Aydınlatma hakkında yardım ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar motorumun aydınlatmasını biraz daha iyileştirmek istiyorum.Xenon haricinde kaliteli bir aydınlatma sağlayan karşıdan gelen sürücüleri rahatsız etmeyecek beyaza yakın kaliteli bi lamba arıyorum.Motorum ybr 125 .. En önemlisi de motorun elektrik aksamına zarar gelmeyecek sadece bir lamba ile halledebileceğim iyi bir marka model bilen var mı? Özelliklede kullanıyor olan.. Yardımlarınız için teşekkürler.. İyi forumlar
Reklamlar
-
ybr nin ampulünü bilmiyorum ama armut tip ise philipsin ampulleri diğerlerine göre daha iyi ama çok bişe bekleme tabi
h4 ise osramın night breaker modeli iyi diye duydum.
-
Beklentim öyle hava atmak güzel görünmek falan değil sadece biraz daha farkedilip farketmek.. İyi bir ampul veya çare olmazsa xenon far.. okuduğum yerlerde de sıcaklık sıkıntısı eletrik sistemine verdiği zarar aküyü yemesi böyle birşey var mı xenon hakkında
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Beklentim öyle hava atmak güzel görünmek falan değil sadece biraz daha farkedilip farketmek.. İyi bir ampul veya çare olmazsa xenon far.. okuduğum yerlerde de sıcaklık sıkıntısı eletrik sistemine verdiği zarar aküyü yemesi böyle birşey var mı xenon hakkında
xenon normal ampullere göre daha az elektrik çekiyor bildiğim kadarıyla. sadece ilk farı açarken yüksek amper çekiyor, sonra sorun yok. hatta ben niyetliyim o işe, şu anda da far tasını açmakla meşgulüm
-
Takmayı düşündüğün beyaz ampul, asfalt zemin ve yağmurda
sana yeterli aydınlatmayı sağlamaz.. Bununla birlikte, karşıdan
gelenler için görünürlüğün, normal ampüle oranla biraz daha
fazla olur..
Görüneyim, ama önümü aydınlanmasın dersen beyaz, aksi halde
normal ampul ve uzun far kullanmalısın.
Runemagick'in açtığı topic'de de değindim. Fabrika çıkışı
olmadığı takdirde, sonradan takılan zenon farlar çevirmelerde
sorun olmaktadır..
Motosikletinde uygun yer varsa, mercekli sis farı taktırman
ve gerektiğinde kullanman hem estetik olacak, hem de uzun
yol sürüşleri ve şehiriçinde görünürlüğünü artıracaktır..
Aşağıdaki linkte sana bu konuda faydalı olacaktır..
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ygulamasi.html
.
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
osram night breaker ampul alabilirsin farına ben onu kullanıyorum normal ampulün yarı ömründe ama epey kuvvetli bir ışık hem dışarıdan fark ediliyorsun hem sen yolu daha rahat görebiliyorsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)