125'lik Motor İçin 4000 lira Vermeye Gerek Yokmuş
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar... Sitede Pek online gözükmem işlerimden dolayı ama arada yazarım. Malum yeni sezon geldi ve motosiklet alacak bir çok arkadaşımız var. Kenarda biriktirdiğim 4000-4500 tl civarı nakitim vardı. 125Lik bir tanede motosikletim(Kanuni Breton) 25-30bin km yaptım 3 senede. Artık motoru değiştirmem gerektiğini düşünüyordum ve Bretonumu makul bir fiyata verdim. Fren sistemi beni çok korkutuyordu. Her neyse...
Kimse söleseniz o paraya alınacak iyi 2 model olduğunu söyler. Kuşkusuz. Biri cbf150, biri YBR125... benim aklımda da cbf vardı.Ama 1-2 ay beklemek gerekiyordu. Çünkü bayilerde şu an yok. O kadar beklemeyede niyetim yok. Benzin fiyatlarının uçuk seviyelerde olması, arabaya vereceğim benzin parasına bir motosiklet alayım dedim.
Ybr bana itici geliyordu. Cılız kalıyordu. Ayrıca son modellerinden kullanıcıları şikayetçi...Mondial 150mc modeline kaydım sonradan. Kullanıcılarından olumlu yorumlar aldım. Taki ben kullanana kadar. Dün bir 150mc'ye bindim. Vibrasyon yok denilen motorda titreşim vardı. Hissedebiliyordum... Ayrıca benzin yakıtı da biraz fazlaymış... Mc'den de bi şekilde caydık. Ne yapayım ne yapayım derken fuarda da dikkatimi çeken Salcano 125 wolf modeline döndü kafam. Kullanıcıları oldukça memnundu. Motoru YBR125'in üretildiğifabrikada yapılıyormuş. Araştırdım doğru. Bayisiyle konuştum. Dükkanın motoru olan bir Salcano'yu denedim. Motor 2 yıllıktı ama gayet güzeldi. Titreşim olayı yok denecek kadar az. Yüksek devirlerde bile. Sonra yolda giderken aynı motor kullanıcısı bir arkadaşı gördüm. 13.000km yapmış. Motorun bujisiyle, ampulünden başka birşeyini değiştirmediklerini söyledi. Parana yazık etme dedi. Gayet güzel motor diyerek beni almaya teşvik etti. Dün gece iyice düşündüm. Bizim buradaki bayide de varmış. Gittim sabah tekrar.Fiyatı 2.600 lira. Lastikleri tubless değildi değiştittirdim. Servisteki usta ısrarla önerdi. Daha şikayeti olan olmadığını, gün geçtikçe daha fazlasatıldığını söyledi. Öyle böyle derken aldık motoru. Niyet cbf,150mc derken buna çıktı. Gerçekten sesi, göstergeleri ybr ile aynı. Konforu da aynı. 4 yıllık ybr kullanıcısı amcam bugün binip motoru denediğinde o da çok şaşırdı ve sattığı ybr'sinden sonra Salcano'nun 1 adet siyah renginden sipariş verdi. Benimki kırmızı. Diğer renkleri yoktu beklemek istemedim...
Demek istediğim evet o çinli olabilir ama gerçekten japon kalitesinde bir motor. İleride birsıkıntım olursa burada paylaşırım ama bence 1.400liranız cebinizde kalsın. sonuçta 125lik motor. Yüksek cc'de bir çinli alma taraftarı zaten değilim. Yazacaklarım bunlar. Şimdiden ısrarla tavsiye ediyorum... Hoşçakalın...
Reklamlar
-
belki haklısınız ama ben 3 yıl mondial 100 ukh kullandım. ve diğer motorlara özellikle honda ve yamaha olanlara bindiğinzide bariz bi fark hissediyosunuz. ne kadar ne olsada honda yada yamaha gibi olacağını düşünmüyorum ..
