arkadaşlar sonunda motorumu buldum 2005 model yamaha ybr 125 motoru yeni yapılmış temiz bir motor 2000 tl fiyata anlaştım sizce fiyatı uygunmu
şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim
arkadaşlar sonunda motorumu buldum 2005 model yamaha ybr 125 motoru yeni yapılmış temiz bir motor 2000 tl fiyata anlaştım sizce fiyatı uygunmu
şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim
kaç bin km motor yapılmış kuryedenmi alıyosun biraz aç :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
kaç km de ? kurye motoru olarak mı kullanılmış ? km söylersen yorum yapabiliriz
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
km vermeden, Resim koymadan nası yorum yapalım ki..
[I][B]Lastiğini yak evlat! Ruhunu değil.. [/B] :bounce:[/I]
demekki bendeki bedava...
hem 2007 model hemde daha orjinal 5000 (beşbin) km de hemde 2750 tl...
orjinalliği kalmamış toplanmış makinanın yanında bedava demekki....satmasammı acep??
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
40.000 kmde özel kullanım motoru kuryede kullanılmamış satıcı kişinin söylediğine göre
40000 de ybr motoru bitirebilen kurye olamazdı zaten..kurye olsa 100000 i bulması geçmesi gerekirdi...
demekki acemi ve beceriksiz biriymiş...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
yani sizce fiyatı uygunmu değilmi
cevaplayan tüm arkadaşlarada teşekkür ederim..
samet kardeş üzerine alınma
bu ybr olayına çok uyuzum yaf hiç ısınmadım ben o motora
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Ya kullanmayı bilmeyen ya da hor kullanan bi biniciymiş.Yoksa en kötü ihtimalle 100000 km yi geçmesi gerekirdi.Arkadaşım bence iki kere düşün.Piston ve sekmanı değiştirince motor yapılmış olmaz.
2005 model 1250-1500tl arası bir sürü ybr bulursun motosiklet pazarlarına bak.
bence 1750 ye kadar indirebilirsen al derim, şu anda 10.000-20.000 km arası ybr ler 2.300-2500 civarında,
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
teşekkürler arkadaşlar yarın biraz daha pazarlık yapıcam ozaman çok teşekkür ederim
pazarlık üstüne pazarlık olmaz ki !!!
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Şu sıralar kullandığım cg 125 ''238.000km. 2005 model henüz motoru açılmamış ve hala daha köpek gibi gidiyor,ulaşa bildiği enson hız 90km - 2.000km. de periyodik olarak yağı değişir ve günlük 160 ila 185 km arası yol yapıyorum.
Söylerlerdide inanmazdım,gerçekten acayip sağlam bir motor.
Şunu demek istiyorum aslındabu şartlarda bu km'yi yapmış bir motor tık dememişken 40.000km'de motor yaptırmak
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Adam gibi hakkıyla kullanıp bakımını ihmal etmedikten sonra elbette uzun yıllar hizmet eder motosiklet.Mahallemizde bi ihtiyar 94 yılından beri minsk 125 rus motoruna hala biniyo.Ateşlemeyle ilgili değişen dışında motora bişey yapılmadı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)