Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sürüş Esnasında ki Paranoyalarım...

REKLAM ALANI
    necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Paranoya iyidir.Motorcuyu hayatta tutar.
    İlerisürüş tekniklerinde bu paranoyalara "öngörü" deniyor gari
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aman diyim kadın sürücülere dikkat edin.

Ne geldiyse başıma onlardan geldi.

kopan çocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Ramzey 125 Q- 2012 YBR 125 ESD
    birde memleketimizde adam gibi yol yok her yerde mutlaka logar kapaklarından tutunda yolda düzgün yapılmayan yamalar ekler, çok dandik oluyor çukurlardan kaçmak için ani sağa sola kaçmak çok tehlikeli oluyor.bendeki motorun amortisörleri sert olduğu için ben çukurlardan kaçmaya çalışıyorum saniye başı aynalara bakıyorum.yoksa içim dışıma çıkıyor,bu yüzden trafik haricindede düşüp zarar görebiliriz.
    Birde tarfikte normal araçlar gibi yolun ortasından gidiyorum sonuçta bende bir araç kullanıyorum korna çalanlara yol vermiyorum.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi naptın ya ben bidaha nası bincem motora şimdi
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

speedy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    Yorum yapacak bir şey bırakmadınız tşk.ler

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    birde kaza yapıp engelli kalmaktan ayağımın kolumun kopmasından tekerlekli sandalyeye mahkum kalmaktan ...felç kalıp anne babaya eşe muhtac kalmaktan da korkuyorum...

Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abi sen aşırı derecede psikopatsın senin bu durumuna çok üzülüyorum
    :
    tanıyı koydun...bir 600 lüğüm olsaydı offf...hiçbi sıkıntım kalmazdı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Kymco CK 125 ~ 2005
    *Kırmızı ışıklara asla ama asla güvenme. Dananın birisi sarıyı yakalamak amacıyla son gaz geçip sana çarpmasına milim kalabilir.

Yani: Yeşil yandığında ne olur ne olmaz etrafınıza bakın, yoksa o tepenize çıkacak olan araç sürücüsüyle kavga ediyorsunuz. ! (denendi, onaylandı)

*Grup sürüşünüze, bilmeyen, apaçi nitelikli insanları dahil etmeyin.

Yani: Sizi sollamak, size artislik yapmak, yanınıza gelmek, muhabbet etmek, gibi isteklerle sürüş halinde yanınıza gelip bütün konsantrasyonunuzu bozarlar, kazaya bile sebebiyet verebilirler. (nerdenmi biliyorum, çünkü hiçbi arkadaşım grup sürüşü yapmayı bilmiyordu, bağıra çağıra laf ede ede ben öğrettim )

*Trafikte arabaların arasından mutlaka ama mutlaka ama mutlaka ! yavaş geçin, arabaların durmasına güvenerek gerizekalı insanlar arabaların arasından karşıya geçiyor bazen.

Yani: Böyle bir durum yaşayınca kaçacak bir yer de olmuyor, güzel bir reflex eseri kurtarmayı becermiştim.

*Dolmuşculara, taksicilere, apaçi tiplilere trafik sıkışık değilse, yol hakkı sizinse bile yol verin.

Yani: 5 saniye gecikirsiniz belki ama, o arada emin olun kaza riskiniz çok azalır. Çünkü bu tiplerin sürekli acelesi vardır veya gaza basmak niyetindedirler.

*Motoru viteste unutmayın ! .P

Yani: Motoru viteste unuttuğunuzu unutup, kız arkadaşınızın yanında motora binmeden kaskı bağlarken marşa basarsanız, motor çat diye yere düşer! Hem motorunuz hem karizmanız çizilir !

*Kornayı çok kullanın.

Yani: Korkmayın kullanmaktan mereti. Hatta gidin kamyon kornası araba kornası falan alın, baktınız adam şüpheli bi hareket yapıyor, baktınız aradan cıkacak gibi asılın kornaya hiç çekinmeyin, canınızdan değerli mi.

Bu kadar geldi aklıma
    [B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]

Motosikleti
    Alıntı Hyp33Rx adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu kadar geldi aklıma
    başka bişey kalmadı hacım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

trafikte it gibi sürünen 4 teker sürücülerinin yanından geçerken çekememezliğinden kornaya asılmasının

nedenini sorma

sordun ağız dalaşına girme

ha ağız dalaşına girdin ve kaşıntısı tutmuş salağa girişmek gerekiyor ya o saniyede giriş

o saniyede girişmezsen senin ağız tadı ile kavga etmene mani olacak arabada oturan eşini ve çocuğunu gördüysen kavga hevesin kaçmış demektir.

basıp gitmek gerekir artık, çünki arabada oturan o çocuğun gözlerindeki endişe ve korku bitirir seni ...

