Paranoya iyidir.Motorcuyu hayatta tutar.
İlerisürüş tekniklerinde bu paranoyalara "öngörü" deniyor gari
Paranoya iyidir.Motorcuyu hayatta tutar.
İlerisürüş tekniklerinde bu paranoyalara "öngörü" deniyor gari
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Aman diyim kadın sürücülere dikkat edin.
Ne geldiyse başıma onlardan geldi.
birde memleketimizde adam gibi yol yok her yerde mutlaka logar kapaklarından tutunda yolda düzgün yapılmayan yamalar ekler, çok dandik oluyor çukurlardan kaçmak için ani sağa sola kaçmak çok tehlikeli oluyor.bendeki motorun amortisörleri sert olduğu için ben çukurlardan kaçmaya çalışıyorum saniye başı aynalara bakıyorum.yoksa içim dışıma çıkıyor,bu yüzden trafik haricindede düşüp zarar görebiliriz.
Birde tarfikte normal araçlar gibi yolun ortasından gidiyorum sonuçta bende bir araç kullanıyorum korna çalanlara yol vermiyorum.
abi naptın ya ben bidaha nası bincem motora şimdi
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Yorum yapacak bir şey bırakmadınız tşk.ler
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
*Kırmızı ışıklara asla ama asla güvenme. Dananın birisi sarıyı yakalamak amacıyla son gaz geçip sana çarpmasına milim kalabilir.
Yani: Yeşil yandığında ne olur ne olmaz etrafınıza bakın, yoksa o tepenize çıkacak olan araç sürücüsüyle kavga ediyorsunuz. ! (denendi, onaylandı)
*Grup sürüşünüze, bilmeyen, apaçi nitelikli insanları dahil etmeyin.
Yani: Sizi sollamak, size artislik yapmak, yanınıza gelmek, muhabbet etmek, gibi isteklerle sürüş halinde yanınıza gelip bütün konsantrasyonunuzu bozarlar, kazaya bile sebebiyet verebilirler. (nerdenmi biliyorum, çünkü hiçbi arkadaşım grup sürüşü yapmayı bilmiyordu, bağıra çağıra laf ede ede ben öğrettim )
*Trafikte arabaların arasından mutlaka ama mutlaka ama mutlaka ! yavaş geçin, arabaların durmasına güvenerek gerizekalı insanlar arabaların arasından karşıya geçiyor bazen.
Yani: Böyle bir durum yaşayınca kaçacak bir yer de olmuyor, güzel bir reflex eseri kurtarmayı becermiştim.
*Dolmuşculara, taksicilere, apaçi tiplilere trafik sıkışık değilse, yol hakkı sizinse bile yol verin.
Yani: 5 saniye gecikirsiniz belki ama, o arada emin olun kaza riskiniz çok azalır. Çünkü bu tiplerin sürekli acelesi vardır veya gaza basmak niyetindedirler.
*Motoru viteste unutmayın ! .P
Yani: Motoru viteste unuttuğunuzu unutup, kız arkadaşınızın yanında motora binmeden kaskı bağlarken marşa basarsanız, motor çat diye yere düşer! Hem motorunuz hem karizmanız çizilir !
*Kornayı çok kullanın.
Yani: Korkmayın kullanmaktan mereti. Hatta gidin kamyon kornası araba kornası falan alın, baktınız adam şüpheli bi hareket yapıyor, baktınız aradan cıkacak gibi asılın kornaya hiç çekinmeyin, canınızdan değerli mi.
Bu kadar geldi aklıma
[B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]
trafikte it gibi sürünen 4 teker sürücülerinin yanından geçerken çekememezliğinden kornaya asılmasının
nedenini sorma
sordun ağız dalaşına girme
ha ağız dalaşına girdin ve kaşıntısı tutmuş salağa girişmek gerekiyor ya o saniyede giriş
o saniyede girişmezsen senin ağız tadı ile kavga etmene mani olacak arabada oturan eşini ve çocuğunu gördüysen kavga hevesin kaçmış demektir.
basıp gitmek gerekir artık, çünki arabada oturan o çocuğun gözlerindeki endişe ve korku bitirir seni ...
saygılar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bende nedense kimsenin arkasında gidemiyorum arkadaş. aniden frenlere asılcakmış gibi geliyor. adam gidiyor halbuki yolunda
Now the world is gone. Im just one.
keko onlar konu dışındaydı...geyiğimizde yaparız aslanlar gibi...o kadar totoşsunki makaranın dibine vurup sonra beyefendi üye hesabı köşene çekiliyorsun...az garagterli ol hacım...sende mahallenin dul karıları gibi çekirdek çitleyip sırf makara peşindesin...bak içinde olduğun konunun şanına schılaccı...sana uyuz oluyorum bu ara taktım aga çeki düzen ver kendine... ama hiç delikanlı olmuyon ya ona yanıyorum...az erkek ol lan...bende sanal kahpeyim ama yan çiziyorum de len...
benimde en büyük paranoyam , yolda angutun teki hani aşırı riske sokar seni sinir olursun da fitnelik yaparsın , yaptıktan sonra topuk kaçarsın falan işte , o kaçma sırasında sadece düşersem yakalayabilir diye düşünürüm ve düşersek mıçtık enayi yakalayacak diye de korkarım
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
abi bende o yoldaki çizgilere ayar oluyorum acayip kaydırıyor
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
sıkışık trafikte sorun yok ama trafik birden tahmin etmeyeceğin şekilde açılırsa işte o zaman .ıçtın...
sen ağzın açıkken gelicem ziyaretime ganga...
o namussuz çızgılar bazen zeminden yüksek oluyor evet nasıl oluyorsa boya değilde sanki ayrı bir beton yükseklik...
bende 600 lük yavru olsun trafikte biri bana ibnelik yapsın yanaşırım soluna söverim arabasına 1 tekme atarım kaçarım bana yetişsinde göreyim ben o ibneyi ama yapamıyorum neden altımda scooter var gücü yetmiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)