Sonunda Bekledigim Gün Geldi (:
Reklamlar
-
Evet 6 Ekimde Yazıldıgım Ehliyet Kursuna Sonunda Bugun Çıkardım
Çok Uzun Sürdü 18 Aralıkta Sınava Girdim Başarılı Geçti sonra 12 Subatta Sınava Girdim Oda Başarı Ve Direksiyon Sınavından Sonra Dosya Hazırlandı Ve Sonunda 15.04.2011'de Ehliyeti Çıkardım [ b + a2 ]
Sİmdi Sırada Motor Almakta Arabam Var Allaha Sükür Önemli Olan Motor
Cbr 125R 2005-2009 Arası 3000-3500TL Arası Önerilerinizi Bekliyorum Teşekkürler.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Reklamlar
-
Ehliyetiniz hayırlı olsun. Cbr 125 racing motora başlayanlar için idealdir. Umarım temiz bi cbr 125 sahibi olursunuz. Kazasız belasız sürüşler.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Alda parçala bakalım cbr ı' Hayırlısı sonunda..Aldın ehliyeti
-
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
Ehliyetiniz hayırlı olsun. Cbr 125 racing motora başlayanlar için idealdir. Umarım temiz bi cbr 125 sahibi olursunuz. Kazasız belasız sürüşler.
Saollasın Umarım BUlabilirim
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
Teşekkür Ederim.
Recaİ adlı üyeden alıntı
Alda parçala bakalım cbr ı'
Hayırlısı sonunda..Aldın ehliyeti
Recai Sonunda Alıcam Antalyada Çok Var Cıbır Yokmu Senin Arkadaslarında Cevrende Filan Satan ?
-
kujumax adlı üyeden alıntı
Saollasın Umarım BUlabilirim
Teşekkür Ederim.
Recai Sonunda Alıcam Antalyada Çok Var Cıbır Yokmu Senin Arkadaslarında Cevrende Filan Satan ?
Yakında galeri açıcam herkes bana soruyor Araştıralım paşam nedemek burda cbr'a pek binen yok ama araştıralım buluruz elbet
-
ehliyetiniz hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim..
anlayamadığım neden bu kadar uzun sürdü?
şu halde, yarınki ehliyet sınavına girecek birisi ehliyetini ne zamana alabilir?
temel taşları şu ulu sıra dağlar olan tapınaklarda en sofu müminlerin, en bilgin mollaların bilmediği ve onların hakikat, erdem ve onur üzerine verdikleri tüm vaazları aşan dualar öğrenelim.
-
yarın ben giriyom biraz geç oldu bende arkadaşla aynı tarihte yazılıya girdim...allahtan motorum yok..yain sattım eğer olsaydı ben ehliyete yazıldığım halde hemen alamasaydım çıldırrıdım valla..4 yıl boyunca ehliyetsiz sürdük..şimdi ehliyey alcaz motor yok neyse arabayı satıp alcam..ybr cbf apaçi olacak..)
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
binbaki adlı üyeden alıntı
ehliyetiniz hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim..
anlayamadığım neden bu kadar uzun sürdü?
şu halde, yarınki ehliyet sınavına girecek birisi ehliyetini ne zamana alabilir?
Söyle Diyim yarın sınava Girenler 3 hafta sonra sınavları acıklancak 5 hafta sonra direksiyon sınavına gircekler 6-7 hafta arasıda dosyaları hazır olucak ve cıkarcaklar toplamda 2 AY Sürüyor Çok Rahat
sercan2667 adlı üyeden alıntı
yarın ben giriyom biraz geç oldu bende arkadaşla aynı tarihte yazılıya girdim...allahtan motorum yok..yain sattım eğer olsaydı ben ehliyete yazıldığım halde hemen alamasaydım çıldırrıdım valla..4 yıl boyunca ehliyetsiz sürdük..şimdi ehliyey alcaz motor yok neyse arabayı satıp alcam..ybr cbf apaçi olacak..