saygılar

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Paranoya iyidir.Motorcuyu hayatta tutar.
    İlerisürüş tekniklerinde bu paranoyalara "öngörü" deniyor gari
    Paranoya belki öngörü olarak tanımlanabilir... Ama Paranoyaklık, öngörüşlü olarak tanımlanamaz... Daha ilerisi şizofren zaten....
    Biz bunlara APACHİ diyoruz...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Paranoya belki öngörü olarak tanımlanabilir... Ama Paranoyaklık, öngörüşlü olarak tanımlanamaz... Daha ilerisi şizofren zaten....
    Biz bunlara APACHİ diyoruz...
    ülen totoş şu MT de var ya taş üstüne koyduğun bir tane taş yok paylaşım yok...kel geldin fodul gidiyon hacım... ya eleştiri ya kulp takayım sevdası zero bir üyesin hacı...ben yönetici olsam seni atardım forumdan...

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ülen totoş şu MT de var ya taş üstüne koyduğun bir tane taş yok paylaşım yok...kel geldin fodul gidiyon hacım... ya eleştiri ya kulp takayım sevdası zero bir üyesin hacı...ben yönetici olsam seni atardım forumdan...
    senden faydalıyım ya kekoro.... SEnin saçma sapan ''bidon'' ya da ''harddiske kulp takma'' konularından iyidir konularım...

Biz gerçekçiyiz olm..senin gibi sanal alemde fink atmıyoruz... Klavyeci değiliz en azından...

Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck

xxxxxxxxxxxxxxxx

bende nedense kimsenin arkasında gidemiyorum arkadaş. aniden frenlere asılcakmış gibi geliyor. adam gidiyor halbuki yolunda
    Now the world is gone. Im just one.

Motosikleti
    keko onlar konu dışındaydı...geyiğimizde yaparız aslanlar gibi...o kadar totoşsunki makaranın dibine vurup sonra beyefendi üye hesabı köşene çekiliyorsun...az garagterli ol hacım...sende mahallenin dul karıları gibi çekirdek çitleyip sırf makara peşindesin...bak içinde olduğun konunun şanına schılaccı...sana uyuz oluyorum bu ara taktım aga çeki düzen ver kendine... ama hiç delikanlı olmuyon ya ona yanıyorum...az erkek ol lan...bende sanal kahpeyim ama yan çiziyorum de len...

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    benimde en büyük paranoyam , yolda angutun teki hani aşırı riske sokar seni sinir olursun da fitnelik yaparsın , yaptıktan sonra topuk kaçarsın falan işte , o kaçma sırasında sadece düşersem yakalayabilir diye düşünürüm ve düşersek mıçtık enayi yakalayacak diye de korkarım
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keko onlar konu dışındaydı...geyiğimizde yaparız aslanlar gibi...o kadar totoşsunki makaranın dibine vurup sonra beyefendi üye hesabı köşene çekiliyorsun...az garagterli ol hacım...sende mahallenin dul karıları gibi çekirdek çitleyip sırf makara peşindesin...bak içinde olduğun konunun şanına schılaccı...sana uyuz oluyorum bu ara taktım aga çeki düzen ver kendine... ama hiç delikanlı olmuyon ya ona yanıyorum...az erkek ol lan...bende sanal kahpeyim ama yan çiziyorum de len...
    De hadi, takıl formuna.... Açtırma ağzımı....

mbuyuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC750X
    abi bende o yoldaki çizgilere ayar oluyorum acayip kaydırıyor
    Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.

Motosikleti
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimde en büyük paranoyam , yolda angutun teki hani aşırı riske sokar seni sinir olursun da fitnelik yaparsın , yaptıktan sonra topuk kaçarsın falan işte , o kaçma sırasında sadece düşersem yakalayabilir diye düşünürüm ve düşersek mıçtık enayi yakalayacak diye de korkarım
    sıkışık trafikte sorun yok ama trafik birden tahmin etmeyeceğin şekilde açılırsa işte o zaman .ıçtın...

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    De hadi, takıl formuna.... Açtırma ağzımı....
    sen ağzın açıkken gelicem ziyaretime ganga...

Alıntı mbuyuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bende o yoldaki çizgilere ayar oluyorum acayip kaydırıyor
    o namussuz çızgılar bazen zeminden yüksek oluyor evet nasıl oluyorsa boya değilde sanki ayrı bir beton yükseklik...

Farukxtm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    bende 600 lük yavru olsun trafikte biri bana ibnelik yapsın yanaşırım soluna söverim arabasına 1 tekme atarım kaçarım bana yetişsinde göreyim ben o ibneyi ama yapamıyorum neden altımda scooter var gücü yetmiyor

Motosikleti
    Alıntı Farukxtm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende 600 lük yavru olsun trafikte biri bana ibnelik yapsın yanaşırım soluna söverim arabasına 1 tekme atarım kaçarım bana yetişsinde göreyim ben o ibneyi ama yapamıyorum neden altımda scooter var gücü yetmiyor
    kaçarken bi yere tosladın mı vay haline...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)