumruk atmamak gerekiyor onlarda bayağı zarar veriyor karşı tarafa.direk çeneyi kırıyor okonuyada dikkat
kanucan adlı üyeden alıntı
motoruma çarpmadan ayağımı ezen kabiliyetli passat sürücüsü kadınlarla karşılaştımkesinlikle uzak dur.bu arada hayır ayağım açıkta değildi.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
-
Bu paranoyalar bizi uyanık ve hayatta tutar. Motosiklet üstünde rehavet iyi değildir. Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun...
-
Motorumu satıp bir kamyon alıcam...''ay'a çıkarmak istediklerim var''
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)