-
Nezz
ARKADAŞLAR BANA BİRİ YARDIMCI OLSUN LÜTFEN MOTORDAN ANLAMIYOM AMA HONDA CBF 150 İSTEDİĞİM GİBİ ...ARKİDE SUZİKİ APAÇİ 150 TAVSİYE ETTİ HİÇ DUYMADIGIM BİR MOTOR HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ BEN HONDA DİYOM
-
motorunuz hayırlı olsun... ybr forumuna takılan fatih te kullanıyor bu motordan ve gayet memnun.. bende fuarda incelemiştim.... allah kaza bela göstermesin..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
NEZZ adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR BANA BİRİ YARDIMCI OLSUN LÜTFEN MOTORDAN ANLAMIYOM AMA HONDA CBF 150 İSTEDİĞİM GİBİ ...ARKİDE SUZİKİ APAÇİ 150 TAVSİYE ETTİ HİÇ DUYMADIGIM
BİR MOTOR HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ BEN HONDA DİYOM
kesinlikle honda cbf 150 diyorum.. 2 sene kullandım elinizde ne kadar büyük motor olursa olsun kesinlik honda cbf 150 nizi satmayın :( şehiriçi akrep gibi kıvrak vibrasyon yok. kuryelerin alayının tercih sebebi yakıt konus unda cimri 160 ibre 120 rahat görüyor sonra kesici devreye giriyor. isterseniz yükseltebişlirsinide ama kesinlikle tetmin eder :9 saygılar
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
-
NEZZ adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR BANA BİRİ YARDIMCI OLSUN LÜTFEN MOTORDAN ANLAMIYOM AMA HONDA CBF 150 İSTEDİĞİM GİBİ ...ARKİDE SUZİKİ APAÇİ 150 TAVSİYE ETTİ HİÇ DUYMADIGIM
BİR MOTOR HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ BEN HONDA DİYOM
Suzuki apaçi 150'yi duymamam normal çünkü öyle bir motor yok TVS Apache'dir o bi' yanlışlık olmuş
-
apaçhe süper alet tek sorun biraz vibrasyon
hondayada yolda çakar
-
-
hayırlı olsun kazasız belasız
-
Teşekkürler arkadaşlar...
Dediğim gibi bende bir çinli kullandım şimdiye kadar. Abartmıyorum ama 10 çeker kullanmış olduğum motora. Gerçekten güzel motor. Deneme şansınız varsa mutlaka deneyin ondan sonra motosiklet alın. Servisteki usta salcano'nun bu modelinde arıza oldumu ybr parçalarını sipariş verdiğini, o parçaları kullanıdığını söyledi. Birebir herşeyi aynı... Yarın hava güzel olursa şöyle ufak bir yol yapcaz bakalım..
-
Hayırlı olsun kardeş kazasız belasız kullanman dileğiyle , bi arkadaşta vardı üzerine binip denemedim ama yakından incelediğimde , görünüşte ybr'nin motoruyla aynı olduğunu gördüm ve işçiliğiide kaliteliydi. Bence bu fiyata bu motor çok iyi Saygılar...
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
katılmıyorum bi agility city nin 2011 modelini gördükten sonra 1 milyar daha fazla verir alırım
-
cesur509 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeş kazasız belasız kullanman dileğiyle , bi arkadaşta vardı üzerine binip denemedim ama yakından incelediğimde , görünüşte ybr'nin motoruyla aynı olduğunu gördüm ve işçiliğiide kaliteliydi. Bence bu fiyata bu motor çok iyi
Saygılar...
Teşekkürler kardeşim...
İzmir'li kardeşim kymco'nun scooter'daki kalitesini tartışmaya gerek var mı..;)
-
Hayırlı olsun motorun.Kazasız ve belasız keyifli sürüşler dilerim
I've woken now ,to find myself , in the shadows all I've created.
-
absolit adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar... Sitede Pek online gözükmem işlerimden dolayı ama arada yazarım. Malum yeni sezon geldi ve motosiklet alacak bir çok arkadaşımız var. Kenarda biriktirdiğim 4000-4500 tl civarı nakitim vardı. 125Lik bir tanede motosikletim(Kanuni Breton) 25-30bin km yaptım 3 senede. Artık motoru değiştirmem gerektiğini düşünüyordum ve Bretonumu makul bir fiyata verdim. Fren sistemi beni çok korkutuyordu. Her neyse...
