Honda Shadow için yardım.
Reklamlar
-
arkadaşlar,
honda shadow ile yamaha xvd 650 arasında gittim geldim ama hondada karar kıldım.10.000 tl nakit param var. bu shadowların VT 750 Shadow ACE,VT 750 C4 Shadow,VT 750 C Shadow şeklinde 3 farklı serisi var.hangisini almalıyım bilemiyorum.bu arada boyum 180 cm,kilom 90 bana uygun olan modeli hangisi acaba ? birde kızmazsanız sahibinden'den benim için küçük bir araştırma yapıp linkleri buraya yazarsanız çok sevinirim.Beni shadow sahibi yapalım lütfen
Reklamlar
-
Yanlış yönlendirme gibi olmasın ama C4 shadowlar iyi diye duydum ayrıca çok büyük bir alet 1.80 boy fazla gelmez emin olabilirsin Ayrıca cobra egzostla demeyin keyfine motoru aç otur dinle
-
Anam babam,kardeşim
Önce kendini bir tanıt neredesin yaş kaç hangi motora bindin önceleri
aklına ilk gelen şeye topic acıyorsun öyle olmaz onu al bunu alma derler ama senin motor deneyimin nedir ne değildir dersenki hiç yok bu motorlar için sana delimisin derler ne yapıyorsun
forumlarda ne nedir ne değildir hepsi var önce bir oku
kararını ver ondan sonra ne yardım istersen verelim link aşağıdadır bugün sana link vermekten helak oldum yahu
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
-
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
abi kızma ya forumda yeniyim.
-
sahinerin adlı üyeden alıntı
abi kızma ya forumda yeniyim.
Yooooo inanki kızmıyorum yanlış anlaşılmasın
ana sayfada motor markaları var kafana takılana tıkla illaki o marka içinde senin düşündügün motor için topic vardır güzel kardeşim
araştırmanı yap deki budur
elimizden geleni yapalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)