Dün gece 01 : 15 sularında kafam biraz dalgın ödemelertimi vs vs düşünürken birden evden çıktım indim aşağıya dükkanımdan motosikletimi çıkardım YALOVA ARAŞTIRMA deniz kenarı sakin güzel piknik alanlarının olduğu yola girdim ağır ağır gidiyorum kaskımı çıkardım koluma taktım nefes alayım rüzgarı hissedeyim kafamı dağıtayım dedim aşağı yukarı 30 km civarı hızım sabitlemişim öyle giderken abi ölüyorumm kurtar abii yardım et abii diye bi ses karanlığın içinden ağaçların arasından ! Tereddüt ettim ıssız kimse yok gece karanlık sonra durdum birden geri dönüp sesin geldiği yere gittim
Ne görsem beğenirsiniz ! 18 Yaşlarında bir çocuk almış 1 şişe şarap çıkmış ağaca içmiş içmiş inmeye çalışırken düşmüş kalmış orda bahsi geçen yoldan 1 km ilerleyince yalova devlet hastanesine çıkıyo yol ! Aldım çocuğu bindirdim motora Tutun diyorum kendine gel aç gözlerini diyorum çocuk bi sağa sallanıyo motorun üstünde bi sola en sonunda tek elini çektim öne doğru ben tuttum bi yandan motor kullanıyorum hastahaneye girdik polisler sorgu suhal sen mi çarptına geldi muhabbet derdimi anlatana kadar sabah oldu hastahanede sabah oldu çocuğun durumu iyi geldi yanıma abi çok seviyodum be dedi sağol gel sana 2 bira ısmarlıyım teşekür anlamında dedi evini sordum yakın dedi iyi dedim döndüm eve geldim
GÜLSEMMİ AĞLASAMMI BENDE BİLEMEDİM.!