Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

krom aksamların bakımı

REKLAM ALANI

yağışlı hava nemli ortamda kronzlaşmış olan krom metal aksamlarını ibXR krom parlatıcı ile giderebilirsiniz güvenli kullanımı pratik içinde hiçbir şekilde kimyasal madde yoktur tamamen yerli üretim nano teknikle imal edilmiş kronzlaşmış yüzeyleri temizler parlatır korur İbXR marka güvencesiyle içiniz rahat güvenle kulanılacak bir ürün kavil mamülü ürünlerin içinde %5 asit %30 tuz %10 mater %20 değişik kimyasallar olduğundan kullanıldıktan sonra hem krom yüzeyde matlaşma hemde ısıya duyarlı olarak hoş olmayan asitsi yanık kokusu oluşur İbXR markalı tamamı TÜRK malı yerli üretim olan krom parlatıcı koruyucu 'nun içeriğinde hiç bir şekilde kavil tabiri kimyasal madde bulunmamaktadır özenle güvenle kulanılacak üründür tavsiye edilir..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SHADOW 750 C5
    kardeş bu ürünü nerden bulabilirim acaba yardımcı olabilirmisiniz
    hastasıyız dedeeee

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    İçinde Kimyasal madde olmayınca, nasıl kimyasal tepki vererek, krom parlatma işini yapacak ?
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İçinde Kimyasal madde olmayınca, nasıl kimyasal tepki vererek, krom parlatma işini yapacak ?
    aynen.. bu kısmı bende çözmedim.. arkadaşın bir cevabı vardır...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Çok reklam beeeee
    koktu valla

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Bunun anlaşılamıyacak tarafı neresi ? Tamamen organik ve bitkisel yapıya sahiptir. İçinde hiçbir kimyasal katkı yoktur.

kıymet değerli güzel insan kerdeşlerim İbXR KROM PARLATICI tamamen organiktir nano teknikle üretimiştir % 100 yerlidir kendi ülkemizin ürünüdür içinde tahıl ürünlerinden elde edilen ve hiç bir şekilde kimyasal katkı bulunmayan bir üründür en kısa zamanda tüm türkiyede satışa sunulacaktır mutlaka alıp denemenizi tavsiye ederim tanıtım amaçlı olarak 100 cc ambalajında fiyatı 4 tl olacak eşsiz mükemmel bir ürün .. her türlü sorusu olana bu konuda ayrıntılı bilgi verebilirim ilginize şimdiden tşkr güzel ve tüm güzellikler sizlerin olsun ..kardeşlerim

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı osmanba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunun anlaşılamıyacak tarafı neresi ? Tamamen organik ve bitkisel yapıya sahiptir. İçinde hiçbir kimyasal katkı yoktur.
    Organik bir madde de olsa kimyasal tepki vermeden krom adlı kimyasal madde üzerinde değişiklik yapacak? Temizlik yapıyor derseniz onu prilde yapıyor...
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Alıntı ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok reklam beeeee
    koktu valla
    değerli güzel insan kardeşim sence bunu böyle yorumluyorsun ama reklam değil kullanıcı kardeşlerime bilgi amaçlı dır bu hizmettir yardımlaşmadır dayanışmadır kültür anlayışımız paylaşmaktır ..Güzel düşüncene

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:11 ----------

Organik bir madde de olsa kimyasal tepki vermeden krom adlı kimyasal madde üzerinde değişiklik yapacak? Temizlik yapıyor derseniz onu prilde yapıyor...
    hayır bu pril değil prilde de kimyasal madde var içinde tuz oranı ve hyporat var sadece yüzeysel toz ve kiri alır kalıcılığı olmaz İbXR KROM PARLATICI tamamen organiktir tahıl kimyasalından gücünü alır ve parlatmanın dışında koruma ve kronzlaşmaya karşı tam etki gösterir tüm kardeşlerime kafalarına takılan her konuda İbXR markası olarak bilgilendirebilirim saygı ve sevgiyle kalın kardeşlerim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 ----------

Alıntı zuzu_20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş bu ürünü nerden bulabilirim acaba yardımcı olabilirmisiniz
    güzel kardeşim İbXR KROM PARLATICI en kısa zamanda tüm türkiye genelinde satışa sunulacaktır tercihleriniz için şimdiden tşkr

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Sağolasınız teşekkür ederiz allah sizi başımızdan eksik etmesin
    fakat takdir edersinizki allahın bizlere bir lutfu olan değerli nefeslerimizi tüketmesekte

siz bize ürünün tanıtıcı linkini verseniz size sorana kadar oradan incelesek görsek bulabileceğimiz adres telefonları falan ögrensek daha güzel olmazmı? mutlaka vardır ciddi bir web adresi değilmi?

Motosikleti
    ooo viraGOO
    üniverstede iken nano teknolojisiyle üretimi yapıldı vs vs vs vs diyerek temizlik bezleri satıyordum o geldi aklıma ! :

genelde şöyle başlardım

sayın abim 1 dakikanızı alabilirmiyim

Başladımmı anlatmaya kalem pille şarj eden telefon şarjını iz yapmayan temizlik bezini ucuzundan traş makinesini bikaç ürünü daha bi sererdim önüne adam keşke sustursaydım dercesine bakardı ! Muhakkak 1 tanesini alırdı
    [B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağolasınız teşekkür ederiz allah sizi başımızdan eksik etmesin
    fakat takdir edersinizki allahın bizlere bir lutfu olan değerli nefeslerimizi tüketmesekte

siz bize ürünün tanıtıcı linkini verseniz size sorana kadar oradan incelesek görsek bulabileceğimiz adres telefonları falan ögrensek daha güzel olmazmı? mutlaka vardır ciddi bir web adresi değilmi?
    Bu mesajdan sonra 1 saat geçti sizde online sınız soru soran diğer arkadaşlarda cevap bekledikleri için online ve bir cevap alamadık ne yazıkki
    demekki neymiş? ne olduğunu anlayamadık ama,iş dün üye olup bugün reklam yapmak değilmiş bunu anladık,gerçi dünde bir başlık altında sizin bu ürünün reklamını yaptığınızı görmüştüm.
    ben aradım nette birşey bulamadım ne ürün nede marka hakkında,%100 TÜRK malı dediğiniz ürünün adının türkçe olmamasını geçiyorumda
    bir bilgi alabilseydik, bir linki olaydı, yada küçücük ciddi başka birşey

Motosikleti
    DL 650
    katılıyorum.
    Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
    Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
    F.S.M.HAN

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    İçinde kimyasal madde olmaması ve organik olmasının ne avantajı var. Krom parlatıcı ya da egzoz falan yiyenler mi var yoksa

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)