Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

bugun bmw r26 aldım fakat yardıma ihtiyacım var!!'

REKLAM ALANI

tekrar denedim başlar gibi oldu biraz gaz vermeye kalktım durdu kimseye kurcalatmayı düşünmüyorum fakat bir şekilde tekrar çalışması gerekli. Yarın sabah tekrar bakıcam sizin yardımlarınızla çalıştırırız umarım olur ve sürekli tekrar etmez

karbüratöre pislik girmişse ne önerirsiniz ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

sabah motoru tekrar çalıştırdım 1.viteste biraz ilerledi tekrar stop etti biraz gittikten sonra birdaha çalışmadı işe çıkmam gerektiği için bakamadım ne yapsam bilmiyorum sorun bujide olsa hiç çalışmaması gerekmez mi? karb. pislik kaçtıysa ne yapıcağım veya ayarlarında bir problem varsa ?

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    buji bozulmuş olabilir. bence bujiyi söküp bir ustaya göster yada bir dükkana gidip aynı bujinin hiç kullanılmamış olanıyla birebir karşılaştır.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    1961 bmw r27, 1970 mobylette, 1967 jawa cz 125
    Alıntı Alican88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabah motoru tekrar çalıştırdım 1.viteste biraz ilerledi tekrar stop etti biraz gittikten sonra birdaha çalışmadı işe çıkmam gerektiği için bakamadım ne yapsam bilmiyorum sorun bujide olsa hiç çalışmaması gerekmez mi? karb. pislik kaçtıysa ne yapıcağım veya ayarlarında bir problem varsa ?
    bence tahsin ustayı ara. motoru bildiği için o sana problemın nerede olduğunu net bir şekilde söyler diye düşünüyorum. kolay gelsin.

akü biraz eski sanırım başka bir problem yokmuş

Motosikleti
    1961 bmw r27, 1970 mobylette, 1967 jawa cz 125
    Alıntı Alican88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akü biraz eski sanırım başka bir problem yokmuş
    ateşleme problemi yani
    sevindim büyük bir şey olmadığına
    yeni akü alacaksan boyutlarına iyi bak tavsiyem.
    akü haznesi biraz dardır r26ların.
    kolay gelsin

blak rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R27, Yamaha MT-03
    Merhaba, benimde gözüm R26' da.Dün deneme şansım oldu hatta. Fakat motorun direkt şaseye bağlı olmasından kaynaklanan sarsıntıdan dolayı biraz tereddütte kaldım.
    R27' nin motoru lastik takozlar ile şaseye bağlı olduğu için bukadar sarsıntı yaşanmıyormuş. Arasındaki vibrasyon farkı çok büyük ve hissedilebilir ölçülerde midir ? Ne önerirsiniz ?

Teşekkürler

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)