Kimse söleseniz o paraya alınacak iyi 2 model olduğunu söyler. Kuşkusuz. Biri cbf150, biri YBR125... benim aklımda da cbf vardı.Ama 1-2 ay beklemek gerekiyordu. Çünkü bayilerde şu an yok. O kadar beklemeyede niyetim yok. Benzin fiyatlarının uçuk seviyelerde olması, arabaya vereceğim benzin parasına bir motosiklet alayım dedim.
Ybr bana itici geliyordu. Cılız kalıyordu. Ayrıca son modellerinden kullanıcıları şikayetçi...Mondial 150mc modeline kaydım sonradan. Kullanıcılarından olumlu yorumlar aldım. Taki ben kullanana kadar. Dün bir 150mc'ye bindim. Vibrasyon yok denilen motorda titreşim vardı. Hissedebiliyordum... Ayrıca benzin yakıtı da biraz fazlaymış... Mc'den de bi şekilde caydık. Ne yapayım ne yapayım derken fuarda da dikkatimi çeken Salcano 125 wolf modeline döndü kafam. Kullanıcıları oldukça memnundu. Motoru YBR125'in üretildiğifabrikada yapılıyormuş. Araştırdım doğru. Bayisiyle konuştum. Dükkanın motoru olan bir Salcano'yu denedim. Motor 2 yıllıktı ama gayet güzeldi. Titreşim olayı yok denecek kadar az. Yüksek devirlerde bile. Sonra yolda giderken aynı motor kullanıcısı bir arkadaşı gördüm. 13.000km yapmış. Motorun bujisiyle, ampulünden başka birşeyini değiştirmediklerini söyledi. Parana yazık etme dedi. Gayet güzel motor diyerek beni almaya teşvik etti. Dün gece iyice düşündüm. Bizim buradaki bayide de varmış. Gittim sabah tekrar.Fiyatı 2.600 lira. Lastikleri tubless değildi değiştittirdim. Servisteki usta ısrarla önerdi. Daha şikayeti olan olmadığını, gün geçtikçe daha fazlasatıldığını söyledi. Öyle böyle derken aldık motoru. Niyet cbf,150mc derken buna çıktı. Gerçekten sesi, göstergeleri ybr ile aynı. Konforu da aynı. 4 yıllık ybr kullanıcısı amcam bugün binip motoru denediğinde o da çok şaşırdı ve sattığı ybr'sinden sonra Salcano'nun 1 adet siyah renginden sipariş verdi. Benimki kırmızı. Diğer renkleri yoktu beklemek istemedim...
Demek istediğim evet o çinli olabilir ama gerçekten japon kalitesinde bir motor. İleride birsıkıntım olursa burada paylaşırım ama bence 1.400liranız cebinizde kalsın. sonuçta 125lik motor. Yüksek cc'de bir çinli alma taraftarı zaten değilim. Yazacaklarım bunlar. Şimdiden ısrarla tavsiye ediyorum...
Hoşçakalın...
hayırlı olsun kardeş bendede var ve çok memnunun herkesin dediğine bakma iyi yapmışsın
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
motorunuz hayırlı olsun... ybr forumuna takılan fatih te kullanıyor bu motordan ve gayet memnun.. bende fuarda incelemiştim.... allah kaza bela göstermesin..
biri benden mi bahsetti
cesur509 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeş kazasız belasız kullanman dileğiyle , bi arkadaşta vardı üzerine binip denemedim ama yakından incelediğimde , görünüşte ybr'nin motoruyla aynı olduğunu gördüm ve işçiliğiide kaliteliydi. Bence bu fiyata bu motor çok iyi
Saygılar...
sağol celal abi teşekkür ederim motorumu övdüğün için
-
fat280 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kardeş bendede var ve çok memnunun herkesin dediğine bakma iyi yapmışsın
biri benden mi bahsetti
sağol celal abi teşekkür ederim motorumu övdüğün için
Ne demek Fatihcim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)