Yarın pars 250 Motorumu almaya gidiyorum! Hakkımızda hayırlısı.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hocam hayırlı olsun.
Ben de uzun zamandır Regal Raptor almayı planlıyordum ama Asya Pars 250 ile aynı olduğunu görünce Ankarada ki servis sayısına baktım Asya motor üstün geldi. Lifeng isimli bi şirket üretiyor ikisinide. Neyse Pars 250 kara kıldık. Peki memnun musun motordan, tavsiye eder misin?
-
kardeşim hayırlısı olsun senin adına cok sevindim bizde regal raptor spyder 250 yi bekliyoruz gitmişken bi zahmet sorsan gelicegi tarih konusunda bi değişiklik varmı
-
hayırlı uğurlu olsun inşallah seni pişman etmez yolda belde kalmazsın.
tekerin düz bassın. bi de nazar boncuğu iliştirdin mi tamamdır
-
Şimdilik memnunum ama erken konuşmuş olmamayı diliyorum!
Ben motoru yetkili satıcıdan alırken benzin deposunda bir küçük darbe tespit ettim. Adama bu darbeyi yeni motora yakıştıramadığımı söyledim. Saolsunlar hemen yenisi sipariş edildi. Ve 300 km bakımına gittiğimde onu da değiştirdiler. Ancak ustalıkla ilgili bir sorundan dolayı servisten çıktıktan sonra boğaziçi köprüsü girişinde yolda kaldım. Sonrasında da gelişen kimi olaylar oldu. Biraz canımı sıkmadı değil. Sorun basitti ama bu basit bir montaj işinde böyle bir sorun yaşanıyorsa daha başka bir sorunda neler yaşarım bilmiyorum. Açıkçası dakka bir gol bir olacam sandım. Ama şimdilik 500 km yi geçtim ve bir sorun yok. E olmasın zaten henüz 500 deyim. Ama rodaj dönemine dikkat ediyorum fazlasıyla. 70-80 km hızı geçmiyorum ve motoru asla devirli ya da düşük devirli kullanmıyorum. Ve periyodik bakımlarını zamanında yaptırmaya kararlıyım. İlk 300 km bakımında değişen yağ resmen katran gibiydi.
-
Hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın
İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)