)
Hayırlı Olsun Hep Aynı Sorular Cıkıyor A2 Sınavım tam 4Dk Sürdü
-
[QUOTE=kujumax;2321430]Söyle Diyim yarın sınava Girenler 3 hafta sonra sınavları acıklancak 5 hafta sonra direksiyon sınavına gircekler 6-7 hafta arasıda dosyaları hazır olucak ve cıkarcaklar toplamda 2 AY Sürüyor Çok Rahat
teşekkürler..
bildiğim kadarı ile yarınki sınavın sonuçları iki hafta sonra açıklanacak. 14-15 mayıs tarihlerinde de direksiyon sınavı olacak ki onun sonuçları da sanırım aynı günün akşamı belli oluyor. dosya hazırlanması vs. ne kadar sürer bilmiyorum ama bu kadar uzun olmasa gerek.
sizin ekimde işlemlere başlayıp ehliyeti anca almış olmanız tuhafıma gitti diye sormuştum. açıkçası hala anlayamadım.
selamlar..
temel taşları şu ulu sıra dağlar olan tapınaklarda en sofu müminlerin, en bilgin mollaların bilmediği ve onların hakikat, erdem ve onur üzerine verdikleri tüm vaazları aşan dualar öğrenelim.
-
Hayırlı olsun, Mnr de görmüştüm galiba cbr 1-2 hfta öncesine kadar
-
[QUOTE=binbaki;2321446]
kujumax adlı üyeden alıntı
Söyle Diyim yarın sınava Girenler 3 hafta sonra sınavları acıklancak 5 hafta sonra direksiyon sınavına gircekler 6-7 hafta arasıda dosyaları hazır olucak ve cıkarcaklar toplamda 2 AY Sürüyor Çok Rahat
teşekkürler..
bildiğim kadarı ile yarınki sınavın sonuçları iki hafta sonra açıklanacak. 14-15 mayıs tarihlerinde de direksiyon sınavı olacak ki onun sonuçları da sanırım aynı günün akşamı belli oluyor. dosya hazırlanması vs. ne kadar sürer bilmiyorum ama bu kadar uzun olmasa gerek.
sizin ekimde işlemlere başlayıp ehliyeti anca almış olmanız tuhafıma gitti diye sormuştum. açıkçası hala anlayamadım.
selamlar..
Söyle Diyim 18 Aralıkta B İçin Sınava Girdim Sonra Direksiyon sınavı sonra 12 Subatta A2 İçin Sınava Girdim Sonra Direksiyon Sınavı 2 gruba ayrıldı ve benim grup 2 hafta sonraya alındı. Hiç bir Sınav Kaybım Olmadıgı Halde Bu Kadar uzun Sürdü.
ToLGa_09 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, Mnr de görmüştüm galiba cbr 1-2 hfta öncesine kadar
Mnr Bi Ara Ugricam %90 Sali Günü Gidip Konusmam Lazım Orasıylada Tolga Kardesim Yarın Kafede Olucam Beklerim Buyur Gel
-
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
Aslında babamla yarın saçımızı kestirmeye gidicez(ne kadar saçma demi) (: kaç hafta önce dedi bana peder/eğer tek ben gidersem uğrarım ama çok duramam. yarın peder endüstride ehliyet sınavına girecekmiş zaten (:
Gitmessem kesin gelirim. Pazar kafedeysen gelirim dediğim gibi çok duramam (:
-
Yarınki sınav yerlerini nereden öğrenebiliriz?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
metci adlı üyeden alıntı
Yarınki sınav yerlerini nereden öğrenebiliriz?
Aslında buradan ama halen yayımlanmamış, kursundan sınav giriş belgesi almış olman lazım orda yazıyor,almadıysan sınava giremezsin.
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
-
kim adlı üyeden alıntı
Aslında
buradan ama halen yayımlanmamış, kursundan sınav giriş belgesi almış olman lazım orda yazıyor,almadıysan sınava giremezsin.
Sınav yerleri yayınlanmış hatta üstten 5. link ama yarın değil 17.04.2011 olarak görünüyor. Sınavlar Cumartesi günü olmaz mıydı?
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Sınav yerleri yayınlanmış hatta üstten 5. link ama yarın değil 17.04.2011 olarak görünüyor. Sınavlar Cumartesi günü olmaz mıydı?
16 nisan cumartesi zaten belittiğin linkde yok olsa idi bende olurdum
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
kim adlı üyeden alıntı
16 nisan cumartesi zaten belittiğin linkde yok olsa idi bende olurdum
Ama bir sınav döneminde hem 16 hem 17'sinde sınav olamaz. Yüksek ihtimalle internet sitesine tarihi yanlış yazdılar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)