yağmurlu havada can sıkıntısından motosikletimi boyadım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
bir dahakine mat ve cal olmayan renklerle dha kolay uyum yakalarsın...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
bir dahakine mat ve cal olmayan renklerle dha kolay uyum yakalarsın...
belki yarın tekrar boyarım meraktan boyadım acaba diye!
bu arada hatırlatmak isterim boyanan her parça sıfırlanıcak 1 aya kadar tüm parçaların orjinalleri gelicek o yüzden içim rahat olarak kurcalayabildim
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
-
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
parçaların yenisi gelecekse sorun yok kurcala arkadaşım kurcalamadan bir şey öğrenemezsin
fakat tam depoyu güzel zımparalamamışsın diyecektim alttaki cevabını okudum, parça gelecekse bir daha boya , olmadı birdaha bu sana hem zevk verir hemde elin alışır ...
bu arada uğraşılan her iş insanın kendisine tatlıdır 10 numara boyada atsan, uçakta yapsan ,sağını solunu beğenmeyen birileri illaki çıkar ve bu mısırın neden püskülü var diye sorar sana
bu arada yalovadasın sanırım ? bana uzak değilsin
boyadığım tüm parçaların yenisi gelicek o yüzden zaman geçirmek ve motosikletimle yakın olmak istedim bugün çıkıp bi tur yapıcaktım fakat yağışlıydı hava . evet yalovadayım yakınız !!
http://www.youtube.com/watch?v=TB0gOBtInWc buda videosu
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
-
Mersin İl Temsilcisi
SeMpaTuRk77 adlı üyeden alıntı
belki yarın tekrar boyarım
meraktan boyadım acaba diye!
bu arada hatırlatmak isterim boyanan her parça sıfırlanıcak 1 aya kadar tüm parçaların orjinalleri gelicek o yüzden içim rahat olarak kurcalayabildim
eski deponu atma, belki airbrush yaptırırsın, ya da reklamcılarda bsılı oarak var onlardan yapıştırırsın
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Kocaeli İl Temsilcisi
boyadığım tüm parçaların yenisi gelicek o yüzden zaman geçirmek ve motosikletimle yakın olmak istedim bugün çıkıp bi tur yapıcaktım fakat yağışlıydı hava .
evet yalovadayım yakınız !!
http://www.youtube.com/watch?v=TB0gOBtInWc buda videosu
incik ,boncuk, elektirik, boya ,koruma demiri vs. gereksiz işlerin olursa karamürsele beklerim bende severim uğraşmayı , o yüzden hiç boş vaktim yoktur en boş vaktim şu an onuda mt de geçiriyorum beklerim
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
incik ,boncuk, elektirik, boya ,koruma demiri vs. gereksiz işlerin olursa karamürsele beklerim bende severim uğraşmayı , o yüzden hiç boş vaktim yoktur
en boş vaktim şu an
onuda mt de geçiriyorum beklerim
koruma demiri uzun yol için ayaklarımı rahat uzatıp koyabileceğim biraz yüksek 2 basamak daha ve uzun bi sisibar yapmayı düşünüyorum kısmet olur yolum düşerse gelirim tabiki 3 hafta önce karamürsele gitmiştik hava güzeldi! BAKALIM kısmet belki birlikte uğraşırız
-
Kocaeli İl Temsilcisi
koruma demiri uzun yol için ayaklarımı rahat uzatıp koyabileceğim biraz yüksek 2 basamak daha ve uzun bi sisibar yapmayı düşünüyorum kısmet olur yolum düşerse gelirim tabiki 3 hafta önce karamürsele gitmiştik hava güzeldi! BAKALIM kısmet belki birlikte uğraşırız
memnun olurum başım üstüne... benimde yalovaya işim düşüyor bazen isim nedir bu arada ? benimki irfan...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)