Arkadaşınmı var derdin var...!!!
Reklamlar
-
ramizan83 adlı üyeden alıntı
ELİNE saglık ustam kolay gelsin...
eyvallah sağol .........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
Eline sağlık.Marifetlisin maşallah.Benim motora da bi el atsana.Kimse arka çanta takamıyo 1 senedir.İlle 180 TL verip orijinal çanta demirini takıcaz.Aslında demir olmadan da takan bir sürü xciting gördüm ama nereye sorsam demir olmadan takamayız diyo.
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
basit far rolesi nasıl takılıyor bir çoğu bilmiyor....
yani en güzeli elinden geliyorsa biraz araştırıp kendin yapmaya çalışman ki yapılmayacak şerler değil ...
15 dişliyi 14 yapmışsın ses yapıyormu ??denedinmi...?
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
Ellerinize sağlık,sinyaller çok başarılı...
-
AmonRA34 adlı üyeden alıntı
Eline sağlık.Marifetlisin maşallah.Benim motora da bi el atsana.Kimse arka çanta takamıyo 1 senedir.İlle 180 TL verip orijinal çanta demirini takıcaz.Aslında demir olmadan da takan bir sürü xciting gördüm ama nereye sorsam demir olmadan takamayız diyo.
Takılmaz diye bişey yok..sonuçta çanta demiri biraz marifetli ellerle kendince yapıla bilir... ben daha önce hyosung gt250 r motora arka sehpa yaptım.. 80 liradan ucuz internette bulamamışken bir boy profil ve 2 adet teker işimi görmüştü.... orjinal çanta temiri örnek alınarak yapıla bilir kuşkun olmasın...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
AmonRA34 adlı üyeden alıntı
bağlantı demiri olmadan olmaz gibi senin motora çantanın bağlantı esnasında tutunacağı ve mukavemet sağlayacağı alan kısıtlı... yapılsa bile sağlıklı olmayacaktır ....
Drift Religion
-
aparat adlı üyeden alıntı
bağlantı demiri olmadan olmaz gibi senin motora
çantanın bağlantı esnasında tutunacağı ve mukavemet sağlayacağı alan kısıtlı... yapılsa bile sağlıklı olmayacaktır ....
arka çanta demiri orjinali örnek alınarak yapılabilir... ama demirsiz olmaz bencede....
-
arka çanta demiri orjinali örnek alınarak yapılabilir... ama demirsiz olmaz bencede....
kesinlikle arka bağlantı demirinin örneği olsa aynısı yapılır ve çok daha az maliyetli olur ...arkadaş 180 liradan bahsediyor maliyeti neki bunun yeterki örnek 1 tane olsun elde
Drift Religion
-
abi motor silindir piston istiyor... orjinal 400 lira tutuyor..sedat a al bir set takayım diyorum almıyor... yoksa silindir piston değişimide yapacağım... far tasını bir görmelisin.. boşta kablolar, ucu açık kablolar... bu hale getirene küfürler ettim.... kablo olsaydı yapacaktım... kablo alsın onlarıda yapacağım....
elektirik tessisatını komple kendim yapacağım..
RAMAZAN eline emeğine sağlık harbiden sinyaller beyaz güzel olmuş...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
-
-
-
Drift Religion
-
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
-
aparat adlı üyeden alıntı
baksana bir deri bir kemik kaldı garibim
90 kiloluk zayıf bir ramço.....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)