Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ağlayan sarhoş hikayesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ooo viraGOO
    Dün gece 01 : 15 sularında kafam biraz dalgın ödemelertimi vs vs düşünürken birden evden çıktım indim aşağıya dükkanımdan motosikletimi çıkardım YALOVA ARAŞTIRMA deniz kenarı sakin güzel piknik alanlarının olduğu yola girdim ağır ağır gidiyorum kaskımı çıkardım koluma taktım nefes alayım rüzgarı hissedeyim kafamı dağıtayım dedim aşağı yukarı 30 km civarı hızım sabitlemişim öyle giderken abi ölüyorumm kurtar abii yardım et abii diye bi ses karanlığın içinden ağaçların arasından ! Tereddüt ettim ıssız kimse yok gece karanlık sonra durdum birden geri dönüp sesin geldiği yere gittim

Ne görsem beğenirsiniz ! 18 Yaşlarında bir çocuk almış 1 şişe şarap çıkmış ağaca içmiş içmiş inmeye çalışırken düşmüş kalmış orda bahsi geçen yoldan 1 km ilerleyince yalova devlet hastanesine çıkıyo yol ! Aldım çocuğu bindirdim motora Tutun diyorum kendine gel aç gözlerini diyorum çocuk bi sağa sallanıyo motorun üstünde bi sola en sonunda tek elini çektim öne doğru ben tuttum bi yandan motor kullanıyorum hastahaneye girdik polisler sorgu suhal sen mi çarptına geldi muhabbet derdimi anlatana kadar sabah oldu hastahanede sabah oldu çocuğun durumu iyi geldi yanıma abi çok seviyodum be dedi sağol gel sana 2 bira ısmarlıyım teşekür anlamında dedi evini sordum yakın dedi iyi dedim döndüm eve geldim

GÜLSEMMİ AĞLASAMMI BENDE BİLEMEDİM.!
    [B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial 125 zn...Ufukta cbr 125 r : )
    "sağol gel sana 2 bira ısmarlıyım teşekür anlamında dedi" Burası güzelmiş...Doğru olanı yapmışsın.Paylaştığın için teşekkürler

en doğru olanı yapmışsın kardeşim iyilik yap denize at o iyilik bir gün döner bulur seni

Forumdan Uzaklaştırıldı
    sarhoş adamı motora bindirmekle hata etmişsin,yolda düşüp ölseydi tek kusurlu sen olurdun
    112 ye haber vermek daha doğru davranıştır.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    savaş abinin dediği gibi keşke 112yi arasaydın.
    ama komik bi anı olmuş
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    ooo viraGOO
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sarhoş adamı motora bindirmekle hata etmişsin,yolda düşüp ölseydi tek kusurlu sen olurdun
    112 ye haber vermek daha doğru davranıştır.

Üstadım haklısın ama hakikaten öyle bi bakıyodu ki aklıma bile gelmedi 112 yol araç trafiğine kapalı olduğundan belkide gidebileceğimizi düşündüm !

Ama tabiki mantıklı olan 112 yi aramaktı
    [B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    güzel anı olmuş , bende diğer arkadaşlar gibi keşke 112 yi arasaydın üzerine risk almasaydın diyeceğim , birdahaki sarhoş yine ağaçtan düşerse söyle ona içip içip ağaca çıkmasın

bu arada bahsetmiş olduğun sahilin yalova il olmadan önceki halinide gayet iyi bilirim o zamanlar motosikletlede dolaşamazdın , sarhoşlar çimlerde sereserpe, tenhalarda piizleniyorlardı,şimdi yalova il oldu ya asayişte bayağı sıkılaştı , demekki artık ağaçlara çıkmak moda olmuş
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    ooo viraGOO
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel anı olmuş , bende diğer arkadaşlar gibi keşke 112 yi arasaydın üzerine risk almasaydın diyeceğim , birdahaki sarhoş yine ağaçtan düşerse söyle ona içip içip ağaca çıkmasın

bu arada bahsetmiş olduğun sahilin yalova il olmadan önceki halinide gayet iyi bilirim o zamanlar motosikletlede dolaşamazdın , sarhoşlar çimlerde sereserpe, tenhalarda piizleniyorlardı,şimdi yalova il oldu ya asayişte bayağı sıkılaştı , demekki artık ağaçlara çıkmak moda olmuş
    Aynen öyleydi abi ama şimdi yalova emniyeti saolsun rahat her yer !

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Gerçekten örnek bir insanlık davranışı.

Fakat ya üzerine kussaydı yolda
    Motosikletli Kaplumbağa...

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster

tam olarak benim de aklımdan geçen buydu sarhoş adam arkanda böyle enseden bi sıcaklık giriyo evlerden ırak
    Ninja

RiDeR_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX RoadraceR
    güzel bi anı olmuş ,sonu da kötü bitmemiş

Motosikleti
    ooo viraGOO
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster

onu o halde gördüm aklıma gelmedi o olasılık

Allahtan öyle bişey olmadı yoksa kaderine terkedebilirdim hehe

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)