Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosikletimle italya ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda SW-T600
    Herkese selam,

Motosikletimle İtalya ya gitme planım var.... İstanbul' dan çıkış Yunanistan' a.... Ordan İtalya' nın Bari limanına gemi ile ulaşım... Sonrasında Roma... Ortalama 10 günlük bir tur düşünsek....
    Daha önce bu programı yapan arkadaşlara sormak istiyorum... Ne kadara mal olur ?

Şimdiden teşekkürler...

Herkese keyifli sürüşler....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Konaklama ve gunluk yemek icin gunluk 100 Euro dusun. Bir gece 25 euroya gecelik kalabilir ve 10 Euroya sosisli sandiv ile karnini doyurabilirsin , diger gun baska bir yerde 80 euroya kalip 50 euro ya yemek yiyebilirsin.

Benzin masraflarini ulkelerde yapacagin tahmini km yi google map uzerinden hesaplayip benzin istasyonu sitelerinden fiyatlandirabilirsin.

birde triptik masrafin var.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bütün sorularının cevaplarını ve daha fazlasını bu tür gezileri daha önce yapmış üyelerin daha çok oldugu süper eva riders sitesinde bulabilirsin. Forum kurallarına aykırı olmaması acısından linkini veremiyoum. Ama bulman zor değil )
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    gezideki motor sayısı ne kadar fazla olursa o kadar güven içinde olursunuz diye düşünüyorum, aranızda mekanikten anlayan birinin olmadığını düşünerek yakın bir yerden yardım getirme olayı için birkaç motor olsa iyi olur ...

geceleri yol alamamak en güzeli olur, kalabalık olunursa kalınacak yerlerdeki masraflar da azalır, daha güvenli olur...

bu arada roma da her yer motor dolu, özellikle scooter çılgınlığı var, bay bayan yaşlı genç motor üzerindeler, korumaları da yok, motor hayatın bir parçası olmuş, parça parça pizza satan küçük yerler de fiyatlar uygun, 5-6 euro ya içecekle beraber karnınızı doyurabilirsiniz, bir yere otursanız en az 10 euro gider, servis parası kesen yerlerde var, roma muhteşem bir şehir, açıkhava müzesi gibi, imparatorluğu yaşıyorsunuz, metro da da 1 haftalık sınırsız bilet alırsanız çok rahat edersiniz ... benim de en büyük hayallerimden biri motorla yurt dışına çıkmak
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

DaBEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke... bide 250 cc ögrenci akbili..
    benimde en cok yapmak istediğim gezilerden biridir motorla avrupa turu.. rotayıda kafamda cizmişimdir.. yunanistan, italya, fransa, ispanya, tekrar fransa, belçika, hollanda, almanya, çek cumhuriyeti, avusturya, italya, yunanistan.. kaç ay sürücegi çok önemli değil.. yeterki okulu bitirmeden yapıyım..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)