Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

önerilerinizi bekliyorum.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    150 mc
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...kazasiz/detay/

merhaba. ilandaki motor hakkında düşünceleriniz neler olur? alınabilir mi? şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Neden sol taraftan fotosu yok önce bir onu düşünmek lazım...

twona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX 400 & Bajaj BOXER 150
    bu fiyatlara daha düşük km de ve 2004-2006 arası er-5 yada gs500 öneririm. 49000 km deki bir motoru almak sana süprizlere yol açabilir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Xciting250i,Accent Era 110 HP
    O kadar yaşlı motor alınmaz.Üstüne bi kaç bin lira daha koysan 2006 modelini bile alırsın.

Motosikleti
    Honda Msx125 olacak gibi
    uzak dur derim.50.000 km'de r6 aldım.motor kol çıkardı.Parçanın gelmesini bekliyorum 15 gündür.Maddi olarak açtığı masraf bir yana , kendi sağlığını da düşün.Eğer motoru ile oynanmışsa hiç yaklaşma bile.
    biraz da şans meselesi, ben bahtsız bedeviyimdir .çölde kutup ayısına denk gelirim . 2 tekerde sürprizlerin sonuçları genelde hoş olmaz.
    I've woken now ,to find myself , in the shadows all I've created.

Motosikleti
    Hyosung GT250R '11-Vespa ET4 '01-Mondial 150ZC '09
    çok yaşlı ve çok km yapmış sorun çıkartabilir sana
    ::tutkuy:: ::thanks: ::cheeeeer

GÖKTUĞ TÜREL

Motosikleti
    nx4 falkon
    Aslında şayet km re orjinalse hiç de fazla değil.Yaşına göre km çok düşük.Bende 2003 falkonun 53000 de olduğunu düşünürsek az.Bi motor kolay kolay 50000 de bitmez.İyi bi motorcuya baktırmak daha mantıklı olabilir.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    o parayı o makineye vereceğime gider çöpe atarım daha iyi
    nedenini uzun uzun yazardım ama yorgunum yatacam
    sana tavsiyem direk vazgeç
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

VIA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R- Afrika twin 1000L
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o parayı o makineye vereceğime gider çöpe atarım daha iyi
    O parayı çöpe atacağına ihtiyacı olan birine ver, yani kısacası cebinde kalsın

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    sevgili arkadaşım, motor temiz duruyor yani güzel yıkanmış 1998 model ve 49 binde 13 yılda 50 bin yapmış kilometre bir motosiklet olarak oldukça mantık dışı ,suzukı dır japondur tamam ama bence o paralara daha düzgün makınalar alınabilir ,zevkler ve renkler tartışılmaz iş sende bitiyor
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    ben 2004 model gs500 ü 21.000 de ldım 54,000 de sattım.
    bana herhangi bir sorun çıkartmadı ama alan arkadaş, kısa bir süre sonra amortisör keçesini değiştirmiş.
    alırken;

debriyaj balarası, fren balataları, yağ ve filitresi, hava filitresi, buji, zincir-dişli seti en fazla yıpranan parçalardır. ve genel bir kontrolden sağlamcana geçir.
    hatta 1-2 yere git. 20-30 tl ver ustaya. 5000 tl vereceksen 50 tl de gözden çıksın

eğer ki, iyi derlerse ilkişin bir ön cam almak olacak. sonra bir kaç aksesuar daha gerekebilir. eğer ki bu motoru sana 5000 e bırakırsa al.

ancak, uzun süre bineceksen al. kısa vadede satılabilen bir motosiklet değil. çift karbüratör olduğunu da düşünürsen yakıtı fazla olabilir.

kısa vadede işini görür ama uzun vadede canını sıkabilir.
    maddi durumunu bilmiyorum ama 2-3 daha koyup en azından 600f almaya bak..
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    ooo viraGOO
    97 model granajları hasarlı kazasız belasız cillop gibi 600 f imi 4 bin tl ye sattım 1 buçuk ay önce ki alt motoru komple yenilemiştim parça olarak değil içini komple yenilediğim halde sıkıştım paraya satmak zorunda kaldım granaj alıp satsam 2500 tl fiyatı artardı minimum şuraya getiricem yakınında olsa motorunun durumunu bilsen önceden görmüş olsan alabilirdin ama tam bi kapalı kutu bu motosiklet riske girmene luzum yok bence ;) uzak dur derim
    [B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    150 mc
    arkadaşlar verdiğiniz fikirler ve bilgiler için teşekkür ederim.
    bunları göz önünde bulunduruyorum.
    aracı arayıp sordum kazasız dedi, sadece bir kez yan yatmış, 4 senedir bir bankacıdaymış. ben yüksek devirde kullanırım dedi, 4 senedir de tekerler değişmemiş. şehir içinde 5-5.5 yakar dedi. forumda bu ve emsali motorlaarı taradım, sağlam motorlardır deniyor, ama internetten 1 kez araba aldım pişman oldum. aklıma bir çok alternatif geliyor fakat bu motoru çok beğendim, ama dışı sizi yakıp içi beni yakmasın!

excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    13 yılda bu kadar km çok az duruyor. Sadece şehir içi kullanıldıysa belki. ben 98 model makinayı alırken 98.000km'deydi. Millet bana abi 198.000 olmasın dikkat et bile demişlerdi. (makina touring o ayrı tabi)

Ama sen yaşına km'sine bakma. önemli olan nasıl kullanıldığı. Daha 2 gün önce bir arkadaşa 2000 model GS sokmaya çalıştılar. Sokmaya diyorum çünkü patlamış makinayı toplamışlar. Son anda kurtardı eleman şans eseri.

Motoru al, bildiğin bir ustaya göster, ve buna ek olarak, mutlaka yetkili servisine götür. Kontrol etsinler. 200-300 TL den korkma. Açılmış mı edilmiş mı ona baksınlar. Lastikler 4 yıldır değişmemiş dedin. Motor üzerine takılan lastik 1000km bile yapsa ömrü 3 yıl. Lastik isteyecek mutlaka onu hesaba bi ekle.

KM ve yaşına dikkat etme. Bu süre ve km'de nasıl kullanılmış ona baktır.
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    eskiden km kim bakardı eğer motor temiz kullanılmışsa km model önemli değildi fakat teknoloji ilerledi insanlar alıcıya nasıl kazık atarım diye düşünmeye başladı eğer km orj se alınır ama düşürüldüyse hiççç dertsiz başa dert alınmaz ne çıkacağı belli değil bak sen siverson sun silviyo berlusconi değilsin ona yumartadan dansçı model çıkıyo sana da model çıkar diye bekleme vazgeç bu sevdadan
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    ben olsam tanımdaığım bu yaşta bir makineyi güvenipte almam... kullanıcı çok güzel kullandı ve bakımlarını düzenli yaptıysa sorun yok ama bilemezsin bunu... tam kapalı kutu... lastik de istiyor bu motor bunuda unutma.. ama aklın o motorda kalmaması için tanıdığın ve güvendiğin bir ustaya göstermelisin...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    o makina sakin kullanımda 5-5,5 yakar
    otobanda basınca 7 litreden aşağı düşmez

lastiklerde 1000 tl tutar

6-7 bine daha fazla seçenek bulursun bence...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    150 mc
    mantılklı yorumlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar.
    ilgimi çeken bir nokta var ki kimse marka taraftarlığı yapmadı bu topikte .
    olası masrafları düşünmüyor değilim. hani oluyor ya 80 nokta kontrolu servislerde, bende öyle kriter belirlemek istiyorum.5000 tl verip motoru aldıktan sonra 5000 tl de parça ve tamirine vermek istemiyorum.ucuz etin yahnisi bozuk olur, o bozuk etin zehrini temizlemek tuzlu. ama diyorum motor ya güzelse. motor sarıyer de ben ise ters mevkii deyim. onun için 3 söz söyler 1 iş yaparım mantığındayım.

excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Ucuz etin yahnisi pek olur lafı, ikinci el alımlarda %90 geçerlidir. Ancak bu %10 luk kısmı unutmamak gerekir. Ben ucuz et aldım, ama kontrol edip aldım. Bu biraz da karşındaki kişi ile diyaoloğuna ve senin insanları ne kadar tanıdığına bağlı. Ben motoru pazar gece gördüm, pzts öğlen gidip noterde işlerimi hallettim. Biz noterden çıkana kadar hiç aramadıysa 10 kişi aradı. Niye diyorum, çünkü motor gerçekten emsalinden ucuzdu...
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

Motosikleti
    150 mc
    Alıntı excavatus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ucuz etin yahnisi pek olur lafı, ikinci el alımlarda %90 geçerlidir. Ancak bu %10 luk kısmı unutmamak gerekir. Ben ucuz et aldım, ama kontrol edip aldım. Bu biraz da karşındaki kişi ile diyaoloğuna ve senin insanları ne kadar tanıdığına bağlı. Ben motoru pazar gece gördüm, pzts öğlen gidip noterde işlerimi hallettim. Biz noterden çıkana kadar hiç aramadıysa 10 kişi aradı. Niye diyorum, çünkü motor gerçekten emsalinden ucuzdu...
    evet haklısın.
    bazen de diyorum şu zamana kadar kimse neden almadı.
    ama bu motorun 2. elinin zayıf olduğu yada alanın satmadığı bir motor olduğu ilanlardaki sayı azlığından belli.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)